AADEBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AADEBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.543.547

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 24.12.2014 14703-0201-011
05/12/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" K~E~GELEGD

2 6 NOV. 2012

; ,CHTBANK VAN

;PHANC7Ei_ eiftriENT

1l1I(w~u1~~nu~muuum

aaissaos

Ondernemingsar : o .Û 54 3 97

Benaming

(voluit) : AADEBO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9970 Kaprijke, Vrouwstraat 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 23 november 2012, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichters: 1/ De heer BOUDONCK Geert Bart, geboren te Eeklo op 7 augustus 1974, (met identiteitskaartnummer 590-7126713-52 en rijksregisternummer 74.08.07-059.80), echtgenoot van Willems Toniie Nelly Marcel, geboren te Eeklo op 11 januari 1978, samenwonende te 9970 Kaprijke, Vrouwstraat 72, gehuwd onder het beheer van het stelsel der scheiding van goederen met beperkte gemeenschap, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Dirk Smet, voornoemd, op 16 juli 1999, volgens zijn verklaring tot op heden ongewijzigd. 2/ De heer DE GROOTE Kristof, geboren te Eeklo op 25 februari 1977, met identiteitskaartnummer 590-7780461-20 en rijksregisternummer 77.02.25-347.49, ongehuwd wettelijk samenwonend met mevrouw Marijke Pieters, wonende te 9970 Kaprijke, Wulfhoekstraat 20.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "AADEBO"

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van deze

- de handel in machines, vooral landbouwmachines,

- de verhuring, al dan niet met bestuurder, van deze machines

- landbouwloonwerk

- het ter beschikking stellen van infrastructuur, gebouwen en machines voor de bewerking, koeling, opslag,

sorteren en verpakken van aardappelen en alle andere land- en tuinbouwgewassen,

- grondwerken

- onderhoud en herstelling van machines, vooral landbouwmachines en eigen machines

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en de verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en de verkoop, de huur en verhuur, de ruil en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobi-liënvennootschappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of gevolmachtigde in andere vennootschappen en ondernemingen

De vennootschap zal in het algemeen alle cornmer ciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, onder-nemingen, verenigingen of vennootschappen met een iden-tiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich ,grondstoffen te ver-schaf-+-'fen of de afzet van haar producten te vergemak-kelken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

4. Zetel; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9970 Kaprijke, Vrouwstraat 72,

5, Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koop-'handel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,-) en wordt vertegenwoordigd door 600 aandelen zonder nominale waarde.

Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort ten belope van ¬ 6.200,-

7, Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-'dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de

vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. ledere zaakvoerder

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Evenwel zullen voor alle beslissingen met een financiële waarde van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,-) alle zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige

oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 30 juni 2014.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand december, om 14 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van december 2014.

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-'noten. OVERGANGSMAATREGELEN:

Dat bij eenparige beslissing van de vennoten genomen onmiddellijk na de oprichting:

a) het aantal zaakvoerders vastgesteld werd op twee

b) dat tot gewoon zaakvoerder voor onbepaalde duur werden benoemd:

-De heer Geert Boudonck, voornoemd

-De heer Kristof De Groote, voornoemd

die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechts-geldig de vennootschap verbinden evenwel onder de

beperkingen gesteld in artikel 9 van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift oprichtingsakte;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AADEBO

Adresse
VROUWSTRAAT 72 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande