3N INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3N INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.598.015

Publication

13/11/2013
ÿþIIIti~ q~ios9* i ~iuu

*i

111

-~

,..mA\ieregg

111111111,

mod 41,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nt.:..~ïiGELlrUU

3 1 en 2013

BEC 4

KOOPHANI~Lr GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : D S \ S ©~

Benaming (voluit) : 3N Invest

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Grotesteenweg-Zuid 20

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van der !i burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Beel - De Brauwere" te Gent op negenentwintig oktober; tweeduizend dertien, ter neerlegging vôôr registratie op de griffie van de Rechtbank van; Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht, ingevolge de: r; splitsing door overneming en door oprichting van nieuwe vennootschappen of gemengde splitsing; van de naamloze vennootschap "db FINACO", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Eeuwfeestlaan 31, i; met ondernemingsnummer 0453.506.177.

De naam van de vennootschap luidt: "3N Invest",

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Gent (Zwijnaarde), Grotesteenweg-Zuid 20. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandser taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s). De vennootschap heeft tot doel:

het maken van alle studies, het verlenen van haar technische, juridische, financiële en administratieve bijstand of bijstand in het bestuur, het deelnemen in het bestuur aan, en in aller vennootschappen of instellingen en het voeren van alle activiteiten van management en consultant;

;i -- het beheer van een onroerend patrimonium, te weten onder meer: kopen en verkopen, huren en verhuren, het verlenen en het aangaan van pacht en erfpacht, het doen bouwen en doen; verbouwen, alsmede het gebruiksklaar maken van alle onroerende goederen, evenals de uitvoering

r! van aile verkavelingen, de promotie en verbouwing van alle onroerende goederen, zowel; :? ongebouwd, in opbouw als gebouwde, en in het algemeen alle onroerende verrichtingen;

:r -- deelnemen aan zogeheten "projectontwikkeling" in de ruimst mogelijke betekenis, zowel in, r: België als in het buitenland;

r° -- het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en

financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse; zij zal haar middelen aanwenden voor de; samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit; aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van; brevetten en andere intellectuele rechten;

-- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere' roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut;

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen: van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de venncotschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

 het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, in leasing geven of nemen verkopen en ruiten.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, aval verlenen of voorschotten toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zevenentachtig duizend zevenhonderdachtenveertig euro zesendertig cent (¬ 587 748,36).

Het is verdeeld in honderd twintig aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (1/l20ste) van het kapitaal,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, Is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te bencemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werd als eerste zaakvoerder benoemd:

- de heer de Buck van Overstraeten Nicolas, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Grotesteenweg-Zuid 20.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal warden gereserveerd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van mei om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 18 uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of

voorbehoud strijdig met de inhoud van dat

uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan BaeI

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen van 29/10/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0046-012

Coordonnées
3N INVEST

Adresse
GROTESTEENWEG-ZUID 20 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande