AAMS-SALVARANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AAMS-SALVARANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.662.590

Publication

25/10/2012
ÿþ -y---r-\\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

16 UKÏ, 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAellfle TE GENT

i

lu J li 11111 11lllJI1llJlJl lift fil 'il

*iai~sa~a"



I Ondernemingsnr : OVy G3 . Cçzp`Z . 55 0

Benaming

(voluit) : AAMS-SALVARANI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9994 Maldegem, Vliegplein 14A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 12 oktober 2012 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichters :

1. "SALVARANI SRL", vennootschap naar Italiaans recht, gevestigd te 42028 Poviglio (Italië), M. Buonarroti 2, ingeschreven onder het nummer IT 01592070351.

Hier vertegenwoordigd door de heer Pier-Giorgio Salvarani, wonende te 42028 Poviglio (Italië), Via Romana 5, handelend als zaakvoerder van de vennootschap.

2. De heer LANGENAKENS Jan Jozef Marie Paul, zaakvoerder, geboren te Sint-Truiden op zes januari negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.01.06 267-18, identiteitskaart nummer 591 0619537 03, echtgenoot van mevrouw PEETERS Els, wonende te 9990 Maldegem, Mevrouw Courtmanslaan 113.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "AAMS-SALVARANI",

Maatschappelijke zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9991 Maldegem, Vliegplein 14A.

Deze mag warden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van meettoestellen voor landbouw en industrie en van onderdelen van machines voor deze sectoren.

- Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze de verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende; handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn,: nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

- Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of, elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden," beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het= buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

- Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd en vijftig euro (18.550 euro).

Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Over de beëindiging van een mandaat wordt besloten op de aandeelhoudersvergadering. De beëindiging kan gebeuren zelfs in afwezigheid van een gemotiveerd motief. Indien de zaakvoerder is benoemd voor onbepaalde duur of indien de zaakvoerder is benoemd voor een bepaalde duur, kan in geval van beëindiging van het mandaat, de zaakvoerder geen schadevergoeding eisen voor afwezigheid van een gemotiveerd motief, aangezien de zaakvoerder zijn taken aanvaard met kennis van deze clausule en bijgevolg afziet van schadevergoeding.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bij gebreke aan vaststelling van tijdsduur, wordt hij geacht te zijn benoemd voor de duur van de vennootschap.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

- "JL AgConsult" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3400 Landen, Gingelomstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0477,984.227, vertegenwoordigd door de heer Jan Langenakens, die hierbij wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger.

- De heer Jan Langenakens, wonende te 9990 Maldegem, Mevrouw Courtmanslaan 113.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarlijkse algemene vergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op achtentwintig oktober, om 11 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op de eerste juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Bestemming van het resultaat :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming Is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld,

indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald Is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Overgangsbealinqen :

1_ EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op twaalf oktober tweeduizend en twaalf en zal afgesloten worden op

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

dertig juni tweeduizend veertien.

x 2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

3. VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting

en opgenomen in het financieel plak, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de

benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal

bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van

indeplaatsstelling, mevrouw Ingrid Van Speybroeck, gevestigd te 9991 Adegem, Albert De

Keselstraat 2, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

12/10/2012

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþf mod 11.1



tJ" S I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j1,118111111111

~

b

E St

1

NI;ERGELEr.ër71

04 }IM! 2015

F',ECFrQriffÎé VAN {

KOOPHAN 5FL e3Fr,r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0849.662.590

Benaming (voluit) : AAMS-SALVARANI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vliegplein 14A

9991 Maldegem (Adegem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Het jaar tweeduizend en vijftien. Op negenentwintig mei.

In het kantoor van Meester Bernard INDEKEU, notaris met standplaats te Zoutleeuw, is gehouden del buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid AAMS-SALVARANI, met maatschappelijke zetel te 9991 Adegem, Vliegplein 14A, RPR Gent: BTW BE 0849.662.590.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Alle vennoten zijn aanwezig zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat

ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Besluiten

Na beraadslaging gaat de vergadering over tot de agenda en neemt de volgende beslissingen:

Eerste beslissing  Verlenging van het boekjaar.

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te

sluiten op eenendertig december van ieder jaar,

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 29 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

Tweede beslissing Wijziging van de datum van de jaarvergadering.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op achttien

mei om elf (11.00) uur.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 11 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op achttien met om elf (11.00) uur."

Overgangsbepalingen

1) De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend veertien te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

2) De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig december tweeduizend vijftien, zal gehouden worden op achttien mei om elf (11.00);; uur van het jaar tweeduizend zestien.

Derde beslissing  Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9991 Maldegem, Vliegplein :

14A naar 9991 Maldegem, Sint-Barbarastraat 34, en artikel 2 van de statuten overeenkomstig te wijzigen.

Vierde beslissing  Volmacht tot neerlegging van de nieuwe tekst van de statuten

De algemene vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe'' tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke;; bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,..

mod 11.1

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te' voeren en om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Stemming

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MEESTER BERNARD INDEKEU, NOTARIS TE ZOUTLEEUW

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal buitengewone algemene vergadering;

- tekst van de gecoördineerde statuten.

Voor-

139holuçttii

aars hé[*

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 05.08.2016 16400-0132-016

Coordonnées
AAMS-SALVARANI

Adresse
SINT-BARBARASTRAAT 34 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande