A1ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A1ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.514.392

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 15.07.2014 14307-0425-010
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0419-011
27/12/2012
ÿþ Wod Word 11.1

11.141Tt I;j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

luiuil ~i~i eiui

*122 7213*

i

CVÁN KHÁNC~ÉL~

Ondernemingsnr : 0841.514.392

Benaming

(voluit) : alarchitecten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lepelhoekstraat 79, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslagen met betrekking tot quasi-inbreng

Verslag van de BVBA "ERNST & YOUNG & PARTNERS", bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager Marseen HOSTE, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de voorgenomen overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA "alarchitecten"- quasi-inbreng - dd. 5 november 2012

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA "al architecten" overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 8 november 2012

Jozef Wymeersch

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2011
ÿþII

I

11

I I

iu

I I 1

I~

iiu

V beh aa Be Sta:

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11188390*

Ondernemingsnr : $4,t S a y 399..

Benaming

(voluit) : alarchitecten

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Lepelhoekstraat 79

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 28/1112011, ter registratie aangeboden, dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichter

De Heer WYMEERSCH Jozef-Victor-Maria, geboren te Sint-Niklaas op 15 juni 1951, wonende te 9100 Sint-:

Niklaas, Lepelhoekstraat 79.

2) Rechtsvorm - naam

Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid

met naam "alarchitecten"

3) Zetel

zetel 9100 Sint-Niklaas, Lepelhoekstraat 79

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

- Ze kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

- Benevens de bovenvermelde activiteiten kan de vennootschap eveneens haar liquiditeiten beleggen in allerhande roerende waarden en deze investeren in roerende en onroerende goederen, en zakelijke rechten daarop, in het algemeen en ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura. Eveneens kan zij zich in dat kader bezighouden, in eigen naam en voor eigen rekening, met de verhuur van onroerende of. roerende goederen. Teneinde deze activiteiten uit te oefenen, is het haar toegestaan leningen aan te gaan en te verstrekken, zich borg te stellen voor derden en gebruiksrechten te verkrijgen.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan; van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten: vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde, personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken, dat zij aile wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect: respecteert.

5) Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (1.8.600; Eur). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) -aandelen Op naam, zonder nominale waarde die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegen-woordi-gen. Op de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën.

Het kapitaal werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR). Het niet volstortte' ------------ ;..ge.deelte-bedraagt.zesduizend .tweehonderd euro (6.20QEUE).---- .--.- _-. ----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

? Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ; één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algeme-me vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-delijke betalingen te doen.

7) Bestuur - toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur werd benoemd de heer Wymeersch Jozef voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Eventuele bezoldiging kan zowel in geld als in natura worden voldaan.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

" Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Er werd geen commissaris benoemd.

8) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om 10 uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

VOLMACHT

De oprichter verleende bij deze bijzondere volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire, 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, vertegenwoordigd door Johan Verheyen, met recht van indeplaatsstelling, evenals aan haar bedien-'den, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in-schrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15348-0508-011
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 14.06.2016 16183-0590-011

Coordonnées
A1ARCHITECTEN

Adresse
LEPELHOEKSTRAAT 79 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande