4ALL-GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4ALL-GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.487.496

Publication

29/07/2014
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1722:-Ien

aan bet

Belgisch

Staatsblad

11111t1,1111,11JV;11.11J111 111 Gent

Afdallng Oudenaarde

1 7 ifiM 2014

Ondernemingsnr: 0892487.496

Benaming(voluit):COMELSOL

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Groteweg 466A

9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte :Ontslag-Kwijting-Benoeming - Wijziging van doel -Wijziging naam - Zetelverplaatsing - Wijzigingistatuten

Uit een akte verleden voor geaSsocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op vijftien juIi tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten, vennootschap met beperkte aahsprakelijkheid 'COMELSOL" met, zetel te 9500 Geraardsbergen, 1 Groteweg 466A, opgericht bij' akte verleden voor notaris Stéphanie Meert, te Erpe-Mere op één oktober tweeduizend en: zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staàtsblad van elf oktober nadien, onder nummer 20071011/0148369 waarbij onder meer volgende ,besluiten werden goedgekeurd:

1) Tussenkomst

1s- tus-sengekomen-en.medeverschénen:

Mevrouw DE CUBBER Kim, geboren te Zottegem op één november

negentienhonderd zesentachtig, wonende te 9500

Geraardsbergen, Groteweg 466, dewelke haar ontslag heeft aangeboden als statutaire zaakvoerder van de vennootschap met. onmiddellijke ingang.

- De vergadering heeft beslist het ontslag van mevrouw De Cubber Kim, voornoemd, als statutaire zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden.

Zij heeft haar kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

De vergadering heeft beslist dienovereenkomstig tot schrapping van de laatste alinea van artikel 9 der statuten.

- De vergadering heeft beslist de heer Bomhals Kenneth, geboren te Jette op zeventien augustus negentienhonderd

achtentachtig, wonende te 9200 Dendermonde,

Palingbotterlstraat 27, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De heer Bomhals Kenneth, hier aanwezig, heeft veklaard deze functie te aanvaarden, en bevestigde verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn aanstelling .verzet.

,Zijn mandaat zal voor onbepaalde duur gelden en zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur bélge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2) De vergadering heeft de- 'ontslaan van het

voorlezen van het verslag door de zaakvoerder; de aanwezige: vennoten erkenden het afschrift van dit verslag te hebben, ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

4) De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap integraal te wijzigen, met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 3 der statuten ais vOlgt:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Het uitvoeren van informatica expertises;

Het uitwerken van consultingopdrachten op management en informatica niveau;

De groothandel in hardware en software in de breedste zin van het woord;

Het verlenen van diensten voor informaticaverwerking en management;

Het installeren, onderhouden en herstellen van informa ti-ca-infrastructuur en elektronische apparatuur;

Het ontwikkelen van software en websites;

Inrichten van seminaries en / of lessencycli betreffend informatica;

Alle handelingen die verband houden met gegevensverwer-king, gegevensverstrekking en gegevenstransport via electroni-sche middelen en andere.

Rekruteren van agenten, winkels tot verkoop van volgende' diensten:internet, vaste telefonie, mobiel internet, gas 'en elektriciteit, digitale televisie, enzovoort, en alle andere mogelijke vormen van telecommunicatie, dit in de ruimste zin van het woord.

Alle vormen van consultancy en adviesverlening, voor zover deze niet voorbehouden zijn aan de gereglementeerde beroepen, tenzij de vennootschap zelf voldoet aan de wet-telijke vereisten terzake;

De vennootschap heeft tevens tot doel

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten, zowel consultancy als implementatie aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheld. De diensten kunnen onder andere van financiële, technische, (be-drijfs-)economische, sociale, organisatorische, commerci-ele of administratieve aard zijn.

- Het leiden, begeleiden en ondersteunen van projecten voor eigen rekening of rekening van derden.

- Het organiseren en geven van opleidingen in de ruim-ste zin van het woord.

- Het maken van studies van allerlei aard

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrecht-streeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Het aankopen, assembleren, verkopen en onderhouden van computermateriaal voor derden

- Het ontwikkelen van websites en andere computersoft-ware en configuratie voor eigen rekening of derden.

- Bijdragen tot de vestiging van ondernemingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of ande-re roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennoot-schappen

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke

vorm. _Tn_ -dit kader kan -zich ook- -borg--stellen of aval

OID de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

reci1M

mod11.1

verlenen, in de meest ruime 'zin; alle handels- en finan-ciële. operaties verrichten, behalve die welke wettelijk,

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposi-to's: op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschap-pijen en: kapitalisatie-ondernemingen.

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

- Het beheer van en handel in onroerende goederen voor eigen rekening: zo kan de vennootschap onroerende goe-deren bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en ver-huren, en alle mogelijke handelingen verrichten die daar-mee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in binnen- als in buitenland. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen, vennootschappen, die hetzelfde, soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen.

- Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of' samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst -) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waar-van het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te

vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door

inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

- Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of

vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Het verstrekken van waarborgen ten gunste van der-den.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of be-

leggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en

ten tweede van de wet van vier december negen tienhon-derd

negentig op de financiële transacties en de financi-ele markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onder-worpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

4) De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam "4A11-Group".

5) De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen en met vaststelling van de nieuwe eerst alinea van artikel 2 der statuten als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

, mod 11.1

. b



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" De zetel van de- vennootschap 2s gevestigd te 9200: Dendermonde, Palingbotterstraat 27."



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annéxes du Moniteur belge Hiermede samen neergelegd: -afschrift akte -coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 14.02.2014 14040-0101-010
15/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 1.

-

` behouden aan het Belgisch Staatsblad

I

1111111NI~II~IIVIV~~N

13 5637

Ondernerningsnr - 0892.487.496

Benaming

(vol er COMELSOL

tverkkorl)

NEERGELEGD ter GRIFFIE r~~t

PECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt

BRUGGE (Afdeligqhg Bgrtt~.ne)

r Lû~3

i0 ~ ~~~

C~M~e

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : NIEUWSTRAAT 15 - 8370 BLANKENBERGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering dd 22/08/2013 wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw De Cubber Kim.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

De zaakvoerder is aanwezig.

1.VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

22/08/2013 wegens verhuis:

Groteweg 466a

9500 Geraardsbergen

De Cubber Kim

Zaakvoerder

vûfnl-fnr he;-.l 5 5n OE' (JctÇC k" r ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 1.

-

` behouden aan het Belgisch Staatsblad

I

1111111NI~II~IIVIV~~N

13 5637

Ondernerningsnr - 0892.487.496

Benaming

(vol er COMELSOL

tverkkorl)

NEERGELEGD ter GRIFFIE r~~t

PECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt

BRUGGE (Afdeligqhg Bgrtt~.ne)

r Lû~3

i0 ~ ~~~

C~M~e

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : NIEUWSTRAAT 15 - 8370 BLANKENBERGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering dd 22/08/2013 wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw De Cubber Kim.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

De zaakvoerder is aanwezig.

1.VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

22/08/2013 wegens verhuis:

Groteweg 466a

9500 Geraardsbergen

De Cubber Kim

Zaakvoerder

vûfnl-fnr he;-.l 5 5n OE' (JctÇC k" r ~

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 19.02.2013 13039-0086-010
06/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr . 0892.487.496 Benaming

(voluit) : COMELSOL

(verkort)

nudenaarde

2 6 JULI 2012

Griffie

I 1NIII IN II I II NVQ

" iai3eooe*

V( beh Ia

aai BeI Staa

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BEUGELSTRAAT 62A - 9620 ZOTTEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERNENNOOT EN VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Agenda:

1,Ontslag ais zaakvoerder/ werkend vennoot Trappeniers Koen

2.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering dd 01/01/2012 wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw De Cubber Kim.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaiiteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet wer-den nageleefd.

1.ONTSLAG ALS ZAAKVOERDER/ WERKEND VENNOOT

MET UNANIMITEIT VAN ALLE STEMMEN WERD HET VOLGENDE BESLIST;

Neemt ontslag ais zaakvoerder / werkend vennoot en dit vanaf dd 01/01/2012

De heer Trappeniers Koen

Ninoofse Steenweg 231

1755 Gooik

N.N. 85.08.18-219-15

Er wordt kwijting verleend tot op 01/01/2012 over zijn mandaat.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening.

2.VERPLAATSI NG MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

01/01/2012 wegens verhuis:

Nieuwstraat 15

8370 Blankenberge

COMELSOL BVBA

Zaakvoerder

De Cubber Kim

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

r, Voor-

behouden abn het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 07.02.2012 12028-0491-012
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 02.02.2011 11022-0191-014
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 15.02.2010 10042-0098-012
09/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
4ALL-GROUP

Adresse
PALINGBOTTERSTRAAT 27 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande