3PAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3PAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.465.226

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.04.2014, NGL 04.04.2014 14086-0480-008
19/10/2012
ÿþmai 11,1

bE -

E

St

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I VI1VIMIIdIInnI~~V~IIM

*12173017*

Ondernemingsnr : y ~. L1(5, 1o6

Benaming (voluit) : 3PAS

(verkort)

il 1

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

31

Zetel : Smidsestraat 36

9200 Dendermonde

Onderwerp akte ,OPRICHTING

Uittreksel vóár registratie

Uit een akte verleden te Hamme voor geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme, op vier oktober; tweeduizend en twaalf blijkt dat :

_j - de heer HILLEWIG Karel Marie-Jeanne, geboren te Hamme, op zesentwintig juni negentienhonderd° jj éénenzeventig, wonende te 9200 Dendermonde, Smidsestraat 36,

- mevrouw BOUCNEAU Inez Anne-Marie, geboren te Oostende, op drieëntwintig februari negentienhonderd: tweeënzeventig, wonende te 9200 Dendermonde, Smidsestraat 36.

;, - een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "3PAS"

,i - de maatschappelijke zetel is te 9200 Dendermonde, Smidsestraat 36

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum waarop zij rechts: persoonlijkheid verkrijgt.

a - het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00,00) euro en is volstort tot; ij beloop van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale; waarde.

De heer Hillewig Karel tekent in op tachtig (99) aandelen en volstort deze tot beloop van zesduizend honderd achtendertig (6.138,00) euro. Het door hem nog te volstarten gedeelte beloopt aldus twaalfduizend '? tweehonderd zesenzeventig (12.276,00) euro.

Mevrouw Boucneau Inez tekent in op één (1) aandeel en volstort deze tot beloop van tweeënzestig (62,00)? euro. Het door haar nog te volstorten gedeelte beloopt aldus honderd vierentwintig (124,00) euro.

ij - de genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank;

- de vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in; oprichting zijn aangegaan te rekenen één oktober tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

ji - De vennootschap heeft ais doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Het plaatsen, onderhouden en herstellen van elektrische installaties en elektrische werken, zoals : Elektrische: bedradingen toebehoren in gebouwen, bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, elektrische: verwarmingsinstallaties, liften en roltrappen, bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal en inzake; brandbeveiliging, antennes en bliksemafleiders, verlichting, huishoudelijke toestellen, lichtreclames en:

;: uithangborden, apparatuur en leidingen voor verwarming, verlichting, ventilatie, koeling en klimaatregeling,;

!; fotovoltaïsche zonnepanelen.

Met het oog op wat voorafgaat de aan- en verkoop van materialen en gereedschappen, het huren en verhuren: ij van alle gereedschappen en toestellen voor de bouwnijverheid. Advies en controle over elektriciteitswerken, bouwcoördinatie, bijstand, het organiseren en volgen van technische opleidingen en bijscholing in binnen- en; buitenland.

Verkoop van computers met alle toebehoren, verkoop van soft-ware op maat, van eigen applicaties en andere; kant en klare pakketten, het aanleggen en onderhouden van netwerken, het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, organiseren van cursussen en opleidingen in en over informatica, studie en; :; adviesbureau inzake informatica.

; Net aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende; goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

mod 11.1

Or-vden aan het Belgisch Staatsblad

verkavelen, prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders ais loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten;

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

- Elke zaakvoerder Kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

- De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart om negentien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

- Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers -- uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering;

-elk aandeel geeft recht op één stem;

- het maatschappelijk jaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar;

- het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende Is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de In hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng. OVERGANGSBEPALINGEN

1. De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 9200 Dendermonde, Smidsestraat 36.

2. Het eerste maatschappelijk jaar begint te [open op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

3. De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend veertien.

4. De oprichters benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur :

De heer Hillewig Karel wiens mandaat onbezoldigd is en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de

bevestiging dat hij niet getroffen zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

5, Er wordt thans geen commissaris benoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 or-

tehe4uden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

e

6. Volmacht wordt verleend aan de Bifas Consult VOF, Loystraat lb 2.1 te 9220 Hamme, bedienden of

aangestelden, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer bij het

ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW.

 VOOR ONTLEDEND tJ1TTREKSEL. --

Ellen Files

Geassocieerd notaris, te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte van 4 oktober 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
3PAS

Adresse
SMIDSESTRAAT 36 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande