A.T.E.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A.T.E.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.659.559

Publication

30/09/2013
ÿþMod Wo[d 11,1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

VANEI E RECHTBANK

Ondernemingsnr : 0457.659.559

Benaming

(voluit) : "A.T.E."

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9230 Wetteren, Honderdweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING  DOELWIJZIGING  OMZETTING AANDELEN  STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN AANSTELLING BESTUURDERS MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laarne op twaalf september tweeduizend dertien, te registreren, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "A.T.E." waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9230 Wetteren, Honderdweg 3.

Welke met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nam:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in 13-telecom".

Dienovereenkomstig wordt artikel 1 van de statuten aangepast.

TWEEDE RESOLUTIE

De voorzitter legt ter tafel neer het verslag van de raad van bestuur naar aanleiding van de doelwijziging

alsmede de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013.

De vergadering beslist om de huidige tekst van het maatschappelijk doel te schrappen en te vervangen door

de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) Het verrichten van alle handelingen betreffende telecommunicatie, het aanbieden van binnenlandse - en buitenlandse telefoonverbindingen gebruik makend van gewone telefoonlijnen, ISDN-lijnen, gehuurde lijnen, satellietverbindingen, internet of eender welke toepassing. Het installeren, ter beschikking stellen, verhuren of in bruildeen geven van de daartoe benodigde toestellen en apparatuur.

2) De aankoop, ontwikkeling, commercialisatie, import, export en verkoop, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, van onder andere telefoonkaarten, telefoontoestellen, modems, faxtoestellen, mobiele telefoontoestellen, software in het algemeen, telecommunicatiesoftware over het internet en alle software en hardwareproducten, met inbegrip van hun randapparatuur.

3) Het huren van telefoon-, kabel-. Internet- en satellietverbindingen met het oog deze te exploiteren. Het huren van apparatuur. Het overnemen, inrichten, verhuren en exploiteren van telefoonwinkels en callingcenters.

4) Het installeren, onderhouden, wijzigen van telecommunicatie-, informatica- en elektronische apparatuur. 5? De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuur, implementatie, installatie, handels-

bemiddeling, adviesverlening, onderhoud en herstelling van en inzake telecommunicatieproducten en diensten,

informatica-uitrusting, randapparatuur en andere bedrijfsuitrusting, dit in de ruimste zin van zijn betekenis, 5} Het organiseren en verstrekken van opleiding en training in dit vakgebied.

7) Uitgeverij van nieuwsbrieven.

5) Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer niet betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle, toezicht, en administratieve organisatie; audit-, consulting-, en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111IntillyM

Voorbehoud(

aan hel

Belgisc Staatsbh

19 SPP, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap

verbend houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten

vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp"

Dienovereenkomstig wordt artikel 3 van de statuten aangepast.

DERDE RESOLUTIE

Voorafgaande verklaring : Niettegenstaande de statuten voorzien in aandelen aan toonder, hebben de comparanten verklaard dat deze aandelen tot op heden niet gedrukt werden en dat deze derhalve thans niet voorgelegd kunnen worden en niet kunnen vernietigd worden.

De comparanten leggen aan de notaris het aandelenboek voor waaruit blijkt dat alle aandelen sedert 27 juni 2013 op naam zijn van de heer IGTEN Coskun, wonende te 9270 Laarne, Colmanstraat 23.

Vervolgens beslist de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen en om te zetten in aandelen op naam, als volgt:

- duizend achthonderd vijfenzeventig (1.875) aandelen op naam van de heer IGTEN Coskun voornoemd;

zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen op naam van de heer MAKRI Alban Franck, gedomicilieerd te 06100 Nice (Frankrijk), Avenue Henry Dunant 142, Résidence L'Acacia, doch feitelijk verblijvende te 89287 Gue$nain (Frankrijk), 4 rue Meulan.

VIERDE RESOLUTIE

ingevolge voorafgaande goedgekeurde resolutie beslist de vergadering om de eerste en tweede alinea van artikel zeven van de huidige statuten, beginnende met de woorden "De aandelen zijn aan toonder", en eindigend met de woorden "Alle effecten dragen een volgnummer", te schrappen en te vervangen door hierna volgende tekst

"13e volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd naar keuze van de respectieve aandeelhouder(s).

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van de aandelen op naam. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de

wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoor-digd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandelen op naam, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de raad van bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden."

VIJFDE RESOLUTIE

De vergadering beslist om in de voorlaatste alinea van artikel 21 van de statuten, de woorden "waaronder

de houders van aandelen aan toonder" te schrappen.

ZESDE RESOLUTIE

De vergadering beslist om de eerste alinea van artikel 22 van de statuten betreffende de depotclausule, beginnend met de woorden "Om tot de algemene vergadering" en eindigend met de woorden "hebben neergelegd", integraal te schrappen.

ZEVENDE RESOLUTIE

De vergadering beslist het ontslag van bestuurder, mevrouw KEYMEULEN Sissi, wonende te 9310 Aalst,

Koet rugstraat 44, te aanvaarden en haar algehele décharge te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

ACHTSTE RESOLUTIE

De vergadering beslist de heer IGTEN Coskun, voornoemd, aan te stellen als nieuwe bestuurder, die

verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

NEGENDE RESOLUTIE

De vergadering beslist aan de raad van bestuur de machten toe te kennen om boven aangehaalde beslissingen uit te voeren, om de statuten te coordineren en om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en verbetering van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen de voornoemde bestuurders, te weten: de heer IGTEN Coskun en de heer MAKRI Alban

,

- het ontslag van mevrouw KEYMEULEN Sissi voornoemd als voorzitter van de raad van bestuur en ais' gedelegeerd bestuurder, te aanvaarden en haar algehele décharge te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat ;

- te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd-bestuurder. de heer IGTEN Coskun voornoemd, die verklaard heeft zijn mandaten te aanvaarden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard Van Steenberge,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- éénsluidend afschrift van de akte (afgeleverd vóór registratie) ;

- verslag van de raad van bestuur, met de staat van actief en passief afgesloten op 30 juni 2013 ;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Liehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tlIll!1111111111111wm

V beh

aE Be Sta

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

19 JUNI 2013

DENDERMONDE~

Crlf ic

Ondernemingsnr : 0457659559

Benaming

(voluit) ; A.T.E.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Marcel De Bisschopstraat 17 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging - ontslag en benoeming bestuurders

Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 06 juni 2013 :

1, Adreswijziging

De maatschappelijke zetel wordt vanaf heden verplaatst naar Honderdweg 3 9230 Wetteren.

2, Ontslag bestuurders en benoeming nieuwe bestuurders

De heer Maesschalck Rudi zijn mandaat is afgelopen ten gevolge van zijn overlijden op 28 december 2012. De Vos Elza wordt ontslag gegeven vanaf heden. Er wordt ontlasting gegeven voor haar gevoerde beleid. Vanaf heden worden mevr. Sissi Keymeulen en dhr. Makri Alban benoemd tot bestuurders voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden.

Hun mandaat zal eindigen bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur.

Raad van bestuur. Wordt benoemd voor een termijn van zes jaar met ingang van gemelde datum : als voorzitter en gedelegeerd bestuurder mevr. Sissi Keymeulen voornoemd die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Na voorlezing en bespreking keurt de vergadering alle agendapunten unaniem goed.

"

"

Sissi Keymeulen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Q vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 21.06.2013 13207-0213-010
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 06.07.2012 12265-0441-009
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 04.07.2011 11269-0310-009
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 14.06.2010 10177-0475-009
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 27.10.2009 09827-0353-010
06/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 30.09.2008 08766-0028-018
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.06.2007, NGL 22.06.2007 07271-0096-010
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 29.06.2006 06365-2564-010
04/07/2005 : DE053132
05/04/2005 : DE053132
01/04/2004 : DE053132
28/10/2003 : DE053132
27/09/2002 : DE053132
09/11/2001 : DE053132
22/11/2000 : AN068484
01/07/2000 : DE053132
29/06/1996 : KO139134

Coordonnées
A.T.E.

Adresse
HONDERDWEG 3 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande