AANNEMINGEN EVERAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AANNEMINGEN EVERAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.118.366

Publication

08/08/2014
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111JR111,11,1jjel

I

NOOPHANDELIrMENT I

RECHTBANK Y4ei

NEERGELEGD

30 JIU 2014

Ondememingsnr : 0842118366

Benaming

(voluit): AANNEMINGEN EVERAERT

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stoepestraat 26 9960 Assenede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel en vestigingseenheid

Bij beslissing van de zaakvoerder werden heden, 26 juni 2014, de zetel en de vestigingseenheid gelegen te; 9960 Assenede, Stoepestraat 26 opgeheven en overgebracht naar 9940 Evergem, Droogte 200,

Bart Everaert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 03.12.2013 13676-0276-013
28/12/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307881*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

0842118366

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Aannemingen Everaert

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9960 Assenede Stoepestraat 26

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, Notaris te Evergem, op drieëntwintig december tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

De heer EVERAERT Bart Marcel, geboren te Eeklo op zesentwintig oktober duizend negenhonderdvijfenzeventig, met woonplaats te 9960 Assenede, Stoepestraat 26, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  Aannemingen Everaert , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap met handelsaard is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar

Belgisch recht opgericht onder de naam:  Aannemingen Everaert .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9960 Assenede Stoepestraat 26.

3  DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1. Het aannemen en uitvoeren van alle werken in de bouwsector in de meest uitgebreide zin, waarbij de vennootschap ook mag optreden als coördinator, projectleider en dergelijke meer; inbegrepen het plaatsen van allerhande isolatiemateriaal en het installeren van stores, zonneschermen, allerlei poorten, luiken, blinden, hekken, en dergelijke meer en de montage van buiten- en binnenschrijnwerk; het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

2. Het uitvoeren van grond-, slopings-, funderings- en rioleringswerken; het ruimen van waterlopen en sloten; het aanleggen en onderhouden van alle wegen en paden; het ruimen van sneeuw en strooien van zout.

3. De handel in bouwmaterialen, bijhorende producten, afbraakmaterialen en tweedehandsgoederen; de handel in en de verhuring, het in leasing geven en nemen, de constructie en de herstelling van allerlei machines, toestellen, apparaten en gereedschappen en van de onderdelen of toebehoren ervan.

4. Het aanleggen en onderhouden van bossen, tuinen, parken en sportvelden; het snoeien van bomen en heggen; de houtteelt en de exploitatie van bossen.

5. De exploitatie van een garagebedrijf met alle handel in allerhande auto s, voertuigen, aanhangwagens, opleggers en land- en bosbouwmachines en dito voertuigen, alsook het carrosserieherstel en het algemeen onderhoud van dat alles en de reparatie, de revisie en de installatie van de onderdelen ervan en de installaties erin; het bewerken van metalen stukken op allerlei wijze; het slepen van auto s en de hulpverlening bij pech onderweg; het leveren van koerierdiensten.

6. Het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, daaronder begrepen het beleggen in aandelen en/of andere portefeuillewaarden en het optreden als holding; alsook het huren, verhuren en het beheer van onroerende goederen met inbegrip van de financieringshuur.

7. Het verlenen van adviezen, bijstand en diensten van financiële, technische, economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard.

8. Het waarnemen van functies of mandaten van zaakvoerder, bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

9. Het verstrekken van waarborgen, leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor al dan niet verwante vennootschappen of bedrijven, aandeelhouders en bestuurders van de vennootschap zelf of van andere vennootschappen en zelfs aan loutere derden; het intekenen op alle financiële instrumenten.

De opsomming en de aanduiding zijn niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt acht.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van twee

januari tweeduizend en twaalf en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintigduizend Euro (24.000 EUR).

Het is verdeeld in tweehonderd veertig (240) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één

tweehonderd veertigste deel (1/240) en genummerd van één (1) tot en met tweehonderd veertig (240).

Ieder aandeel volledig werd volgestort, zodat de som van vierentwintigduizend Euro (24.000 EUR) thans

ter beschikking is van de vennootschap.

Voornoemd bedrag, vertegenwoordigend het geheel der ingebrachte gelden werd overeenkomstig artikel

224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere

rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "Fortis Bank".

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De heer Bart EVERAERT wordt voor onbeperkte duur als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld; genoemde Bart EVERAERT verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet-statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

Als de vennootschap optreedt als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van een andere vennootschap treedt de enige zaakvoerder op als vast vertegenwoordiger. Indien er meer dan een zaakvoerder is bepaalt de algemene vergadering wie als vast vertegenwoordiger zal optreden.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen of kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering bepaalt en/of bevestigt bij eenvoudige meerderheid de bezoldiging van de zaakvoerders die als kost voor de vennootschap wordt aangerekend. De goedkeuring van de jaarrekening houdt de bevestiging in van de bezoldiging der zaakvoerders.

7 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op voorlaatste vrijdag van de maand november om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van twee januari tweeduizend twaalf en

zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

B. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparant verklaart bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

C. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichter verklaart overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOUWBEDRIJF EVERAERT , met maatschappelijke zetel te 9980 Sint-Laureins, Rommelsweg(STL) 27A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0812.160.412, welke heeft aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit maandaat de heer EVERAERT Pol Willy, geboren te Eeklo op vier november duizend negenhonderdzesenzeventig (nationaal nummer 761104-093-05), met woonplaats te 9980 Sint-Laureins,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rommelsweg(STL) 27A, welke alhier is tussengekomen en verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.11.2015, NGL 23.11.2015 15672-0001-013

Coordonnées
AANNEMINGEN EVERAERT

Adresse
DROOGTE 200 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande