2VL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 2VL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.591.067

Publication

29/03/2011
ÿþóRctl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : 2VL

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Lentepark 37 - 9255 BUGGENHOUT

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 01 februari 2011, geregistreerd te Dendermonde, kantoor

der registratie dd 11 maart 2011, reg 6, boek 45, blad 42, vak 22, negen bladen, geen verzendingen -

ontvangen 25,00 euro (vijfentwintig euro). De Ontvanger (get.)

art. 1 - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam '2VL'.

art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Lentepark 37, 9255 Buggenhout. Hij kan ten allen tijde naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige zaakvoerder, administratie zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland.

art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van administratieve diensten, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle ondernemingen en organisaties.

Het leveren van telefonische ondersteuning, dienstverlening en permanentie aan vennootschappen en alle ondernemingen en organisaties. Callcenter.

Alle activiteiten van consulting en diensten aan ondernemingen, marketing, het voeren van promotie, aan-en verkoop, communicatie en personeelbeheer.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het

verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van '.

industriële,financiële, roerende en onroerende aard. Ze mag daarbij overgaan tot aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111t1R1101111.11)1e11111

b

E S

iRli-rte HEOHTBA.NK VAN KOOPHANDEL

1 7 MRT 2011

oENiefit1VIONaE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

art. 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. ZIJ kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt als voor een wijziging van de statuten.

art. 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op 100,00 Euro gesplitst in 100 maatschappelijke deelbewijzen van ieder 1,00 Euro. Het kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van aile vennoten, verenigd In algemene of buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

art. 6 - SAMENSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt ais volgt onderschreven :

De Heer VAN LANGENHOVE Hans, verschijner sub.1

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

VAN LANGENHOVE Joseph, verschijner sub.2

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

De Inschrijvers verklaren en erkennen dat al deze aandelen volledig volstort werden en het totale maatschappelijke kapitaal uitmaken

art. 7 - AARD DER AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam, zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft, in geval van onverdeeldheld, de aan de deelbewijzen verbonden rechten te schorsen tot een der medeeigenaars te haren opzichte als eigenaar erven zal zijn aangeduid.

Wanneer de deelbewijzen met vruchtgebruik zijn bezwaard zul het stemrecht aan de vruchtgebruiker toebehoren, behoudens verzet vanwege de naakte eigenaar, In welk geval het stemrecht zal geschorst zijn.

art17 - BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over individuele machten beschikken.

De duur van het mandaat wordt vrij door de algemene vergadering bepaald. De uittredende zaakvoerder wordt zonder beslissing van de algemene vergadering automatisch voor eenzelfde duur herkozen.

De heer VAN LANGENHOVE Joseph wordt !ot zaakvoerder benoemd. Zijn mandaat ris onherroepelijk behoudens In geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden. Het mandaat van de zaakvoerders le onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering anders beslist.

art.23 - BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat Deze moet ten minste acht volle dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen de tweede vrijdag van de maand september om 19 uur, en dit voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf. en dit om de balans en resultatenrekening van vorig boekjaar goed te keuren en om de bestuurders en commissarissen decharge te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

f&

.

art.27 - MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één april en eindigt op één en dertig maart van ieder jaar.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar op heden aanvangen en op één en dertig maart tweeduizend en twaalf eindigen.

art.34 - VOLMACHT

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de Heer EVERAERT Filip, bediende, wonende te 9200 Mespelare, Stngelweg 42, en dit voor zoveel ais nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, aile noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Krulspuntbank van Ondernemingen, Inzonderheid de activatte van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen

Gedaan te Buggenhout op de maatschappelijke zetel en op datum ais ten hoofde vermeld.

Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte

VAN LANGENHOVE Joseph

Zaakvoerder

" " " "

" " " "

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
2VL

Adresse
LENTEPARK 37 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande