AAS-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AAS-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.696.948

Publication

21/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14301870*

Neergelegd

19-02-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546696948

Benaming (voluit): AAS-INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Burg. Maenhautstraat 44

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 17 februari 2014.

1. Mevrouw Meert Martine Juliette, wonende te 1700 Dilbeek, Elegemstraat 56.

2. De heer Jadot Hervé Roger Michel, wonende te Elsene (1050 Brussel), Franz Merjaystraat 156 A.

hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten

onder meer vermelden wat volgt:

Artikel 1. Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam AAS-INVEST .

Artikel 2. Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Burg. Maenhautstraat, 44. (...)

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland:

 de controle van het bestuur of de deelneming aan het bestuur van bedrijven of andere entiteiten of personen, met of zonder rechtspersoonlijkheid, in voorkomend geval door het uitoefenen van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of de directieraad of een andere leidinggevende functie;

 de uitoefening van het mandaat van vereffenaar;

 het aanhouden, verkrijgen, vervreemden, beheren en het doen opbrengen van effecten en andere roerende waarden die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven of andere entiteiten of personen, met of zonder rechtspersoonlijkheid, die behoren tot alle economische sectoren; het uitoefenen van alle rechten eraan verbonden en van de controle op de beslissingen van de entiteiten waarvan zij de effecten aanhoudt;

 het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten met of zonder rechtspersoonlijkheid; het verlenen van financiële bijstand; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin.

De vennootschap kan alle zakelijke en/of persoonlijke rechten met betrekking tot alle onroerende goederen, ongeacht hun aard, vestigen, toestaan, verkrijgen en vervreemden; zij kan deze goederen beheren, er alle bouwwerkzaamheden aan uitvoeren, alle diensten leveren ter ondersteuning van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen en gronden, en alle activiteiten uitoefenen die verband houden met landschapsverzorging. Zij kan alle financieringen, zoals leningen, kredieten of gelijkaardige verrichtingen, aangaan en toestaan.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. De vennootschap kan zich in het belang van de vennootschap borg stellen voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Volstorting

Deze aandelen werden afbetaald door overschrijvingen op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING Belgium NV.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van twintigduizend euro (EUR 20.000,00).

Artikel 6. Stortingsplicht

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied. (...)

Artikel 7. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de effectenhouder toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het effect tegenover de vennootschap.

Artikel 9. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd, voor een onbeperkte duur, door de algemene vergadering der vennoten op bindende voordracht van de meerderheid der vennoten die houders zijn van aandelen van categorie A. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt de duur van zijn(hun) opdracht.

Wanneer de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht of als vereffenaar van een andere rechtspersoon, treedt de statutaire zaakvoerder overeenkomstig artikel 61 §2 of artikel 184 §3 van het Wetboek van vennootschappen, op als haar vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Als statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur: de heer Hervé Roger Michel JADOT, geboren te Elsene op 26 november 1969, oprichter van de vennootschap.

Wanneer het mandaat van de heer Hervé Jadot een einde neemt, om welke reden ook, wordt hij vervangen door mevrouw Martine Juliette Meert, geboren te Elsene op 25 augustus 1945, oprichter van de vennootschap, die vanaf vandaag wordt aangesteld als plaatsvervangende zaakvoerder. De duur van haar mandaat is niet beperkt.

Artikel 10. Intern bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien 2 zaakvoerders zijn benoemd, besturen zij de vennootschap gezamenlijk handelend.

Indien meer dan 2 zaakvoerders zijn benoemd, vormen zij een college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en op voorwaarde dat minimaal twee leden aanwezig zijn en dat de statutaire zaakvoerder aanwezig is. Indien dit quorum niet wordt bereikt, zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Deze nieuwe vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig zijn, waaronder de statutaire zaakvoerder.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen over punten die niet op de agenda staan indien alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en unaniem beslissen over deze agendapunten te beraadslagen.

Een zaakvoerder kan volmacht geven aan een andere zaakvoerder, door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, teneinde hem/haar op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van de stemmen is de stem van de zaakvoerder die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Iedere zaakvoerder mag middels elke mogelijke wijze van telecommunicatie of videografie deelnemen aan de beraadslagingen van het college van zaakvoerders en stemmen, teneinde vergaderingen te organiseren tussen verschillende deelnemers die geografisch ver van elkaar verwijderd zijn, teneinde hen in staat te stellen gelijktijdig te kunnen communiceren.

De beslissingen van het college van zaakvoerders kunnen bij schriftelijk besluit worden genomen. Artikel 11. Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder, vertegenwoordigd: - hetzij, door de enige zaakvoerder;

- hetzij, door de statutaire zaakvoerder alleen handelend;

- hetzij, door alle zaakvoerders samen handelend, zonder dat dit afbreuk doet aan de bevoegdheid van de statutaire zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals vermeld in de vorige alinea, kan bijzondere volmachten toekennen aan elke lasthebber van haar keuze.

Artikel 13. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de 2de donderdag van de maand september, om 17 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan vindt de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 14. Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering

De toelating tot de vergadering is aan geen bijzondere voorwaarden onderworpen.

Artikel 16. Voorwaarden voor het uitoefenen van het stemrecht  Bijzondere meerderheid

§1. Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door gebruik van elk communicatiemiddel, een volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering.

§2. In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

§3. Elk aandeel geeft recht op één stem. (...)

Artikel 17. Schriftelijke vragen aan zaakvoerders en commissarissen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 6° dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 18. Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op dertig juni.

Artikel 19. Aanleggen van reserves  Verdeling van de winst

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de wettelijke reserve; deze afname is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden minder dan tien procent bedraagt. De aanwending van het saldo van de winst wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. De algemene vergadering kan onder meer beslissen tot gehele of gedeeltelijke uitkering van de winst en/of de reservering van de winst en/of de overdracht van het resultaat naar het volgende boekjaar en/of de uitkering van tantièmes aan de zaakvoerders.

Artikel 20. Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De oprichters nemen volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de 2de donderdag van de maand september 2015.

2. Bezoldiging van de statutaire zaakvoerder

De heer Hervé Jadot verklaart dat hij zijn mandaat als statutaire zaakvoerder aanvaardt.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

5. Volmacht

De burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap A&T Group, met zetel te 2801 Heffen, Keramiekstraat 18 (ondernemingsnummer: 0478.454.082) of elke andere door haar aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties en hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nodige verklaringen afleggen, alle documenten ondertekenen en in het

Luik B - Vervolg

algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

Dit mandaat neemt een einde op 30 mei 2014.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AAS-INVEST

Adresse
BURG. MAENHAUTSTRAAT 44 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande