A. PHARMA

Société en commandite simple


Dénomination : A. PHARMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.623.353

Publication

09/05/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 096 Ox

NEERGELEGD

2 8 APR, 2014

RECFITSA~~ii~d

t

KOOPHAI~IC?EC~c~

Ondememingsnr : 0832.623.353

Benaming

(volwit) : A. PHARMA

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9041 OOSTAKKER, Harlekijnstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering d.d. 20.03.2014 heeft beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met 38.005,64 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met aanpassing van de fractiewaarde.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op veertigduizend vijfhonderd vijf euro vierenzestig cent (40.605,64 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel,"

Anna-Maria AERTS,

zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten

Bijlagen bijlïèÏBëlgiseI Sfá tsbfâd ='U97U572U14 - Annexes du lVfoniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþ Mild 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



NEERGELEGD

10JAN. 2011

RÉCH er -- VAN

t!!1rlpl-rn \'1 6'[ TC nrvir

I

0Ui " é)13. 3S3

Ondememingsnr : Benaming

(voluit; : A. PHARMA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9041 OOSTAKKER, Harlekijnstraat 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte d.d. 08.12.2010, dat

1. Mevrouw Anna-Maria AERTS, wonende te 9041 OOSTAKKER, Harlekijnstraat 2,

2. De Heer Geert VAN PAEMEL, wonende te 9041 OOSTAKKER, Harlekijnstraat 2,

een Gewone Commanditaire Vennootschap hebben opgericht met:

Benaming: A. PHARMA

Maatschappelijke zetel te 9041 OOSTAKKER, Harlekijnstraat 2

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit zowel in

België als in het buitenland:

"Het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek, toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve onder meer: de magistrale bereiding van een kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeapathisch; de aflevering van farmaceutische, parafarmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de er aan verbonden. zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin,. voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

De handel in medische en heelkundige instrumenten en apparaten; het verhuren van medisch materiaal voor thuisgezondheidszorg en ander medisch materiaal.

Het verzorgen van vervangingen in of voor één of meer apotheken.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperkingen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofa)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ver:egenwaord gen

Verso " Naam en handtekening.

-1/r- Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in . hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

e behouden aan het Belgisch Staatsblad De 'vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen, voornamelijk actief in de geneesmiddelen- en apotheeksector.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.".

-7

Duur: onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 EUR (tweeduizend vijfhonderd euro) vertegenwoordigd

door 250 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire

zaakvoerder: Anna-Maria AERTS, wonende te 9041 OOSTAKKER, Harlekijnstraat 2.

Behoudens andersluidende beslissing van de vennooten is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd. Het mandaat van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap ' duurt.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Ingeval er meer dan één zaakvoerder zou zijn, moeten zij een college vormen en aldus via de gewone meerderheid beslissingen nemen.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur op

de maatschappelijke zetel.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december in het

jaar 2012.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op 30.06.2012.

Volmacht:

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van. alle formaliteiten- inzake het rechts personenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde(B.T.W:), áan DE DEYNE, VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENRTEN B.V. o.v.v.e: B.V.B.A., gevestigd te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, ingeschreven in het RPR te . GENT met als ondememingsnummer 0809.489.744, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beide kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Anna-Maria AERTS,

zaakvoerder.

Co de laatste biz van Luik vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instruis enterende notaris, hetx.ii ven de Derso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoc:n ter, aanzien van derd¬ :i te vertegenwoordigen

Verso r Naam era handtekening

Coordonnées
A. PHARMA

Adresse
HARLEKIJNSTRAAT 2 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande