AAA SOFTWARE

Divers


Dénomination : AAA SOFTWARE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 550.720.567

Publication

30/04/2014
ÿþ ry Mad Ward 11.1

Lzf~~, " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111113111 VIII

V bah

aa

Bef Sta;

GRIFFIE RECHTBANK K `JAN KOOPHAn!Drr Gr=NT

1 l APR. 2014

AFDELIe&NDERMONDE

Ondernemingsnr : ,5O cO S 6

Benaming

(voluit) : AAA SOFTWARE

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden Meester Frank BUYSSENS, geasso-'cieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 9 april 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer VERPOOTEN Marc Ferdinand Maria Jozef, wonende te 2920 Kalmthout, Esdoornlaan 16 ((identiteitskaart nummer 5914030481-39; rijksregisternummer 591205-199.04).

2.. De Heer MARTENS Rudiger Maria Bernard, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Vlasbloemstraat 33 (identiteitskaartnummer 591-2528431-34; rijksregisternummer 500822-089.66).

3. De Heer DE SMET Constant Lodewijk Huberta Jozef, wonende te 8430 Middelkerke, Joseph Casselaan 2' bus 11 (paspoortnummer EJ479088; rijksregistemummer 510423-415.91).

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "MA SOFTWARE". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75.

De vennootschap heeft tot doel;

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

De aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en. beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder aile vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen.

Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen.

Het beleggen van vermogen, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het verweren door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten ' vennootschappen.

Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden aan gebouwen, omvattende onder meer het , bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen, alsmede alle herstellingen en renovaties van gebouwen.

Mandel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen worden opgericht, uitgerust en afgewerkt.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en_kapitalisatieondernemingen. _

Op de laatste blz. van L_u ! _ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

J Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zint bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur:

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehelde of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

Het ter beschikking stellen van personeel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreek met haar maatschappelijke doel verband houden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

Het verhuren van allerhande roerende goederen.

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudie, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve oplevering.

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen in mede-eigendom.

De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 9 APRIL 2014.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt NEGENTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO en is verdeeld in honderdvijfennegentig gelijke aandelen, zonder ver-'melding van waarde. teder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatsc-'happelijk kapitaal in totaal voor negentienduizend vijfhonderd euro volstort is,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Het mandaat van de

zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de

perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-mootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur,

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetbcek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-iirolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de

wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-'nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van december om 20.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december 2014 om 20.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen, Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven1nootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-trif-telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-'brachte stem reke-ining gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-lpingsbrief of een door het zaakvoerderschap opgestelde stembrief eigen-lhandig de geschreven vermelding aan-"brengen naast elk agenda-+punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die Kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-iment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou-'den wordt.

Het boekjaar loopt van één juli van het ene jaar tot en met dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 9 APRIL 2014 tot en met 30 juni 2014.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer MARTENS Rudiger, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Vlasbloemstraat 33 (rijksregisternummer 500822-089.66), die deze aanstel-'iing aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet, Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 9 APRIL 2014 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 9 APRIL 2014 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-'schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte,. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd.

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een beslo-'ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & A, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Olivier MARTENS, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen teneinde:

-de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van aile documenten en formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werk-zaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL-

De Notaris Frank Buyssens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

4 / Voor-

IV eloudj?n aan het Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AAA SOFTWARE

Adresse
Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande