4K INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4K INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.962.484

Publication

07/10/2013
ÿþI11VB~IIVNI~N1V~VhY1V~IM

+~131A935*

Had word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 5 lf21  1-2y

Oenaming (voluit) : 4K invest (verkort) :

Oudenaarde

2 6 SEP. 2013

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Provincieweg 112 - 9552 Borsbeke (Herzele)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op vijfentwintig september tweeduizend dertien

Voor Meester Marc Sobrie,notaris te Zwalm (Munkzwalm),

Dat zijn verschenen:

De heer STEVENS Kim Marius Ludo (RR nr. 77.01.12-409.79), geboren te Leuven op 12 januari 1977, en zijn echtgenote mevrouw DE CORDT Gwenn Jerome Jeanne (Fin nr. 80.06.05-380.28), geboren te Leuven op 5 juni 1980, beide wonende te 9552 Herzele (Borsbeke), Provincieweg 112.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren.

Comparanten-oprichters welke mij verklaard hebben over te gaan tot oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten ais volgt vaststellen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt:

"4K Invest".

Zij is een handeisvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9552 Herzele (Borsbeke), Provincieweg 112.

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten. Het doel van de vennootschap is:

Met optreden als holding, management- en patrimoniumvennootschap.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen niet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

Het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; Het optreden als patrimoniumvennootschap.

Het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

Het optreden als vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie (1CT), informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma's en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake communicatie, telefonie en multimedia, webdesign en webtoepassingen;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De ontwikkeling, vervaardiging en commercialisatie van voormelde artikelen, en het aanbieden van alle ondersteunende en verwante diensten;

Bureau voor grafisch ontwerp, design en productontwikkeling;

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

De begeleiding van de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen, informatica en automatisering, IT en webtoepassingen.

Consulting en dienstverlening inzake sales - en trading in diverse sectoren en in diverse producten en artikelen; het voorbereiden, begeleiden en implementeren van verkoops- en salesorganisaties en de bijbehorende administratie;

Consulting en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; Inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management, product-management, design en vormgeving; inzake marketing en publiciteit.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het verstrekken van diverse trainingen en opleidingen.

Het commercialiseren onder welke vorm ook van toepassingen inzake voormelde werkzaamheden.

Diverse zakelijke dienstverlening.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUFt) gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun machten, wedde of vergoedingen bepalen,

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van vennoten.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de 2° vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elk jaar, op 31 december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het boekjaar loopt van een januari tot 31 december van ieder jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en

fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun

bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de

vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2015.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING

De comparanten, voornoemd, bekrachtigen hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die

door hen zouden aanvaard of aangegaan van sedert 1/09/2013 laatstleden, en voor rekening van de

vennootschap in oprichting gebeurden.

INTEKENINGEN - STORTINGEN

De comparanten verklaren in te tekenen op het volledige kapitaal als volgt

- de heer Kim Stevens tekent in op 50 aandelen;

- mevrouw Gwenn De Cordt tekent in op 50 aandelen.

De comparanten verklaren dat er op elk ingetekend aandeel door de respectieve onderschrijvers de

som van ongeveer 200 euro gestort werd, hetzij 2/5° van de fractiewaarde.

Het totaal bedrag van de stortingen in specien, hetzij 20.000,00 euro staat geboekt op een speciale

rekening nummer ten name van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis.

De comparanten overhandigen mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's.

lk, notaris, zal aan voormelde bankinstelling bericht geven van het verlijden van onderhavige akte,

zodat de vennootschap onmiddellijk over de bijzondere rekening kan beschikken, na de neerlegging van het

uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Worden door de comparanten tot gewone zaakvoerders benoemd en aangesteld voor onbepaalde

duur behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid:

De heer Kim Stevens, voornoemd, die aanvaardt.

Mevrouw enn. Gordt, voornoemd, die aanvaardt.

(Voige ~1~~n~tmen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

ZWAe

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Marc SO3F.

Notar+g Naordlaart 9630 ZW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0085-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16553-0404-013

Coordonnées
4K INVEST

Adresse
WALZEGEM 34 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande