3T-PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3T-PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.663.395

Publication

17/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303426*

Neergelegd

13-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535663395

Benaming (voluit): 3T-Projects

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan(Hund) 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 5 juni 2013, dat zijn verschenen :

- De heer Vermeulen Bart, geboren te Zottegem op 1 augustus 1979, echtgenoot van mevrouw Deliveyne Sofie, wonend te 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan 20;

- De heer Van Herreweghe Andy, geboren te Gent op 19 september 1978, ongehuwd, wonend te 9550 Herzele, Molenstraat 57;

- De heer D Hauwer Gerd, geboren te Ninove op 16 oktober 1970, echtgenoot van mevrouw Vanden Nest Karin, wonend te Geraardsbergen, Watermolenstraat 72.

Teneinde op te richten een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de maatschappelijke benaming 3T-Projects, met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan 20, met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro, en vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt ingetekend :

- door de heer Bart Vermeulen, voor 100 aandelen;

- door de heer Andy Van Herreweghe, voor 100 aandelen;

- door de heer Gerd D Hauwer, voor 100 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volstort ten belope van 18.600,00 euro, hetzij:

- door de heer Vermeulen Bart, door volstorting van 6.200,00 euro;

- door de heer Van Herreweghe Andy, door volstorting van 6.200,00 euro;

- door de heer D Hauwer Gerd, door volstorting van 6.200,00 euro.

Deze som werd vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door creditering van de rekening nummer BE59 1030 2996 8826 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Crelan, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door de bankinstelling op 5 juni 2013, dat door de notaris zal bewaard worden in zijn dossier.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. Het verwerven, onder eender welke vorm, van participaties. Zij kan deze participaties beheren, ten gelde maken, valoriseren, enzovoort;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij als dan niet participeert;

2. Het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, financiën, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken.

3. Het verrichten van alle mogelijke activiteiten in de sector van de onroerende goederen omvattende onder meer: aankoop, verkoop en handel in onroerende goederen, evenals de op- en inrichting ervan, vastgoedmakelaar, het optreden als bouwpromotor, projectontwikkeling, projectstudie en adviesverlening, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten van bouwprojecten, het commercialiseren en uitbaten van onroerend goed-projecten, het toestaan van rechten van opstal of erfpacht, onroerende leasingcontracten afsluiten, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het beheer of het productief maken voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

4. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden;

5. Alle wissel- commissie- en makelaarstransacties. Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire en/of andere waarborgen verstrekken;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen

bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten

verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of

erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving, overname, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is louter enumeratief met dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Jaarvergadering  Oproepingen - Meerderheid

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel twintig van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel in de statuten sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, of via een ander communicatiemiddel in geval van individuele uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid -

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de

enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren ten titel van bijzondere volmacht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient een eventuele volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Overgangsbepalingen

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting, aangegaan vanaf 5 juni 2013, zullen, overeenkomstig de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen, worden overgenomen door de vennootschap.

Luik B - Vervolg

De notaris heeft erop gewezen dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De heer Vermeulen Bart voornoemd, de heer Van Herreweghe Andy voornoemd en de heer D Hauwer Gerd voornoemd, worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van deze vennootschap, voor onbepaalde duur. Zij aanvaarden dit mandaat. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De vergadering beslist niet tot de benoeming van een commissaris over te gaan. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf 5 juni 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT

Aan de heer Bart Vermeulen voornoemd, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen en de administratieve en boekhoudkundige opvolging van deze vennootschap te doen, ondermeer, bij het ondernemingsloket, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen; bij alle administratieve en fiscale diensten; bij de Banken en financiële instellingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. Zij heeft het recht derden in haar plaats te machtigen, ter uitvoering van activiteiten waarvoor zij werd gemachtigd.

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel vóór registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Hiermee neergelegd : de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.07.2015 15394-0322-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0335-008

Coordonnées
3T-PROJECTS

Adresse
HUNDELGEMSEBAAN 20 9630 HUNDELGEM

Code postal : 9630
Localité : Hundelgem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande