A & D BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & D BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.748.814

Publication

24/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301923*

Neergelegd

20-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546748814

Benaming (voluit): A & D Beheer

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat 65

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op twintig februari tweeduizend veertien :

BLIJKT DAT:

1/ De Heer ANDRIESSENS Jan Albert, geboren te Merchtem op zeven december duizend negenhonderdachtenveertig, echtgenoot van Mevrouw Auwaerts Agnes, hierna genoemd, wonende te 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat 65.

2/ Mevrouw AUWAERTS Agnes Josephine Louis, geboren te Opdorp op twaalf april duizend negenhonderdtweeënvijftig, echtgenote van de Andriessens Jan, voornoemd, wonende te 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat 65.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door KBC Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van tien februari tweeduizend veertien waaruit blijkt dat een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE62 7370 4153 7261.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt: - door de Heer ANDRIESSENS Jan, voornoemd: tot beloop van honderd drieëntachtig aandelen, hetzij

achttienduizend driehonderd euro (18.300 EUR);

- door Mevrouw AUWAERTS Agnes, voornoemd: tot beloop van drie aandelen, hetzij driehonderd euro (300

EUR).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van negenduizend driehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "A & D Beheer".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat 65.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het verwerven en beheren van onroerende goederen, inbegrepen alle verrichtingen met betrekking tot

onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en/of productief maken van voornoemde goederen en rechten;

- het verwerven en beheren van roerende goederen, inbegrepen alle verrichtingen met betrekking tot

roerende goederen en rechten zoals het verwerven, het beheer en de valorisatie van participaties en alle verhandelbare waardepapieren.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden:

- Het leveren van managementprestaties en/of het uitvoeren van consultancyopdrachten aan bedrijven,

instellingen en organisaties;

- Het verstrekken van adviezen, het maken van studies en het verlenen van bijstand aan bedrijven,

privé-personen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen, zowel roerend als onroerend of van financiële, commerciële of industriële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel kennen of die van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te begunstigen.

Voornoemde opsomming is niet beperkend.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van negenduizend driehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één /tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Worden hierbij aangesteld als statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- De Heer ANDRIESSENS Jan, voornoemd;

- Mevrouw AUWAERTS Agnes, voornoemd;

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Nochtans zal iedere zaakvoerder het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap evenzo voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan

vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR).

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en het bestuur van de vennootschap wordt gevoerd door een derde, zal het voorafgaand akkoord van de enige vennoot handelend tezelfdertijd als algemene vergadering moeten worden bekomen door de externe zaakvoerder voor voormelde rechtshandelingen.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar -jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds

twee januari tweeduizend veertien door de comparanten in naam en voor rekening van de

vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij

beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 26.08.2016 16499-0565-011

Coordonnées
A & D BEHEER

Adresse
BRUSSELMANSSTRAAT 65 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande