A.I. MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.I. MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.863.359

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.02.2014, NGL 25.04.2014 14100-0391-009
27/11/2012
ÿþe lue.

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

l!ili11(11211111M111t1111111

asel aa Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: OSOO ,g(~3 353

Benaming

(voluit) : A.I. Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Leeuwstraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 14 november 2012, dat

De lieer TAGHADOS Alireza, geboren te Shiraz (Iran) op achttien juni negentienhonderd vier en tachtig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Wielewaalstraat 5610201.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "A.l. Management", met zetel te 9000 Gent, Leeuwstraat 60, hebbende als doel ;

Het beleggen van vermogen in roerende en onroerende goederen en het beheer van dit vermogen in de meest ruime zin van het woord, doch enkel voor eigen rekening.

Zij kan hiertoe ook ondernemingen en rechtspersonen oprichten, besturen, financieren, erin deelnemen, ermee samenwerken en zekerheden stellen onder welke vorm ook ten voordele van haar zaakvoerders en aandeelhouders. Zij kan alle diensten verlenen aan derden mits deze niet behoren tot de dienstverlening die door de wetgever is voorbehouden aan bepaalde beroepscategorieën waartoe de vennootschap niet behoort.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 25.000 euro vertegenwoordigd door 250 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en is voor de helft volstort zodat het bedrag van 12.500 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen bevestigt bij toepassing van artikel 226,r van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De zaaKvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Wordt als zaakvoerder benoemd : de heer TAGHADOS Alireza, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. `1,_,,- .i.-,-` ti Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 30 setpember 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge De gewone algemene vergadering heeft plaats de laatste donderdag van de maand februari om twintig uur, Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Al de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen, De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld

notaris Frederik Janssen te Antwerpen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHMITTE", met kantoor te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldiaan 151, vertegenwoordigd door de heer Alex Schmitte, teneinde alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, griffies, BTW-administratie en overige fiscale en administratieve besturen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift en volmacht.

05/03/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0500863359

Benaming

(voluit) : A.I. MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwstraat 60, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Tentoonstellingslaan 52 te 9000 Gent vanaf 01/01/2015.

Alireza Taghados,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
A.I. MANAGEMENT

Adresse
LEEUWSTRAAT 60 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande