AANNEMINGEN DAMMEKENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AANNEMINGEN DAMMEKENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.663.609

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.09.2014 14623-0505-009
27/06/2012
ÿþLuik B

Mort Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lJ

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111

*12113{46*

NEERGELEGD

1 8 JUNI 2012

Itl'..0 if l~?-~~, VAN i~Ol'I-1AV [["L"Tl, G ENT

q)iL (636©3

Aannemingen Dammekens

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Weefstraat 4 - 9810 Nazareth

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit de akte opgemaakt door Meester Lieven DEMOLDER, geassocieerd notaris ter standplaats Eeklo, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dauwe & Demolder, geassocieerde notarissen", te Eeklo op 12 juni 2012, ter registratie neergelegd dat:

1) De Heer DAMMEKENS Paul Alphonse, geboren te Gent op 13 november 1959, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw Anna Dammekens, hierna genoemd, wonende te 9810 Nazareth, Weefstraat 4; en

2) Mevrouw DAMMEKENS (voorheen "DZIEDZIELA", geboren "DZIEWIATKOWSKA") Anna Teresa, geboren te Chelmno (Polen), op 14 januari 1966, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de Heer Paul Dammekens, voornoemd, wonende te 9810 Nazareth, Weefstraat 4. Gehuwd te Gent op 3 april 1995 onder het wettelijk stelsel der gemeenschap, bij ontstentenis aan huwelijkscontract, welk stelsel gewijzigd werd naar het stelsel der scheiding van goederen, blijkens akte wijziging huwelijkse voorwaarden verleden voor notaris Jozef Dauwe, te Eeklo op 13 juni 2011.

Dewelke onder hen een vennootschap hebben opgericht met als:

RECHTSVORM: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: dragen "AANNEMINGEN DAMMEKENS".

ZETEL: de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth, Weefstraat 4, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Hij mag elders overgebracht worden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtname van de taalwetgeving en bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL:

I. Spec'fieke activiteiten.

Algemene bouwonderneming, omvattende ondermeer het uitvoeren van slopings- en afbraakwerken, graaf- en grondwerken, het graven van sleuven, nieuwbouw en verbouwingswerken van alle aard met inbegrip van "sleutel op de deur" uitvoeringen, plaatsen van afsluitingen, waterwerken, het inzamelen, sorteren en recyclage van afval van diverse aard, ontstoppingswerken, onderhoudswerken, reiniging van gebouwen, renovatie, schoonmaakbedrijf, zowel voor industrie als voor particulieren, plaatsen van tussenwanden, rioleringswerken, bezetwerken, pleisterwerken van gevels en plafonds, kraan- en hijswerken, het bouwen van stellingen, alle niet gereglementeerde bouwwerkzaamheden.

H. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de .coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

I V. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag deze activiteiten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 12 juni 2012.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De artikels 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de beëindiging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvan bankattest.

De nog niet volgestorte inbrengen bedragen in hoofde van Heer Dammekens Paul zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 66,67) en in hoofde van Mevrouw Dammekens Anna twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 12.333,33).

AANWIJZING VAN DE PERSONEN DIE GEMACHTIGD ZIJN DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN, DE OMVANG VAN HUN BEVOEGDHEID EN DE WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFENEN:

Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college.

Bijgevolg heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de

wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en

de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden,

vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

CONTROLE:

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de

statuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die

individueel de ondersoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris.

kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant..

Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van

vennootschappen (kleine vennootschappen), zal de controle worden toevertrouwd aan een commissaris te

benoemen door de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 130 en volgende van het Wetboek van

vennootschappen.

JAARVERGADERING:

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de 315t5 mei van ieder jaar om

negentien uur (19.00u.).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

worden.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt éénendertig december van het ieder jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VER-DELING VAN DE

WINST EN DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDE-LING VAN HET NA VEREFFENING

OVERBLIJVENDE SALDO:

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke

afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk

reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1 /10 ") van

het kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden

op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het kapitaal,

dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de

wettelijke reserve terug tien (10) procent van het kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de

vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een

gelijkaardig recht.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de

vereffeningswijzc op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats

aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de

vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze

ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, heztij door bij voorrang de aandelen die voor een

groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in

mindere mate volgestort werden op te vragen

OVERGANGSBEPALINGEN.

Als overgangsmaatregel zal:

- het eerste boekjaar aanvangen op heden 12 juni 2012 en een einde nemen op 31 december 2013;

- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2014.

BENOEMING.

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaarden de verschijnenden, die de

geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen:

- aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder:

De Heer Paul Dammekens, voornoemd, die verklaarde te aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor

onbepaalde duur.

Zijn opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- Geen commissaris te benoemen.

- De Heer Paul Dammekens, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap

in het kader van al haar toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Le"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

iJ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te

vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de Heer Gilbert De Keyser,

accoutant, te Gent, Martelaarslaan 296, vertegenwoordigd door één van zijn aangestelden.

VOOT ONTLEDEND UITTREKSEL.

Lieven Demolder.

Geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte van 12 juni 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AANNEMINGEN DAMMEKENS

Adresse
WEEFSTRAAT 4 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande