@KH-SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @KH-SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.741.045

Publication

19/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-09-2014

Griffie

*14308260*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562741045

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

@KH-SERVICE

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Hamerstraat(STE) 159 9190 Stekene

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke), op vijftien september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

1/ Vennoten: De heer HAECK Kristof, geboren te Sint-Niklaas op negentien mei negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 9190 Stekene, Hamerstraat 159.

2/ Benaming: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam @KH-SERVICE.

3/ Zetel: De vennootschap is gevestigd te Stekene, Hamerstraat 159.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het leveren van goederen en diensten in de informaticasector in de meest brede uitgebreide betekenis van het woord. Daarin wordt onder ander begrepen:

" Activiteiten als computeradviesbureau;

" Activiteiten als IT-consultant;

" De realisatie van programma's en gebruiksklare software;

" Activiteiten op het vlak van gegevensverwerking;

" De samenstelling en het beheer van databanken;

" Het onderhoud en repareren van computers en kantoormachines allerhande.

" Het ontwerpen, het ontwikkelen, het analyseren en het commercialiseren (ook via elektronische weg) van alle producten, software of informatica en telecommunicatie oplossingen;

" De verdeling, de exploitatie, de verhuur, de ter beschikking stelling, de leasing, de voorstelling, de makelarij en de promotie van alle producten of ICT-diensten, elektronisch of geautomatiseerd evenals de aanpassing en het beheer van alle computergegevens;

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer van materiaal met betrekking tot informatica en telecommunicatie, en in ruimere zin alles betreffende informatica en telecommunicatietechnologieën;

" Het verlenen van alle prestaties, adviezen en diensten op het vlak van informatica en telecommunicatie;

" Het onderzoek en de ontwikkeling in de domeinen vermeld onder de punten hiervoor;

" De adviesverlening op het vlak van informatietechnologie en management;

" Alle publiciteitsacties, beheer, ontwikkeling en verwerking van gegevens, documenten en informatie;

" Het organiseren van opleidingen, voornamelijk (maar niet exclusief) op het vlak van informatica en telecommunicatie;

" Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

" Het begeleiden en coachen van personeelsleden, medewerkers, consultants en dergelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

( human resources );

" Het werven, selecteren, begeleiden, opleiden, trainen en rekruteren van personeelsleden of medewerkers;

" Het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

" Het interveniëren en bemiddelen bij problemen, meningsverschillen en conflicten allerhande;

" Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

" Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen;

" Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

" De organisatie, de promotie en/of het beheer van evenementen zoals salons, tentoonstellingen, commerciële beurzen, congressen, conferenties en seminaries, al dan niet met inbegrip van het beheer en het ter beschikking stellen van personeel dat moet instaan voor de exploitatie van de installaties waar deze evenementen plaatsvinden;

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het

betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa;

" Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

" De aan-en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

" Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten; Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. 6/ Samenstelling: INBRENG IN GELD: De comparant-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van twee/derde.

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening BE71 3631 3903 3069 bij ING agentschap te Stekene geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van 15 september jongstleden, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

7/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

9/ Benoemingen: Met eenparigheid van stemmen wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer Kristof Haeck, voornoemd.

Mevrouw Ann Temmerman, geboren te Gent op negen juni negentienhonderdeenentachtig, wonende te 9190 Stekene, Hamerstraat 159.

10/ Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Mels Consulting Comm.v. met zetel te Stekene, Voorhout 59 of haar aangestelden aan te duiden ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

11/ Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend zestien 12/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot en met eenendertig december tweeduizend vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Dendermonde

Coordonnées
@KH-SERVICE

Adresse
HAMERSTRAAT 159 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande