A-TRIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-TRIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.931.591

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0196-010
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0226-010
27/07/2012
ÿþet

Op de laatste blz. van Duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso:. Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0841.931.591

Benaming

(voluit) : A-TR1X

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bankwegelhof 73, 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming

De bijzondere algemene vergadering van 9 juli 2012 beslist mevrouw Katrien MERCKX,

Bankwegelhof 73, 9120 Beveren, te benoemen tot zaakvoerder vanaf 1 juli 2012.

Het mandaat van mevrouw Merckx is onbezoldigd.

Anthony VAN DE VEN

zaakvoerder

-,,

MW Wo:zt 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

I 1I II III si suues

" izisso*

Ili

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

([14ue g 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

` Ondernerningsnr: $y.4 S9a

Benaming

(voluit) : A-TRIX

(verkort)

C,nrt":rii i~Ee,tiïr~r~iv:t

VAN iCOr?r'N.WDEL

7 9" 12. 2011

DENDERMONDE

Griffie

~

"11197108+

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9120 BEVEREN, BANKWEGELHOF 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie' Antwerpen op 13 december 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: de Heer van de' VEN Anthony Antoon Ria, wonende te 9120 Beveren, Bankwegelhof 73.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "A-TRIX". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Bankwegelhof 73.

De vennootschap heeft tot doel:

Het geven van adviezen en het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en, ondernemingen van alle aard, onder meer, doch niet beperkend, op het vlak van administratie, IT, beleid en bestuur, bedrijfsvoering, management en bedrijfsor-ganisatie.

Het voeren van het beleid en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijvighe-den, alsmede;

" inzonderheid doch niet beperkend de uitoefening van opdrachten en functies van zaakvoerder, bestuurder,: gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen;

Het uitoefenen van managementactiviteiten, consultancy, adviesverlening en expertises in de meest, uitgebreide zin.

Alle mogelijke onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin met betrekking tot onroerende goederen,: inzonderheid doch niet beperkend, de aan- en verkoop, renovatie, bouw en verbouwing, huur en verhuring,: beheer, uitbating, verkaveling, valorisatie, dit alles voor eigen rekening.

Het verstrekken van leningen en het stellen van zekerheden voor derden, met uitzondering van de: handelingen die wettelijk voorbehouden zijn.

Hef beheer, de opbouw en de ontwikkeling van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende:

goederen. "

Het verlenen van computer-auditdiensten in het algemeen, en in het bijzonder het uitvoeren van computer-audits conform de algemene normen terzake.

De ontwikkeling van software, het verlenen van en de exploitatie van rechten op software. De aan- en verkoop van software.

De organisatie en het geven van seminaries en opleidingen op allerlei vlak.

Het verzorgen van publicaties allerhande.

Import/export, groot- en kleinhandel, vertegenwoordiging, promotie, commissie, vervoer en verzending van; alle roerende goederen.

Al het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De. vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de, vervulling van de wettelijke voorwaarden. De vennootschap handelt, in binnen en buitenland, voor eigen:

" rekening, in consignatie, in naam van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij. kan deelnemen, inzonder-heid door inbreng, fusie of inschrijving, of zich op andere wijze interesseren in allerhande bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening= van haar werk. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten. De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke, industriële, handels-, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag haar. onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, et inbegrip van het handelsfonds, in' pand. stellen .en. mag. aval verlenen voor alle leningen,_ kredietopeningen en. andere.verbintenissen zowel voor: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge .t haarzelf als voor derden. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 13 december 2011.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-schap bedraagt ACHTTIENDUI-ZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aande-len, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volstort ten belope van twee/derden, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-trolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstehling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-le wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-pootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december om achttien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december 2013 om 18.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaar-neming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-rif-telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem reke-ning gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-stelde stembrief eigen-handig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agenda-punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou-den wordt.

Het boekjaar loopt van één juli van het ene jaar tot en met dertig juni van het daarop-volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 13 december 2011 tot 30 juni 2013.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Anthony van de VEN, die deze aanstelling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 13 december 2011 met dien verstande dat de zaakvoer-der vanaf 13 december 2011 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. De comparant verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap FIDUCIAIRE ANTWERPEN, Lamorinièrestraat 235, 2018 Antwerpen, alsook de aange-stelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstel-lino en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te hande=len, om alle verrich-tin-gen te doen tenein-de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-tingad'ministraties en aldaar alle

formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en

schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kastprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A-TRIX

Adresse
BANKWEGELHOF 73 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande