A-EVENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-EVENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.428.435

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14340-0595-013
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13332-0425-014
22/04/2011
ÿþ Mod xa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder 1111t)111I1111j1I11111j1!111

aan het Belgisch Staatsbia

NEERGELEGD 1i APR. 2011

VAN

TE GENT

RECH

Ondernemingsnr : DUS- 411i. US

Benaming A-EVENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9990 Maldegem, Koningin Astridlaan 1

Onderwero akte : OPRICHTING.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 810412011, blijkt dat er door : de heer NOREILDE David André Marie-José [I.K. 590 7174748 72] [R.R. 770415 231 91], zaakvoerder, geboren te Kortrijk op vijftien april negentienhonderd zevenenzeventig, en zijn echtgenote mevrouw VANDENDRESCHS Jessica Victor Elisabeth Ingrid [I.K. 590 6466832 62] [R.R. 810409 104 94],

zaakvoerder, geboren te Oostende op negen april negentienhonderd eenentachtig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Astridlaan 143;

Welke verklaren en bevestigen dat zij gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden door Bernard Waûters te Brugge (Assebroek) op acht juli tweeduizend en negen en dat zij sedertdien tot op heden geen wijziging aan hun huwelijksvermogensstelsel hebben aangebracht.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam ; A-EVENT

Zetel : 9990 Maldegem, Koningin Astridlaan 1 Doel : De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland:

Het uitbaten van een frituur, alsook van alle andere handelsondernemingen behorende tot de horecasector, daartoe behorende het beheer en de uitbating van drankgelegenheden, taverne, snackbar, brasserie, tearoom,' restaurant. De uitbating van een frituur aan huis, mobiele frituur en de verhuur van mobiele frituren. De huur en verhuur van feestmaterieel en alle horecabenodigdheden. De huur en verhuur van springkastelen en andere: vermakelijkheden. Uitbaten van mobiele eetkramen en drankwagens in de ruimste zin van het woord.

Zij mag beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, zij kan tevens een portefeuille: van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten, zij mag roerende: goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, en ter beschikking stellen van derden.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van eigen; roerend of onroerend patrimonium.

Zij mag advies en bijstand verlenen in alle domeinen waarin zij competent is. De vennootschap zal alle: burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle; vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen,: bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel; nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met: respect voor de wettelijke beperkingen.

Duur : Onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (30.000.00 EUR}. Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd aandelen op naam zonder vermelding van de nominale i waarde.

Inbreng in geld.

1. De heer NOREILDE David voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van veertienduizend negenhonderd euro (14.900.00 EUR1, waarvoor hem honderdnegenenveertig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. Mevrouw VANDENDRESCHS Jessica voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van v tienduizend honderd euro (15.100,00 EUR), waarvoor haar honderdeenenviiftig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van dertiaduizend euro (30.000.00 EUR]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

zodat alle aandelen volstort zijn.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer NOREILDE David voornoemd en mevrouw VANDENDRESCHS Jessica voornoemd die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet j.

" toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben

" enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Algemene vergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien juni om tien uur of op het uur vermeld in de oproeping. Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden om tien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op vijftien juni tweeduizend dertien om tien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op acht april tweeduizend en elf om te eindigen op eenendertig december tweeduizend

en twaalf.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de. algemene vergadering. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER. "

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BARTOFIS, met zetel te Machelen, Rijksweg 118 bus 3, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W.'-nummer, en voor de activering van het ondememingsnummer bij het ondernemingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer NOREILDE David en mevrouw VANDENDRESCHS Jessica de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting : bij de "DEXIA Bank", agentschap Maldegem.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte voor registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 15.07.2016 16321-0586-013

Coordonnées
A-EVENT

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 1 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande