3SMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3SMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.655.780

Publication

14/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0602.655.780

Benaming (voluit) : 3S MANAGEMENT SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Franklin Rooseveltlaan 480

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van dei BVBA "3S MANAGEMENT SERVICES", met zetel te 9000 Gent, Franklin Rooseveltiaan 480, gehouden! voor Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 24 september 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING BENAMING

De buitengewone algemene vergadering besluit om de benaming van de vennootschap, met ingang van heden, te wijzigen in "3SMS"

Artikel 1 van de statuten wordt dan ook zin die zin aangepast:

ARTIKEL EEN

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "35M5".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, lorders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR,' en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Deze documenten moeten eveneens de domicllering en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is hij een in België gevestigde kredietinstelling.

TWEEDE BESLUIT - VOLMACHT COORDINATIE , De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan geassocieerd notarissen Paul LOMMEE Virginie DAEMS te Zedelgem om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten en de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.



Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 24 september 2014; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mole

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 11.1

f

bel 11111111.!111111.11111.1P11 II

BE

Sta

NEERGELEG15

01 -10- 2014

RECHTBANK VAN KOOPHAND 'GENT

Annexes du

L'

24/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300551*

Neergelegd

22-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502655780

Benaming (voluit): 3S Management Services (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 480

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 17 januari 2013, eerstdaags te

registreren, blijkt de oprichting der BVBA "3S Management Services"

1.VENNOTEN : 1. De Heer BOUTEN Pieterjan Andreas, geboren te Brugge op dertig mei duizend negenhonderdeenentachtig, wonende te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 480. Hij heeft rijksregisternummer 810530-063-94.

2. Mevrouw HUYS Liesbeth Martine Yvonne, geboren te Brugge op tweeëntwintig februari duizend negenhonderddrieëntachtig, wonende te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 480. Zij heeft

rijksregisternummer 830222-170-54.

2.NAAM en VORM:" 3S Management Services", BVBA;

3.ZETEL: Gent, Franklin Rooseveltlaan 480

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel : Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als tussenpersoon, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het technisch ontwikkelen van mobiele en online websites, applicaties en bijhorende technologieën in de ruime zin van het woord.

Grafisch design in de ruime zin van het woord.

De creatie, ontwikkeling, verbetering, installatie, verkoop en/of aankoop, distributie, commercialisering, programmering en onderhoud van mobiele en online websites, applicaties en bijhorende technologieën, logo s, grafisch beeldmateriaal, publiciteit, en databasebestanden. Dit zowel voor eigen ontwikkeling als voor derden.

Het aanbieden van consulting diensten die betrekking hebben op Alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties op het vlak van marketing, communicatie, strategiebepaling, mediabeheer, technische implementaties, marktonderzoek en elk ander onderwerp dat betrekking heeft op bovenstaande doelomschrijving.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

De vennootschap kan in het kader van haar werkzaamheden overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, die op enigerlei wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten.

De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen en daarbij de dagelijkse vertegenwoordiging van deze vennootschappen uitvoeren, het dagelijks management, zowel van personeel, administratie en contacten met contractanten realiseren en het uitvoeren en implementeren van alle beslissingen die voorbehouden zijn aan het bestuursorgaan van deze

vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ twintigduizend euro (20.000 EUR), volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 6.666,00,-en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde 7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° De Heer BOUTEN Pieterjan, van ¬ 19.800,00-, volstort ten belope van ¬ 6.600,00,-, vergoed door 99 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 99. 2° Mevrouw HUYS Liesbeth, van ¬ 200,00,- volstort ten belope van ¬ 66,00,-, vergoed door 1 aandeel zonder nominale waarde, genummerd 99 tot 100.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten

laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op 31 december om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 31 december van het jaar tweeduizend en veertien om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met dertig september tweeduizend veertien

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd : De Heer BOUTEN Pieterjan, wonende te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 480, die verklaren hun

Luik B - Vervolg

opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 17 januari 2013, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 31.12.2015, NGL 04.01.2016 16004-0341-009
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.12.2016, NGL 16.02.2017 17048-0048-010

Coordonnées
3SMS

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 480 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande