A-M CLEANING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-M CLEANING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.977.573

Publication

12/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[ VAN KOO" HANDELit

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IIQ

" 3 FEB. 2014

DENDERMONDE Griffie

Iu~iul111uui1iui111m

Ondernemingsnr : 5yy , Y)- . S

1

Benaming (voluit) : A-M CLEANING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 118

9120 Vrasene

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

i; Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zevenentwintig januari tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

t Vennoten:

1. De heer MEERSMAN Johan Leo, geboren te Sint-Gillis-waas op vijftien maart negentienhonderd drieënzestig, rijksregisternummer 63.03.15-503.03, echtgenoot van mevrouw Nys Sabina, wonende te Beveren, Kleine Kouterstraat 2A.

2. De heer ANDAL Mehmet, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Turkije, Ilisira op vijfentwintig augustus negentienhonderd vijfenzestig, rijksregisternummer 65.08.25-595.76, echtgenoot van mevrouw De Mol Kimberley, wonende te Beveren, Kerkstraat 118.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "A-M CLEANING"

3. Zetel: te Vrasene, Kerkstraat 118

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

uitbating van een schoonmaakbedrijf alsook de aankoop en verkoop van alle schoonmaakartikelen en het verwerken van dezelfde artikelen.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële -roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-'woordigd door honderd zesentachtig aandelen van zonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer Meersman Johan, voormeld, voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem drieënnegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: drieduizend honderd euro.

2. De heer Andal, voormeld, voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem drieënnegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: drieduizend honderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro en is elk aan-'deel vol-'stort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer 001-7160823-68.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op zesentwintig januari tweeduizend en veertien.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf zevenentwintig januari tweeduizend en veertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Voor handelingen waarvan het bedrag zevenduizend en vijfhonderd euro te boven gaat, dienen steeds beide zaakvoerders op te treden.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennoot-ischap wordt door de oprichters eenparig benoemd , de heer Andal Mehmet en de heer Meersman Johan, beiden voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan boekhoudkantoor Patrick De Rop NV, gevestigd te Vrasene, Kerkstraat 120, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en ein-'digt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op zevenentwintig januari tweeduizend en veertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/12/2014
ÿþt

Mad Word 11.1

= In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 111111111.1,11!ji 1.11,,111111 II

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-- 2 DEC. 201k

AFDELIieifteIDERMONDE

Ondernemingsnr : 0544.977.573.

Benaming

(voluit) : A-M Cleaning

(verkort):

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kerkstraat 118 9120 Vrasene

(volledig adres)

Onderwerp akte : adres wijziging maatschappelijke zetel Nieuw adres per 15/10/2014 Kleine Kouterstraat 2 A 9120 Vrasene

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 14.07.2016 16320-0403-016

Coordonnées
A-M CLEANING

Adresse
KLEINE KOUTERSTRAAT 2A 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande