@ KENNETH SCHOOFS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : @ KENNETH SCHOOFS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.854.477

Publication

21/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

NEERGELEGD

1 1 Fm 74,iii3

-~ Reriffie

\`é'

1111

*13031 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.854.477

Benaming

(voluit) : @ KEN NETH SCHOOFS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 9800 Deinze - E. Clauslaan 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING, ONTBINDING EN DEFINITIEVE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Naar aanleiding van de Bijzondre Algemene Vergadering van 29,12.2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd met éénparigheid van stemmen het hiernavolgende besloten

1. Alle aandeelhouders, te weten de heer Schoofs Kenneth, de heer Siersack Rudi en mevrouw Ryckewaert Christel zijn aanwezig en ze verklaren dat de vennootschap op heden 29.12.2012 geen activiteiten meer uitoefenen en dat de heer SIERSACK Rudi voornoemd ten persoonlijke titel zal instaan voor het vereffenen van alle bestaande en toekomstige schulden, alsmede het realiseren van alle activa, bestaande of toekomstige. Zo komt op 29.12.2012 de staat en actief op nul. Bijgevolg wordt er GEEN vereffenaar aangesteld.

2. Bij deze wordt unaniem besloten dat de vennootschap hierdoor op hedenvereffend wordt en met ingang van 29,12.2012 ontbonden wordt en definitief is afgesloten.

3. Het ontslag van de zaakvoerder Siersack Rudi gaat in op 29.12.2012.

4. De boekhoudkundige stukken en bescheiden zullen gedurende 7 jaar bewaard worden bij de heer Siersack Rudi, Karperstraat 23 te 9800 Deinze.

get. SIERSACK Rudi Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie var de akte

L rei .i_. m,.... z ______

M 8 FEB. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN) E GENT



Ondernemingsnr : 0842.854.477

Benaming

(voluit) : @ KENNETH SCHOOFS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 9800 Deinze - E. Clauslaan 54 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Naar aanleiding van de Bijzondere Algemene Vergadering van 18 september 2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd op zijn eigen vraag en met éénparigheid van stemmen besloten ontslag te verlenen aan de de heer Schoofs Kenneth, Parijsstraat 30 te 9800 Deinze en dit vanaf heden.

Dit ontslag wordt aanvaard met algemeenheid van stemmen.

wordt bedankt voor de geleverde inspanningen. Er zal hem dan ook kwijting verleend worden op de eerstvolgende Algemene vergadering.

get. SIERSACK Rudi Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2012
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III DII I II I I fl11 IIIUII 1OIl

*iaoa~o~a"

111

V beh

aa

Be Sta:

r

NEE G E L E GD

1 s MN. 2012

RECHTi;ANK VAN

KOOPHALT [t; TE GENT

(5 VIX &S,-t~~.)

@ KENNETH SCHOOFS

Vennootschap onder Firma

9800 Deinze - E. Clauslaan 54

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)



Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij onderhandse akte van 10 januari 2012 werd een vennootschap opgericht door

1.De Heer SCHOOFS Kenneth, Parijsestraat 30 te 9800 Deinze, geboren te Gent op 22 november 1959. NN 59.11.22-033-41. Ongehuwd. en

2.De Heer SIERSACK Rudy Daniel, Karperstraat 23 te 9800 Deinze, geboren te Gent op 16 november 1957. NN 57.11.16-019-96. Ongehuwd met volgende bepalingen :.

Artikel 1 : Er wordt een vennootschap onder firma opgericht waarvan de naam luidt:

KENNETH SCHOOFS

Artikel 2 : De zetel is gevestigd te 9800 Deinze, E. Clauslaan 54. De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

Het inrichten en uitbaten van een restaurant, brasserie,snackbar, dancing, tea-room, bistro, café, feest- en spectakelzaal, vergaderzaal en tentoonstellingsruimte, traiteurdiensten, alsmede de handel in producten die emee gepaard gaan, en dit in de meest ruime zin van elke betekenis van deze woorden.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen, alsmede het helpen ontplooien van de in de vorige paragraaf aangehaalde activiteiten in andere vennootschappen. Zij kan tevens deelnemingen aanhouden of verhandelen van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welkdanige wijze dan ook.

Zij kan zich tevens borg stellen, aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, , voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Verwerven, vervreemden, ruilen, voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten en huren en verhuren van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen. Het productief maken, verkavelen en in algemene zin alle onroerende verrichtingen, zowel in ons land ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met deze.

Daartoe mag zij alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle ondernemingen die haar doelstellingen kunnen bevorderen.

Zij kan deze handelingen uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze opsomming is aanwijzend, doch niet beperkend in de meest brede zin.

In het algemeen kan zij alle commerciele, industriele, financiele, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband kunnen worden gebracht met de hiervoor niet-limitatief opgesomde verrichtingen.

De vennootschap kan ook ten voordele van derden borgen stellen, waarborgen toestaan, roerende goederen verpanden en onroerende goederen met hypotheken laten bezwaren.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf 10 januari 2012.

Zij kan vervroegd ontbonden worden. De vennootschap kan verbintenissen aangaan die haar duur overschrijden.

Artikel 5 : Het kapitaal is bepaald op 1.000,00 Euro. Het samengesteld uit 40 aandelen, elk van 25,00 Euro, onderschreven door de vennoten als volgt :

-De Heer SCHOOFS Kenneth voornoemd 30 aandelen

-De Heer SIERSACK Rudy voornoemd 10 aandelen

Deze bedragen zullen in specien volstort worden op een bankrekening van de vennootschap. Er is slechts

één eigenaar per aandeel.

Artikel 6 : De aandelen van de vennoten mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen aan

derden onder levenden of wegens overlijden, dan met instemming van alle andere vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van overlijden, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van een vennoot kunnen diens rechthebbenden of schuldeisers verzoeken de aandelen van de vennoot over te nemen.

Zij zullen in geen geval van deze gelegenheid mogen gebruik maken om de ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Bij onverdeelde eigendom van de aandelen heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de onverdeelde eigenaars te schorsen tot één enkel persoon als titularis aangewezen werd.

Artikel 7 : Het aantal vennoten is beperkt tot maximum vijf. Daartoe behoren comparanten voornoemd.

Er zal geen commissaris-revisor benoemd worden.

Artikel 8 : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, en dit voor de duur van de vennootschap. Zij worden benoemd op een Algemene Vergadering. Hun mandaat is kosteloos. Hun vergoedingen worden vastgesteld en/of bekrachtigd op de Algemene Vergadering, eventueel met terugwerkende kracht voor het voorbije boekjaar. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij in college.

Artikel 9 : De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen van beheer en van beschikking, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten. Voor verplichtingen en betalingen van meer dan 2.500,00 ¬ (tweeduizend vijfhonderd Euro) is de handtekening van minstens twee aandeelhouders noodzakelijk.

Artikel 10 : Er wordt ieder jaar een Algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Deze wordt gehouden de derde maandag van juni om 14.00 Hr., en voor de eerste maal in 2013. Indien deze datum een wettelijke feestdag is, zal deze gehouden worden de eerstvolgende werkdag om 14.00 Hr.

Artikel 11 : Elke vennoot of vennoten samen, die minstens één/vijfde van de aandelen bezitten, kunnen, indien zij het nuttig achten, een Buitengewone Algemene Vergadering samenroepen. De andere vennoten dienen dan minstens drie vrije dagen voor de voorziene datum verwittigd worden. Op de uitnodiging dienen de punten van de dagorde voor te komen.

Artikel 12 : Elk aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 13 : Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluiten worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn

Artikel 14 : Het boekjaar begint op 1 januari, om te eindigen op 31 december. Het eerste boekjaar begint op tien januari 2012, om te eindigen op 31 december 2012.

Artikel 15 : Op het einde van elk boekjaar worden de rekeningen afgestoten en de jaarrekening opgesteld. Het resultaat van het boekjaar, na boeking van alle kosten en afschrijvingen en na het aanleggen van de nodige provisies, wordt verdeeld volgens de beslissing van de Algemene Vergadering, rekening houdend met alle wettelijke en statutaire bepalingen. Er kan beslist worden een dividend uit te keren.

Artikel 16 : De Algemene Vergadering kan de statuten wijzigen. Hiertoe kan slechts worden overgegaan indien een drie/vierden meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde aandelen daarmee instemt.

Er kan worden gestemd bij volmacht. Het aantal stemmen bij volmachten kan nooit meer bedragen dan de eigen stemmen van de aandeelhouder-volmachthouder.

De vennoten moeten de aanwezigheidslijst ondertekenen. De volmacht dient bij de ondertekening van de aanwezigheidslijst voorgelegd te worden. De zaakvoerders kunnen gezamenlijk beslissen om af te zien van de formaliteiten van ondertekenen en voorleggen der volmachten.

Dan wordt hiervan akte genomen in de notulen van de vergadering.

Artikel 17 : In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op het even welk tijdstip, zal de vereffening geschieden door één of meerdere vereffenaars, al dan niet zaakvoerder of aandeelhouder, welke door de Buitengewone Algemene Vergadering die de vennootschap in vereffening stelt, wordt aangeduid.

Zij handelen dan in de hoedanigheid van vereffenaar(s). De vereffenaar(s) beschikken over de meest uitgebreide machten en dienen zich te schikken naar de art. 183 tot 195 van het Wetboek Vennootschappen.

Artikel 18 : Na betaling van de schulden wordt het netto-actief eerst aangewend om het bedrag der volstorte en der niet-volstorte aandelen terug te betalen. Het nog overblijvende gedeelte zal worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de door hen onderschreven aandelen.

Artikel 19 : Voor de uitvoering van deze statuten kiest de zaakvoerder woonstop de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, waarschuwingen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 20 : De vennoten verklaren zich te gedragen naar de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen. De bepalingen ervan worden aanzien als zijnde ingeschreven in deze akte en de clausules, welke strijdig zouden zijn met de imperatieve bepalingen van deze wetten, zullen aanzien worden als niet geschreven.

Artikel 21 : In toepassing van art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden alle verbintenissen aangegaan door één of meerdere van één der voornoemde partijen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, en dit sedert 1 december 2011 overgenomen door de vennootschap.

Voor' a hehou-len aan het Belgisch Staatsblad

OVERGANGSBEPALINGEN :

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan het Accountantskantoor Abofisc Bultinck BVBA, met zetel te 9850 Nevele, Vaart Links 31 met het recht van de indeplaatsstelling en het ondertekenen der stukken, om alle handelingen te vervullen tot inschrijving en wijziging van de vennootschap en haar bestuurders, zowel bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen als bij alle andere overheden en administraties.

Vergadering gehouden.

Onmiddellijk na de ondertekening der statuten werd een Buitengewone Algemene

waarin werden benoemd tot zaakvoerders :

De Heer SCHOOFS Kenneth, Parijsestraat 30 te 9800 Deinze voornoemd en

De Heer SIERSACK, Karperstraat 23 te 9800 Deinze voomoemd.

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

Hun mandaat is kosteloos.

Zij aanvaarden.

Deinze, 10 januari 2012

get. S HOOFS ENNETH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
@ KENNETH SCHOOFS

Adresse
E. CLAUSLAAN 54 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande