A-CON REAL ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-CON REAL ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.987.784

Publication

01/07/2014
ÿþ mod 11.1

fe. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : SI e

Benaming (voluit) : A-CON REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sint-Lievensiaan 3

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zèlzate, op 16 juni 2014, blijkt dat:

1. - De heer RYCKAERT Alexander, geboren te Gent, op 3 november 1988, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Willem VVenemaerstraat 38, bus 1.

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam ACON REAL ESTATE-

3. Zetel: 9000 Gent, Sint-Lievenslaan 3.

4. kapitaal: 26.000,00 EURO. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

6. Eloekjaar: 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2015.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt... Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering

7. externe vertegenwoordigingsmacht: leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen elle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of ln medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en het verhuur, het doen bouwen of verbouwen, het opfrissen en renoveren, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met inbegrip van onroerende leasing, erfpacht- en opstal. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financiering en projectontwikkeling.

Het ontwerpen en opvolgen van projecten en het maken van studies met betrekking tot immobiliën.

- De aankoop, de verkoop, de huur en het verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

- Het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle

vennootschappen en ondernemingen.

. _

Op de laatste blz. van WU< B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1111111).111,1,1.31e1.1111

NEERGELEGD

2

RECHTBANK VAN

KOOPHANDffififfg. GENT

r4lb

mod 11.1

- Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

- De aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de fabricatie, de tussenpersoon in de handel en de handelsbemiddeling van diverse producten, benodigdheden, materialen, verwerkingsproducten, systemen in de ruimste zin van het woord

- De organisatie, de uitwerking, het begeleiden en/of assisteren van evenementen in de ruimste zin van het woord,

- Het bedenken van thema's voor evenementen in de ruimste zin van het woord. - Eventdesign, het conceptueel uitwerken van een evenement.

- Het uitwerken van een communicatiestrategie inbegrepen sociale media, publishing, digitale ondersteuning, printing, gadgets, give-aways.

- Het organiseren van het onthaal, promotionele activiteiten, hostessing, catering, logistieke, activiteiten in eigen beheer en/of in opdracht, al dan niet met eigen personeel en/of met derde contractuele partijen.

- De vennootschap mag aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft,

9.Jaarvergadering in de vennootschapszetel op de derde vrijdag van de maand juni om 15.00 uur.

10. benoeming zaakvoerder

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Ryckaert Alexander,

wonende te 9000 Gent, Willem Wenemaerstraat 38 bus 1,

11. Volmacht: De oprichters verlenen bij deze volmacht met recht van indeplaatsstelling aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET ACCOUNTANTSKANTOOR" Soenen & Partners, met zetel te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, om voor de vennootschap en in haar naam alle formaliteiten te vervullen welke ingevolge de oprichtingsakte noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get.. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

Voor-1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

"

Op de laatste blz. van UA B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A-CON REAL ESTATE

Adresse
SINT-LEVENSLAAN 3 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande