A +

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A +
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.374.060

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 19.06.2014 14201-0354-010
13/09/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl word 11.1

1

W

-GRIFFIE RE. -il*PAINN I

VAN KOOrnAbliDLI

0 4 SEP 2013

DENDE:ddif elE



I

*13140279*

r

Ondernemingsnr. . 0537.374.060

Benaming

(voluit) : A+

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brandstraat 20, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling Vaste Vertegenwoordiger

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering van ALFA NV, Grote Markt 27 B18 te 9100 Sint-Niklaas O.N. (0444 425 987) gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 22 mei 2013 blijkt dat ALFA NV voor haar eigen functie van niet-statutair zaakvoerder in A+ BVBA, Brandstraat 20 te 9160 Lokeren de heer Luc Van Raemdonck (NN 641111 111 10) Sousbeekstraat 116 te 9250 Waasmunster als haar vaste vertegenwoordiger benoemt.

Lokeren, 30 augustus 2013

ALFA NV

De heer Luc Van Raemdonck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE ,ECH T 3AN'En

limn~1313 9'u~iiu~~u~~i~

*

lii







V1-\ 1\1 KOt.)l'h1r4.rd_3~,.

0 8 Alla 2013

DENDERMCNr»:

Griffie

Ondernemingsnr : 5,bq 3 }ycioD

Benaming

(voluit) : A+

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brandstraat, 20 - 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP  NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bij buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "ALFA" met

zetel te Sint-Niklaas, Grote Markt, 27 bus 8, hebbende als ondememingsnummer 0444.425.987 en hebbende

als B.T.W. nummer BE 444.425.987 verleden voor Notaris Lucas Neirinckx, geassocieerd Notaris te Temse, op

30 juli 2013 werd ten gevolg van de partiële splitsing beslist met eenparigheid om een nieuw vennootschap op

te richten zijnde: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid A+, met maatschappelijk zetel te

9160 Lokeren, Brandstraat, 20, aannemende de volgende statuten:

<c TITEL I. ; NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL 1. - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam: "A+".

ARTIKEL 2, - ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Brandstraat, 20.

Deze mag naar een andere plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s) en bekendgemaakt in de Bijsagen tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaak-lvoerder(s), bijkantoren en agentschappen

oprichten in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3. - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, marketing, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica,

2. De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, zowel in volle eigendom, In bloot eigendom of tijdelijk vruchtgebruik, en meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille van roerende waarden en onroerende waarden;

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en!of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

3, De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële,: roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

4. De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen, zoals onder meer bestuurdersmandaat, zaakvoerdersmandaat, vereffenaar, ... .

5. Import, export en handel van aile consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten. 6, Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

8..., . , .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

ARTIKEL 4. - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht -+voor onbepaalde duur. Onverminderd de wettelijke gronden van

ontbin-ding kan de vennoot-schap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging.

TITEL II. : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd veertigduizend driehonderd zesenzeventig komma vijfentachtig euro (240.376,85 EUR) vertegenwoordigd door 1.200 aandelen zonder nominale waarde. ARTIKEL 6. - KAPITAALSVERHOG1NG.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels voor de wijziging van statuten. De formaliteiten voorschreven in de artikelen 302 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen moeten eveneens vervuld worden.

Ingeval een kapitaalsverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfsrevisor aangewezen door het college van zaakvoerders een verslag op. Dit verslag heeft betrek-iking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering.

In een bijzonder verslag, waarbij dat het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet het college van zaakvoer-ders uiteen waarom zowel inbreng als de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Beide verslagen worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel op de wijze voorschreven in het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden vermeld in het agenda van de algemene vergadering die over de kapitaalsverhoging moet beslissen, en een af-schrift ervan wordt samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst worden aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigd,

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

TITEL III.: AANDELEN.

ARTIKEL 7. - OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN BIJ OVERLIJDEN.

De aandelen luiden op naam. Het aandelenbezit wordt aangetekend in een register van aandelen dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend

De uitoefening van de lidmaatschapsrechten is ondeelbaar en onlosmakelijk verbonden aan de hoedanigheid van vennoot.

Om vennoot te worden dient de betrokkene ofwel te worden aanvaard door de enige vennoot die een of meer aandelen aan hem overdraagt, ofwel als rechtsopvolger van de enige vennoot te zijn aangewezen en desgevallend voldoen aan de criteria door de statuten opgelegd om vennoot te kunnen worden.

De enige vennoot kan zijn aandelen vrij overdragen onder de levenden.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en derde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan,.

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder de levenden noch overgedragen worden wegens overlijden dan met de toestemming van alle vennoten.

Ingeval van weigering van toestemming kunnen de belangheb-'ben-den verhaal uitoefenen overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 8.

De vennoot die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, zal deze wens per aangetekende brief moeten te kennen geven aan de zaakvoerders en een overnemer voorstellen,

e x 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zo ook zullen de erfgenamen en legatarissen van de aandelen, andere dan de hierboven bedoelde personen, moeten bekend maken of zij de vennoten wensen te worden, dan wel of zij de afkoop vragen.

De zaakvoerders zullen binnen de drie maanden na dit aangete-trend schrijven, een algemene vergadering bijeenroepen die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend van de erfgenamen.

Tegen de weigering van de goedkeuring staat geen beroep bij de Rechtbank open, doch ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur aangeboden worden aan de overige vennoten in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit.

Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerders een andere overnemer voorgesteld worden.

Deze laatste beslissing moet echter genomen worden met naleving van de formaliteiten voorzien voor een statutenwijziging.

In elk geval moet over de overdracht beslist worden binnen de drie maanden, zoniet zal de weigering van de aanvaarding ais nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden vennoten te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde oveme-'mer. Deze overdracht moet binnen de zes maanden plaats hebben, zoniet moet de procedure worden kiemomen.

ARTIKEL 9. - OVERDRACHTSPRIJS - DESKUNDIGEN.

Bij overdracht onder levenden zal de verkoopwaarde de werkelijke waarde zijn op datum van de overdracht.

Erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de vermogenswaarde op de dag van het overlijden.

Indien over de prijs geen overeenstemming wordt bereikt, zal de prijs van iedere eventuele overdracht vastgesteld moeten worden door deskundigen (accountants of bedrijfsrevisoren) waarvan één door ieder der partijen benoemd.

Over meningsverschillen tussen deskundigen (accountants of bedrijfsrevisoren) beslist een derde deskundige (accountant of bedrijfsrevisor) aangesteld door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op voorstel van één van de partijen. Tegen de beslissing van de derde deskundige is geen rechtsmiddel bestand.

ARTIKEL 10. - MEDE-EIGENDOM.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Wanneer effecten (aandelen en andere) in

onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De medeëlgenaars, de pandschuldenaars en schuldeisers zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik, wordt de naakte eigenaar van het deelbewijs door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager.

ARTIKEL 11. - INVENTARIS - ZEGELLEGGING.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot, of zelfs van een zaakvoerder, zullen om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de papieren of documenten van de vennootschap, noch inventa-Iris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL IV.: HET BESTUUR.

ARTIKEL 12.  ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk

doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergade-'ring zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt, en verder handelt zoals een raadsvergadering. Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamen-lijk overdragen aan een gevolmachtigde.

De zaakvoerders regelen zelfde uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten faste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

s u -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 13. - VERTEGENWOORDIGING,

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, verte-genwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs,

TEGENSTRIJDIGHEID VAN BELANGEN.

Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een vermogens rechterlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

is de enige vennoot tevens enige zaakvoerder van de vennootschap dan kan hij bij een verrichting waarbij hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, de vennootschap verbinden, maar moet hij hiervoor een bijzonder verslag opstellen in een stuk dat samen met de jaarrekening wordt neergelegd,

ARTIKEL 14. - TOEZICHT.

De controle op de financiële handelingen, op jaarrekenin-gen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening, wordt uitgeoefend door de vennoten.

ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen.

De vennoten kunnen een commissaris aanstellen.

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen voor zover zij de criteria niet overschrijdt vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekeningen van de vennootschappen,

TITEL V, : ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 15.

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen

van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 16.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de laatste vrijdag van de maand mei om

dertien uur op de maatschappe-'Iij-'ke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, behalve indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen).

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 17.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden, bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter, de secretaris en de stemopnemer.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerders en de aanwezige vennoten die zulks wensen. Afschriften en uittreksels daarvan worden uitgereikt aan de vennoten die erom vragen en worden onderte-+kend door de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap,

 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder heeft het recht , tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 18.

leder vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber-medevennoot. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerech-itigde vennoot is.

ARTIKEL 19.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het getal aandelen zij dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid inachtgeno-'men worden voorzien door de wet.

TITEL V.: INVENTARIS - JAARREKENING.

ARTIKEL 20.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) op- gemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijf- tien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschik-'king blijven van de vennoten.

Ten aanzien van de duur van het eerste boekjaar verklaren partijen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik van de neerlegging van de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. ARTIKEL 21.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafge-

nomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tiert procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VI. : ONTBINDING EN VEREFFENING,

ARTIKEL 22.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De Rechtbank van Koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend.

De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen, Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen.

TITEL VII. ; VERKLARINGEN.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" -17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 23.

Wat betreft de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, verklaren partijen zich te houden aan de

organieke wetten op de Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid.

De beschikkingen van deze wetten waarvan in de statuten niet wettelijk afgeweken wordt, worden geacht in

deze akte bevat te zijn; de bepalingen die tegenstrijdig zouden zijn met de gebiedende beschikkingen van deze

wetten zullen voor niet geschreven gehouden worden.

ARTIKEL 24.

De partijen verklaren dat het totaal van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook,

die voor rekening van de vennootschap komen, of die ten haren laste worden gebracht wegens haar oprichting,

bij benadering duizend éénenzestig euro (1.061,00 EUR) inclusief BTW, bedragen.

TITEL VII. : OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei in 2014.

2. Het eerste boekjaar gaat in op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandeh om te eindigen op 31 december 2013.

3. De oprichters verklaren, ons notaris, dat de vennoot-schap niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt; dat zij geen commissaris wensen te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap "A+":

De Naamloze Vennootschap "ALFA" met zetel te Sint-Niklaas, Grote Markt, nummer 27 bus 8, hebbende als ondernemingsnummer 0444.425.987 en hebbende als B.T.W. nummer BE 444.425.987, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN RAEMDONCK Luc, voornoemd, hiertoe benoemd blijkens beslissing van de Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap ALFA, voornoemd, de dato 22 mei 2013, welke beslissing zal worden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad naderhand.

De zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd. Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist en dit in overeenstemming met artikel 12 van de statuten.

Notaris Lucas Neirinckx

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015
ÿþ Mod Word I1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in

i







GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT '

18 JUNI 2015

AFDELING DiMONDE



Ondernemingsnr : 0537.374.060

Benaming

(voluit) : A +

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brandstraat 20 - 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIEEL SPLITSINGSVOORSTEL

Het bestuursorgaan van de BVBA "A+" heeft beslist om aan de vennoten van "A-i-" BVBA voor te stellen om' over te gaan tot de partiële splitsing van BVBA "A+" met de partiële afsplitsing van de "bedrijfstak - financiëler vaste activa participaties in onroerend goed activiteiten" naar de nieuw op te richten "A-immo" Comm,VA,; inbrenggenietende vennootschap, waarvan de zetel van de vennootschap zal gevestigd worden te 9160 Lokeren, Brandstraat, 20. In het huidig partieel splitsingsvoorstel zal de inbrengende vennootschap aangeduid worden met "A+" BVBA.

De betreffende activa en passiva hierna vernield, zullen boekhoudkundig per 1 januari 2015, op basis van: de toestand afgesloten per 31 december 2014, boekhoudkundig overgedragen worden aan de nieuw op te richten vennootschap "A-Immo' commanditaire vennootschap op aandelen of afgekort Comm.VA.

De betreffende activa en passiva, zoals weergegeven in het huidig partieel splitsingvoorstel, zullen ais "bedrijfstak" beschouwd worden en zullen het mogelijk maken om het concreet doel van de nieuw op te richten vennootschap "A-Immo" Comm.VA te kunnen waarmaken.

Het onderhavig voorstel van het bestuursorgaan wordt geformaliseerd in het onderhavig partieel splitsingsvoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig het artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen dat verwijst naar de artikelen 671 tot 675 van het Wetboek van vennootschappen die mutatis mutandis van toepassing zijn op de partiële splitsing en de artikelen 742 tot en met 757 van het voormeld Wetboek. Het betreffend partieel splitsingvoorstel zal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te. Gent -Afdeling Dendermonde door de inbrengende vennootschap BVBA "A+". Het partieel splitsingsvoorstel zal' eveneens bij uittreksel gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

1. ALGEMENE BEPALINGEN INZAKE DE PARTIELE SPLITSING

Ter gelegenheid van de opstelling van het nieuw Wetboek van vennootschappen dat met ingang van 6. februari 2001 in werking is getreden is de partiële splitsing opgenomen onder de hoofding "met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichtingen". De bepalingen betreffende de klassieke splitsingen, opgenomen onder de artikelen 681 tot 692 van het Wetboek van vennootschappen zijn mutatis mutandis van toepassing op de partiële splitsing.

Dit houdt ondermeer in dat de partiële splitsing van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft <

" Het afgesplitste vermogen, zijnde de participaties  aandelen in de vennootschappen met onroerend goed' activiteit zijnde de aandelen "Oryx" enerzijds en aandelen "Fric" anderzijds gaan over op de verkrijgende (inbrenggenietende) vennootschap "A-immo' Comm.VA.

" De vennoten van de overdragende (inbrengende) vennootschap BVBA "A+" worden eveneens vennoten van de nieuw cp te richten verkrijgende vennootschap "A-Immo" Comm.VA. In het partieel splitsingsvoorstel wordt een proportionele verdeling van de nieuw uit te geven aandelen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA voorgesteld.

De beslissing. om tot een partiële splitsing over te gaan, moet worden genomen door een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap "A+" BVBA en de oprichters  toekcrostige

mennoieo_van.de_o .le.richten.uennootschap "Alremoil C.orern..MA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

C C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De procedure die van toepassing is bij een klassieke splitsing dient eveneens bij een partiële splitsing te worden gevolgd

1. Het bestuursorgaan van de overdragende - inbrengende - vennootschap "A+" BVBA stelt bij onderhandse akte het partieel splitsingsvoorstel op. Dit partieel splitsingsvoorstel zal uiterlijk 6 weken voor de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "A+" BVBA ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent - Afdeling Dendermonde worden neergelegd en zal tevens bij uittreksel worden gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad;

2. De buitengewone algemene vergadering van de overdragende - inbrengende - vennootschap "A+" BVBA beslist bij authentieke akte over de partiële splitsing;

3. Voor wat betreft de verkrijgende - inbrenggenietende - vennootschap, zijnde de nieuw op te richten "A-Immo" Comm.VA, dienen de oprichtingsakte en de statuten naar aanleiding van de partiële splitsing te worden goedgekeurd;

4, De akte tot de vaststelling van de partiële splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "A+" BVBA enerzijds en de akte met betrekking tot de oprichting van dB vennootschap "A-immo" Comm.VA anderzijds worden na het verlijden van de akten neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent - Afdeling Dendermonde en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatbiad.

5. Vanaf de datum van de voormelde bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is de partiële splitsing tegenwerpelijk aan derden. De bekendmaking vervangt de verplichtingen die normaal voor overdracht van activa en passiva, rechten en verplichtingen moeten worden vervuld. Er wordt slechts een uitzondering gemaakt in bepaalde gevallen zoals bij de overdracht van onroerende zakelijke rechten en van rechten van intellectuele en industriële eigendom zoals weergegeven In het artikel 683 van het Wetboek van vennootschappen, Het bestuursorgaan van "A+" BVBA verklaart dat er geen goederen zijn die in aanmerking komen voor de specifieke vermelde bepalingen inzake de overdracht van rechten van intellectuele of industriële eigendom.

De procedure met betrekking tot de partiële splitsing kan weergegeven worden in de volgende "indicatieve vooropgestelde tijdstabel" waarbij het belangrijk is dat

" Het partieel splitsingsvoorstel wordt neergelegd binnen de 6 maand na het einde van het boekjaar van "A+" BVBA zijnde einde boekjaar 31 december 2014, waarbij alsdan geen tussentijdse financiële staat dient te worden opgesteld ;

" Het partieel splitsingsvoorstel wordt neergelegd door "A+" BVBA op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent - Afdeling Dendermonde, minstens 6 weken vóór de datum van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "A+" BVBA die over de partiële splitsing moet beslissen enerzijds en de oprichters vennoten van de nieuw op te richten vennootschap "A-Immo" Comm.VA die over de voorgenomen oprichting door inbreng in natura ingevolge de voorgenomen partiële splitsing van de voormelde vennootschap "A+" BVBA anderzijds dienen te beslissen.

Indicatieve vooropgestelde tijdstabel

31/12/14 = laatste jaarrekening

- 6 weken uiterlijk 30/06/2015 = uiterste datum neerlegging partieel splitsingvoorstel ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent Afdeling Dendermonde + bekendmaking bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad

-1 maand vôôr 15/07/2015 = Controleverslag van de bedrijfsrevisor met betrekking

controleverslag tot Inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting "A-Immo" Comm.VA

VB na 15/08/2015 Algemene vergadering inzake beslissing

partiële splitsing van "A+" BVBA en de oprichting van "A-Immo" Comm,VA

~ l [

+ 15 dagen na ± 31/08/2015 = Neerlegging van de akten mbt de partiële splitsing en verslag inbreng in natura '+ bekendmaking Belgisch Staatsblad binnen de 15 dagen na neerlegging

+ 2 maand v 5ôr 15/10/2015 = Uiterste datum voor eisen van de zekerheid door na bekendmaking schuldeisers (artikel 684 Wetboek van Vennootschappen) Ten laatste 2 maand na de datum van bekendmaking van de partiële splitsing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aandachtspunten

1, Overeenkomstig de bepalingen opgenomen in het Wetbcek van vennootschappen dient het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap "A+" BVBA een omstandig schriftelijk verslag op te stellen zoals bepaald in het artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen, Echter wordt door het bestuursorgaan voorgesteld dat, overeenkomstig het artikel 749, vrijstelling kan worden verleend waarbij het artikel 745 niet dient te worden toegepast, voor wat betreft het verslag van het bestuurdersorgaan. Hierbij dient op de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de inbrengende vennootschap "A+" BVBA enerzijds en de oprichters - vennoten van de nieuw op te richten inbrenggenietende vennootschap "A-Immo" Comm,VA anderzijds uitdrukkelijk te worden gestemd over het niet vervullen van deze formaliteiten, overeenkomstig het artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Tevens wordt door het bestuursorgaan voorgesteld om, overeenkomstig de bepaling van het artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, af te zien van het controleverslag van de bedrijfsrevisor of externe accountant over het partieel splitsingsvoorstel, zoals bedoeld in het artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen. Ter zake dient op de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van "A+" BVBA die over de partiële splitsing moeten besluiten door aile vennoten van "A+" BVBA - inbrengende vennootschap enerzijds en door alle oprichters - vennoten van de nieuw op te richten inbrenggenietende vennootschap "A-Immo" Comm.VA anderzijds met unanimiteit uitdrukkelijk afstand van het controleverslag over het partieel splitsingsvoorstel te worden verricht bij afzonderlijke stemming.

2. INFORMATIE PARTIEEL SPLITSINGSVOORSTEL

Het artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen bepaalt dat in een partieel splitsingsvoorstel ten minste moet worden opgenomen

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de partieel te splitsen vennootschap en van de nieuwe vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen;

1.1. De partieel splitsende vennootschap (inbrengende vennootschap)

De partieel splitsende vennootschap is "A+" BVBA met zetel van de vennootschap gevestigd te 9160 Lokeren, Brandstraat, 20, ingeschreven in het register RPR Gent - Afdeling Dendermonde onder het nummer BE 0537.374.060.

De voormelde vennootschap "A+" BVBA werd opgericht bij akte verleden voor Meester Lucas Neirinckx, notaris met standplaats te Temse op 30 juli 2013, zoals gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 augustus 2013 onder het nummer 131300009.

De statuten werden niet gewijzigd sedert haar oprichting.

De vennootschap "A+" BVBA heeft op de datum van heden tot doel

ARTIKEL 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derde, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1, Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, marketing, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

2. De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke rcerende en onroerende waarden, zowel in volle eigendom, in bloot eigendom of tijdelijk vruchtgebruik, en meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille van roerende waarden en onroerende waarden;

~ ec

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer enfof beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Belsuit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

3. De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen,

4. De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen, zoals onder meer bestuursmandaat, zaakvoerdersmandaat, vereffenaar,..,

5, Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten.

6. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, het zijn door delneming, " inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, buergelijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Als zaakvoerder van "A+" BVBA werd benoemd "ALFA" NV met zetel van de vennootschap te 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 27-3008, ingeschreven in het RPR Gent - Afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer BE 0444.425.987 met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Raemdonck. De betreffende publicatie van de oprichting van "A+" BVBA werd verricht in het Belgisch Staatsblad dd. 13 september 2013 onder het nr, 13140279,

De voormelde vennootschap "A+" BVBA heeft als enige vennoot

Identificatie van de enige vennoot Aantal aandelen

1. Luc Van Raemdonck 1.200

Totaal 1.200

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 240.376,85 en wordt vertegenwoordigd door 1.200 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend 1/1.200° van het kapitaal.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

De Statuten bepalen dat het maatschappelijk boekjaar begint op de 'Iste januari en eindigt de 31ste december van ieder jaar. De algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de laatste vrijdag van de maand mei om 13.00 uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

1.2. De inbrenggenietende vennootschap "A-Immo" Comm.VA

De naam van de nieuw op te richten vennootschap zal "A-immo" zijn en de vennootschap zal de vorm van een Comm.VA aannemen. De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 9160 Lokeren, Brandstraat 20.

De oprichtingsakte van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA zal verleden worden voor Meester Lucas Neirinckx, notaris met standplaats te Temse

Het doel van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA zal ondermeer omvatten

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meeste ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, marketing, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, zowel in volle eigendom, in bloot eigendom of tijdelijk vruchtgebruik, en meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille van roerende waarden en onroerende waarden;

Dit ailes met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

3. De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen, zoals onder meer bestuursmandaat, zaakvoerdersmandaat, vereffenaar,..,

4.1-let verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, het zijn door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voorzover dit in haar voordeel is.

De vennootschap "A-Immo" Comm.VA zal worden opgericht voor een onbepaalde duur,

Het onderschreven kapitaal zal worden volgestort ingevolge de inbreng in natura naar aanleiding van de partiële splitsing van "Ai-" BVBA bij de oprichting van de vennootschap "A-immo" Comm.VA voor een bedrag van ¬ 187.074,00.

Het maatschappelijk kapitaal gevormd door de inbreng in natura zal ¬ 187.074,00 bedragen met een boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 987.000,00 en zal verdeeld worden in 1.200 aandelen zonder de aanduiding van een nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/1.200° van het kapitaal. De toekomstige vennoten (1) met hun respectieve aandelen kunnen als volgt worden weergegeven

Identificatie van de toekomstige vennoten Aantal aandelen

11uc Van Raemdonck 1.200

Totaal 1.200

Het eerste boekjaar zal aanvagen op de datum van de oprichting van de vennootschap met boekhoudkundige retroactiveit vanaf 1 januari 2015 en zal worden afgesloten op 31 december2015.

De NV "ALFA" zal tot zaakvoerder worden benoemd voor de duur van de vennootschap met als vaste vertegenwoordiger Luc Van Raemdonck, zaakvoerder.

Eén aandeel zal na de oprichting van de vennootschap worden overgedragen aan de nieuwe toetredende vennoot zodat de vennootschap "A-Immo" Comm.VA uit ten minste twee vennoten zal bestaan,

2. Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Overwegende dat het een partiële splitsing betreft met de kapitaalvorming in de nieuw op te richten vennootschap "A-Immo" Comm.VA zullen aan de huidige enige vennoot van de BVBA "Ai-" die op de datum van heden alle 1.200 aandelen bezit, eveneens alle 1.200 nieuwe aandelen van "A-Immo" Comm,VA worden toebedeeld.

Ter zake wordt door het bestuursorgaan van "Ai" BVBA voorgesteld om de nieuw uit te geven 1.200 aandelen aan de huidige enige vennoot van "A--" BVBA toe te wijzen naar rata van 1 nieuw aandeel "A-Immo" Comm.VA aan de enige vennoot van "A--" BVBA voor 1 bestaand aandeel van "Ai-" BVBA.

t

T ef

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Derhalve is er in de strikte zin van het woord geen ruilverhouding maar zal aan de huidige enige vennoot van "A+" BVBA, bijkomend, naast de bestaande 1.200 aandelen van "A+" BVBA, aan de enige vennoot 1 nieuw aandeel "A-Immo" Comm.VA worden toegekend voor elk aandeel dal de enige vennoot bezit van de bestaande "A+" BVBA.

Na de voormelde partiële splitsing van "A+" BVBA zal de huidige enige vennoot 1.200 aandelen bezitten van "A+" BVBA en tevens 1.200 nieuwe aandelen bezitten van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA. Tevens zal onmiddellijk na de oprichting van "A-Immo" Comm.VA één aandeel door de huidige enige vennoot Luc Van Raemdonck worden overgedragen aan een tweede vennoot zodat de vennootschap "A-Immo" Comm.VA zal bestaan uit minstens 2 vennoten.

Er wordt geen opleg in geld voorzien,

3. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende nieuwe vennootschap worden uitgereikt

Zoals hiervoor vermeld zal de enige vennoot die alle 1.200 aandelen van "A+" BVBA bezit, de 1.200 nieuwe aandelen verkrijgen van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA. De betreffende 1.200 aandelen van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA zullen naar aanleiding van de oprichting van "A-Immo" Comm.VA ingeschreven worden in het aandelenregister van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA.

4. De datum vanaf welke deze nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De 1.200 nieuwe aandelen van "A-Immo" Comm.VA, die zullen worden uitgegeven naar aanleiding van de voorgenomen oprichting van de vennootschap BVBA "A-Immo" door inbreng in natura in het kader van de partiële splitsing van "A+" BVBA, zullen boekhoudkundig deelnemen in de winst vanaf 1 januari 2015.

5, De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen "bedrijfstak - financiële vaste activa  aandelen van de vennootschappen die zich bezighouden met vastgoed activiteiten" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De partiele splitsing wordt verricht op basis van de jaarrekening van "A+" BVBA afgesloten per 31 december 2014. De handelingen van de partieel af te splitsen "bedrijfstak - financiële vaste activa  aandelen van de vennootschappen die zich bezighouden met vastgoed activiteiten" naar aanleiding van de oprichting van de nieuwe vennootschap "A-immo" Comm.VA zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2015.

6. De rechten die de nieuwe verkrijgende vennootschap toekent aan de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De statuten van de nieuw op te richten vennootschap "A-Immo" Comm.VA zullen geen bijzondere rechten toekennen aan de huidige enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap "A+" BVBA.

7. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag

Zoals hiervoor vermeld wordt door het bestuursorgaan van de inbrengende partieel te splitsen vennootschap "A+" BVBA overeenkomstig de bepaling van het artikel 749 van de voormelde wetgeving vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen ln het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen en zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomstig de bepaling van het artikel 746 paragraaf 3 dat verwijst naar het artikel 657 mbt, commanditaire vennootschappen op aandelen met de verwijzing naar het artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen inzake het opstellen van het controleverslag van de inbrengen in natura naar aanleiding van de oprichting door inbreng in natura van de vennootschap "A-Immo" Comm.VA.

Ter zake dient gesteld te worden dat dit controleverslag inzake de inbreng in natura dient opgesteld te worden met inbrengwaarden die overeenstemmen met de boekhoudkundige waarde van de partieel te splitsen  inbrengende - vennootschap overeenkomstig het "continuïteitsprincipe".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Derhalve zal er geen bezoldiging worden toegekend aan een bedrijfsrevisor of een extern accountant met betrekking tot het opstellen van het in artikel 746 bedoelde controleverslag over het partieel splitsingvoorstel omdat er geen controleverslag over het partieel splitsingsvoorstel wordt opgesteld door een bedrijfsrevisor of externe accountant.

8. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

Ter zake wordt uitdrukkelijk door het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap "A+" BVBA gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de [eden van de bestuursorganen, zowel van de partieel te splitsen vennootschap "A+" BVBA als van de verkrijgende vennootschap "A-Immo" Comm.VA,

9, De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de nieuwe verkrijgende vennootschap over te dragen 'bedrijfstak - financiële vaste activa - aandelen van vennootschappen die zich bezighouden met vastgoed activiteiten" zijnde de activa en de passiva alsmede alle rechten en verplichtingen van het vermogen van "A+" BVBA, partieel te splitsten vennootschap

Op de hierna volgende schema's worden duidelijk de activa en de passiva weergegeven die uit de vennootschap "A+" BVBA worden overgedragen in het kader van de partiële splitsing met de oprichting door inbreng in natura in de inbrenggenietende vennootschap "A-Immo" Comm.VA.

Partieel splitsingsvoorstel

" BVBA "A+" »Activa per 31/1212014 in euro

Omschrijving Boekjaar 31/12/2014 Inbreng in Blijft in

BVBA "A+" "A-Immo" Comm.VA BVBA "A+"

VASTE ACTIVA 1.990.129,99 1.785.740,31 204.389,68

Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

Immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Terreinen en gebouwen 0,00 0,00 0,00

Installaties, machines en uitrusting 0,00 0,00 0,00

Meubilair en rollend materieel 0,00 0,00 0,00

Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 0,00 0,00 0,00

Financiële vaste activa 1.990.129,99 1.785.740,31 204.389,68

VLOTTENDE ACTIVA 745.592,55 1.259,69 744332,86



Vorderingen op meer dan één jaar 743.657,80 0,00 743.657,80

Handelsvorderingen 743.657,80 0,00 743.657,80

Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

Voorraden 0,00 0,00 0,00

Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

Vorderingen op ten hoogste één jaar 0,00 0,00 0,00

Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

Geldbeleggingen 0,00 0,00 0,00

Liquide middeIen 1.934,75 1.259,69 675,06

Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL VAN DE ACTIVA 2.735.722,54 1.787.000,00 948.722,54

r

"

P:

BVBA "A" +-" - Passiva per 31/12/2014 in euro '

Omschrijving Boekjaar 31/12/2014 BVBA "A+" Inbreng in Blijft in

"A-immo" Comm.VA BVBA "A+"

EIGEN VERN E_N 1.268.221,41 987.000,00 281.221,41

Kapitaal 240.376,85 187.074,00 53.302,85

Geplaatst kapitaal 240.376,85 187.074,00 53.302,85

Niet-opgevraagd kapitaal 0,00 0,00 0,00

Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

Reserves 1.027.844,56 799.926,00 227.918,56

Wettelijke reserve 24.037,68 18.707,00 5.330,68

Onbeschikbare reserves " 0,00 0,00 0,00

Voor eigen aandelen 0,00 0.00 0 0

Andere 0,00 0 00 0,00

Belastingvrije reserves 0,00 0,00 0,00

Beschikbare reserves 1.003.806,88 781.219,00 222.587,88

Overgedragen winst (verlies) 0,00 0,00 0,00

Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

c Voorschot aen de vennoten op de verdeling van het netto-actief 0,00 0,00 0,00

Vs s " ZIENIR E EN UIT E T BELAST 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen voor risico's en kosten 0,00 0,00 0,00

Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

SCHULDEN 1.467.501,13 800.000,00 667.501,13

Schulden op meer dan één jaar 1.349.210,60 800.000,00 549.210,60

Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

Kredietinstellingen, leasingschulden en I soortgelijke schulden 0,00 0,00 0,00

Overige lenin+en 0 00 0 é 0 0 00

Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

Overige schulden 1.349.210,60 800.000,00 549.210,60

Schulden op ten hoogste één jaar 118.290,53 0,00 118.290,53

Schulden op meer dan één jaar die binnen 0,00 0,00 0,00

" hetjaar vervallen

Financiële schutden 0,00 0,00 15,00

Krediet! stelling en 0 00 0 00 0 00

Over!, e leningen 0,00 0 00 0,00

Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

Leveranciers 0 00 0.00 0,00

Te betalen wissels 0 00 0 00 0 00

' Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

" Schulden m" b.t belastingen, bezoldigingen . n sociale lasten 0,00 0,00 0,00

Belastingen 29.572,63 0,00 29.572,63

Bezoldiaín en en sociale lasten 0,00 0 00 0 00

Overige schulden 88.717,90 0,00 88.717,90

e verlopende rekeningen 0,00 0,00e 0,00

. OTAAL VAN DE PASSIVA 2.735.722,54 1.787.000,00 948.722,54

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gelieve hierna het samenvattend schema te willen vinden van de activa en de passiva die partieel worden afgesplitst naar "A-Immo" Comm.VA en de activa en de passiva die behouden blijven in de partieel te splitsen vennootschap BVBA "A+" :

Samenvatting aan "boekwaarde" Totaal Naar "A-Immo" Comm,VA Blijft in BVBA "A+"

Activa 2.735.722,54 1.787.000,00 948.722,54

Passiva (1.467.501,13) (800.000,00) (667.501,13)

Netto boekwaarde 1.268.221,41 987.000,00 281.221,41

De detailopgave van de in te brengen activa - en passiva - bestanddelen kan, naar aanleiding van de partiële splitsing van "A+" BVBA naar de vennootschap "A-Immo" Comm.VA in het kader van de oprichting van "A-Immo" Comm.VA door de inbreng in natura als volgt worden weergegeven:

BESCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN VERMOGENSBESTANDDELEN

ACTIVA

1. Financiële vaste activa 1.785.740,31

- 2802 AW AANDELEN NV "ORYX" 933.828,31

- 2804 AW AANDELEN NV "FRIC" 851.912,00

2. Liquide middelen 1.259,69

- 5500 KBC -- BE85 7310 3389 4906 met een bedrag van 1.862,23 per 31 december 2014 waarvan een

gedeelte wordt ingebracht zijnde het bedrag van 1.259,69

Balanstotaal totaal overname activa E 1.787.000,00 PASSIVA

1. Kapitaal 187.074,00

- 100000 Geplaatst kapitaal 187,074,00

2. Reserves 799.926,00

A Wettelijke reserves 18.707,00

-130000 Wettelijke reserve 18.707,00

D Beschikbare reserves 781.219, 00

-133000 Beschikbare reserves 781.219,00

3. Schulden op meer dan één jaar 8.00.000,00

D Overige schulden 800.000,00

-17920 R/C Van Raemdonck Luc  Deel van schuld 800.000,00

Balanstotaal totaal overname passiva 1.787.000,00

Noot

Er worden geen andere activa-bestanddelen en geen andere passiva-bestanddelen overgedragen naar aanleiding van de oprichting van "A-lmmo" Comm,VA,

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De partiële opsplitsing van de in te brengen "fiscale netto waarde" naar aanleiding van de partiële splitsing naar de inbrenggenietende vennootschap "A-immo" Comm.VA , enerzijds, en het behoud in "A+" BVBA, anderzijds, is weergegeven in het hierna vermeld schema aan fiscale netto waarde

Omschrijving "fiscale netto waarde" Boekjaar 37!9212044 Inbreng in Bilift in

$VBA "Aa" "A-Immo" Comm.VA BVBA "A+"

Activa (A) 2.735.722,54 1.787.090,00 948.722,54

Schulden (B) (1.467.501,13) (800.000,00) (667.507,13)

Fiscale nettowaarde (C)= (A) - (B) (C) 1.268.221,41 987.000,00 281.221,41

Kapitaal 240.376,85 187.074,00 53.302,85

Wettelijke reserve 24.037,68 18.707,00 5.330,68

Beschikbare reserves 1.003.808,88 781.219,00 222.687,88

Belastingvrije reserves 0,00 0,00 0,00

Overgedragen winst (verIieS) 0,00 0,00 0,00

uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

Totaal Fiscale netto waarde 1.268.221,41 987.000,00 261.224,41

Verhouding % 100% 77,8255% 22,1745%

10. De verdeling onder de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap "A+" BVBA van de nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap in het kader van de oprichting van "A-Immo" Comm.VA alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Overwegende dat het een partiële splitsing betreft zullen de 1200 nieuwe aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap "A-Immo" Comm.VA worden toebedeeld aan de huidige enige vennoot van de inbrengende vennootschap "A+" BVBA volgens het huidige aandelenbezit

Enige vennoot Bestaande aandelen "A+" BVBA Nieuwe aandelen "A-Immo" Comm.VA

Luc Van Raemdonck 1,200 aandelen 1.200 aandelen

Totaal 1.200 aandelen 1200 aandelen

Noot

Voor de goede orde kan gesteld worden dat op de datum van heden "A-r" BVBA 1.200 gewone aandelen heeft uitgegeven waarbij na de partiële splitsing de huidige enige vennoot van "A+" BVBA de 1.200 aandelen behoudt waarbij de 1.200 nieuwe aandelen van "A immo" Comm.VA naar aanleiding van de oprichting door inbreng in natura van "A-immo" Comm,VA zullen worden toegewezen aan de huidige enige vennoot van "A+" BVBA.

Op deze wijze wordt de gelijkwaardigheid tussen de huidige enige vennoot op een billijke wijze gerespecteerd. Ter zake wordt uitdrukkelijk gesteld dat er geen opleg in geld wordt verricht naar aanleiding van de partiële splitsing.

Onmiddellijk na de oprichting van "A-immo" Comm.VA zal één aandeel door de heer Luc Van Raemdonck worden overgedragen aan een tweede vennoot zodat de "A-Immo" Comm.VA uit minstens twee vennoten zal bestaan.

11. Bijkomende informatie

Overeenkomstig het artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa of/en de passiva van het vermogen niet in het partieel splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld wordt te zijn gebleven in "A+" BVBA.

De zaakvoerder duidt nogmaals op het voorstel, overeenkomstig het artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag van de bestuursorganen op te stellen, van zowel de inbrengende vennootschap als van de inbrenggenietende

,

e

vennootschap, overeenkomstig het artikel 745 en tevens om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of een extern accountant over het partieel splitsingsvoorstel overeenkomstig de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen in de twee voormelde inbrengende en inbrenggenietende vennootschappen~

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 748 van het Wetboek van vennootschappen, het partieel splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van het bestuursorgaan en de verslagen van de algemene vergaderingen van de bestaande vennootschap "A+" BVBA voor zover van toepassing ter inzage liggen op de zetel van de vennootschap.

Overeenkomstig het artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen dient de enige vennoot van "A+" BVBA enerzijds en de oprichter - vennoot van "A-Immo" Comm.VA anderzijds, naar aanleiding van het verlijden ' van de akten van de partiële splitsing van "A+" BVBA enerzijds en de oprichting van "A-Immo" Comm.VA anderzijds uitdrukkelijk en met unanimiteit af te zien van de verplichting zoals weergegeven in de artikelen 745 ; en 746 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de voormelde verslaggeving. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van "A+" BVBA enerzijds die over de partiële splitsing dient te beslissen en van de enige oprichter - vennoot bij de oprichtingsakte van "A-Immo" Comm.VA anderzijds die over de oprichting van de vennootschap "A-immo" Comm,VA dient te beslissen,

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen te worden vermeld dat de ' vennootschappen -- zowel de inbrengende vennootschap "A+" BVBA enerzijds en de inbrenggenietende vennootschap "A-Immo" Comm.VA anderzijds  voornemens zijn deze bepaling toe te passen.

Fiscale verklaringen

De onderhavige partiële splitsing zal verricht worden met de toepassing van:

" Artikel 117, § 1 (de verrichting dient te worden aanzien ais een partiële splitsing) en § 2 (het afgesplitste dee! van de vennootschap kan worden aangezien als een bedrijfstak) en artikel 115 van het Registratiewetboek zodat de verrichting beantwoordt aan de vereisten voor de vrijstelling van het evenredig registratierecht op de inbreng in natura;

" Artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde;

" Artikel 211 en volgende van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Aldus opgesteld te Lokeren op datum van 18 juni 2015 waarbij in het totaal 5 originelen worden getekend door het bestuursorgaan van "A+" BVBA zijnde 1 origineel voor elke vennootschap, 1 origineel voor de zaakvoerder van "A+" BVBA en 2 originelen voor de notaris waarbij 1 origineel zal worden neergelegd door de notaris op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent - Afdeling Dendermonde voor de bestaande partieel splitsende vennootschap "A+" BVBA.

Tevens wordt aan CVBA CAZIMIR, met maatschappelijke zetel gevestigd te Vijfhoekstraat 40/C, 1800 ' Vilvoorde, en mevrouw Ellen Quintelier, met kantoor houdende te Vijfhoekstraat 40/C, 1800 Vilvoorde, advocaat, volmacht gegeven om het partieel splitsingsvoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Dendermonde.

ALFA NV,

Zaakvoerder met vaste vertegenwoordiger De heer Luc Van Raemdonck, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A +

Adresse
BRANDSTRAAT 20 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande