A.VAN.DAELE

Société en commandite simple


Dénomination : A.VAN.DAELE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 630.899.579

Publication

01/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTINGSAKTE VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE Vennootschap

"A.Van.Daele Comm.V. "

De ondergetekenden :

De heer Van Daele August, geboren te Sint-Niklaas op 25 februari 1944 gedomicilieerd te Heihoek 18 , 9971 Lembeke (rijksregisternummer 44.02.25-317.65); Hoofdelijk aansprakelijk, beherende vennoot

De mevrouw De Boes Magda, geboren te Assenede op 20 oktober 1945 gedomicilieerd te Heihoek 18 , 9971 Lembeke (rijksregisternummer 45.10.20-288.30); Stille vennoot

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I.OPRICHTING

Zij verklaren een gewone commanditaire vennootschap ( Comm. V. ) onder hen op te richten, onder de naam "A.Van.Daele Comm.V.", met zetel te Heihoek 18, 9971 Lembeke, waarvan het kapitaal wordt vastgesteld op duizend EURO (1.000,00 EUR) verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving op de aandelen

De heer Van Daele August schrijft in op negenennegentig aandelen, hetzij ten belope van negenhonderdennegentig euro (990,00 EUR);

De mevrouw De Boes Magda schrijft in op één aandeel, hetzij ten belope van tien euro (10,00 EUR): Inbreng in geld

De heer Van Daele, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap  A.Van.Daele Comm.V. een som geld voor een bedrag van negenhonderdennegentig euro (990,00 EUR) in te brengen, mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, negenennegentig (99) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap  A.Van.Daele Comm.V. zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstorten door De heer Van Daele, voornoemd, ten belope van negenhonderdennegentig euro (990,00 EUR). De Mevrouw De Boes, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap  A.Van.Daele Comm.V. een som geld voor een bedrag van tien euro (10,00 EUR) in te brengen, mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, één (1) aandeel van de gewone commanditaire vennootschap  A.Van.Daele Comm.V. zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, worden toegekend. Dit aandeel is te volstorten door mevrouw De Boes Magda, voornoemd, ten belope van tien euro (10,00 EUR).

VERGOEDING

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door De heer Van Daele August, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, worden hem negenennegentig (99) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap  A.Van.Daele Comm.V. toegekend, waardoor hij kwijting verleent.

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door de mevrouw De Boes Magda, voornoemd, te verrichten

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : A.Van.Daele

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Heihoek 18

*15308956*

Luik B

9971

België

0630899579

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kaprijke (Lembeke)

Griffie

Neergelegd

28-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

inbreng in geld, wordt haar één (1) aandeel van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire

vennootschap  A.Van.Daele Comm.V. toegekend, waardoor zij kwijting verleent.Al de comparanten verklaren en erkennen:

dat de inschrijving volledig volstort is ten belope van duizend euro (1.000,00 EU); dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij ING onder het nummer BE 22 3631 4808 0947

dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van 1.000,00 EURO tot haar beschikking heeft; te weten dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid zal bezitten vanaf het ogenblik dat een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

II. STATUTEN

ARTIKEL 1.  BENAMING

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming  A.Van.Daele Comm.V.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding  gewone commanditaire vennootschap of afgekort  Comm. V . In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord  rechtspersonenregister of de initialen RPR vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2. - BEHERENDE VENNOOT  STILLE VENNOOT

Mevrouw De Boes Magda neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

De heer Van Daele August treedt op als beherende vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

ARTIKEL 3.  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Onverminderd gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door de eenparige beslissing van de vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

ARTIKEL 4.  ZETEL

De zetel is gevestigd te Heihoek 18, 9971 Lembeke

Deze zetel mag naar een andere plaats in België, binnen het Nederlandstalig gebied en/of het tweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebracht krachtens beslissing van de zaakvoering.

Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 5.  DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als in buitenland:

VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF INDEELNEMING MET DERDEN

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering Overige zakelijke dienstverlening

Diverse administratieve activiteiten en ten behoeve van kantoren

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

De vennootschap kan in het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

De heer Van Daele August : negenhonderdennegentig euro,

hetzij: 990,00 EUR

De mevrouw De Boes Magda: tien euro,

hetzij: 10,00 EUR

Als vergoeding voor deze inbrengen, ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

De heer Van Daele August : 99 aandelen

De mevrouw De Boes Magda : 1 aandelen

ARTIKEL 7. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en deze te verbinden. Hij kan alle handelingen verrichten onder zijn enige handtekening die nodig of dienstig kunnen zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zoals omschreven in artikel 3 van deze statuten, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan van deze woorden "Voor de Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm.V.) De Zaakvoerder". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt. De zaakvoerder(s) mogen zich van deze handtekening alleen bedienen voor de zaken van de vennootschap, op straf van afzetting en van schadevergoeding in geval het misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerder(s) zijn mogen zij, hetzij gezamenlijk; hetzij afzonderlijk tekenen.

Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld Dhr. Van Daele August hier aanwezig en aanvaardend.

De duur van zijn ambt is onbeperkt.

Wijziging kan hieraan gebracht worden en één of meer andere personen kunnen tot deze functie benoemd

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

worden door de algemene vergadering der vennoten mits eenparigheid van stemmen hetzij mits daarvoor de

vormen te moeten naleven voorgeschreven voor de wijziging van de statuten.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij andersluidende beslissing door de jaarlijkse

algemene vergadering.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in zijn

betrekkingen met derden, door mandatarissen of afgevaardigden; op voorwaarde nochtans dat het mandaat of

de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard weze.

ARTIKEL 8. KENMERKEN VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en kunnen nooit worden vertegenwoordigd door verhandelbare titels.

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten.

Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de aandelen van een overleden vennoot toe aan zijn

erfgenamen of legatarissen.

ARTIKEL 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch

de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij net als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de

aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene

vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als

bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene

vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene

vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te

voorzien.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden dan

met eenparig goedvinden van alle vennoten.

ARTIKEL 10.  CONTROLEBEVOEGDHEID

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de

notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 11.  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op 01 januari van elk jaar en eindigt op 31 december.

ARTIKEL 12. - ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de

eerste maandag van de maand mei om 10 uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats,

aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde

uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder

voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met

eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere

vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang

van de vennootschap dit vereist.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats die in de

bijeenroeping wordt bepaald.

ARTIKEL 13. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewonen meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde

uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden

meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 14. RESULTAAT, WINSTVERDELING

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

ARTIKEL 15. ONTBINDING, VEREFFENING

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De

vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en

desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van

hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 16. VERDELING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder

de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

III OVERGANGSBEPALINGEN

ARTIKEL 17.  Slotbepalingen

De oprichters hebben bovendien eenparig besloten in het kader van de oprichting:

Het eerste boekjaar zal aanvang nemen op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en zal eindigen op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 2 mei 2016.

Op basis van schatting ter goeder trouw gedaan zal de vennootschap voor haar eerste boekjaar aan de criteria van een kleine vennootschap zoals beschreven in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoorden.

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting met ingang vanaf 1 januari 2015, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 18.  Volmacht

De algemene vergadering beslist aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap met de bevoegdheid, om elk afzonderlijk handelend, in naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot het BTW  en ondernemingsnummer en daartoe alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen: de BVBA CBA&PARTNERS vertegenwoordigd door mevr. Van Hyfte Caroline, met ondernemingsnummer 0899.351.732 en maatschappelijke zetel te Brugsevaart 24 te 9030 Mariakerke (Gent).

ARTIKEL 19.  Overige bepalingen

Voor al hetgeen in huidige statuten niet is voorzien wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Lembeke op 15/05/2015

Van Daele August De Boes Magda

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
A.VAN.DAELE

Adresse
HEIHOEK 18 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande