AB-FASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB-FASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.884.442

Publication

29/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van itQe[aheac=4i Antwerpen

~ op 2 0 NOV 2092

De Griffier,

Griffie

*iai93asa*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 00 )$ . (f ~

Benaming

(voluit) ; AB-Fashion

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogboomsteenweg 273 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - aanstelling zaakvoerder

Uit een akte verleden voor Marc Verhoeven, notaris met standplaats te Antwerpen, district Deume, op 16 november 2012, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB-Fashion", met zetel te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 273, tussen:

1° Mevrouw BIJLSMA Anita, wonende te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 273.

20 De heer KOELEWIJN Marco, wonende te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 273.

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. Ze verkrijgt rechtspersoonlijkheid te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel ult de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, zowel in binnen- als in het buitenland, van heren, dames en kinderkleding alsmede accessoires, schoeisel, juwelen en aanverwante artikelen.

- De import en export, de productie en ontwikkeling van heren, dames en kinderkleding, alsmede accessoires, schoeisel, Juwelen en aanverwante artikelen.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

- Tussenpersoon in de handel.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (II100ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven door beide oprichters als volgt:

-door voomoemde mevrouw Bijlsma Anita, ten belope van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 ¬ ), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen werden toegekend;

-door voomoemde heer Koelewijn Marco, ten belope van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ), waarvoor hem één (1) aandeel werd toegekend.

Aile aandelen werden volstort ten belope van één/derde (1/3de) , zijnde in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door Belfius Bank NV op 7 november 2012, werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De algemene vergadering kan beslissen de zaakvoerder een vaste of veranderlijke bezoldiging toe te kennen.

Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde mevrouw Bijlsma Anita. Haar mandaat is bezoldigd.

Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2013.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding - Vereffening - Verdeling: Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding, Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Volmacht: Volmacht wordt gegeven aan BDO Juridische Adviseurs burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CV, gevestigd Da Vincilaan 9 te 1935 Zaventem, en haar vertegenwoordigers en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van aile formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties, en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het desbetreffende ondememingsloket en/of wijziging van deze inschrijving en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

Onderhandse volmacht: Door voornoemde heer Koelewijn Marco werd volmacht gegeven aan voornoemde mevrouw gijlsma Anita, om hem te vertegenwoordigen bij deze oprichting, en in te schrijven op de aandelen zoals vermeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015
ÿþ Mcd Wad 11.1

..!r ,-A in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

2$-07 LGISCH S



Rechtbank van koophandel

BELDE Antwerpen

2015 2 0 JULI 2015

AATSBLA] afdeliff erpen



AI





B

Onciernemingsnr : 0500.884.442

Benaming

(voluit) : AB-FASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogboomsteenweg 273 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : WijzigIng zetel

De zaakvoerder beslist de zetel van de vennootschap met Ingang van 1 juli 2015 te verplaatsen naar:

Maagd van Gent 24

9988 Watervliet

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna Imbrechts, Rozenlaan 16, 2980 Brecht en/of Mevrouw Kristien Van Gulck, wonende te 2930 Brasschaat, Gezondheidslei 28, om alle nodige formaliteiten te: verrichten voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het

ondernemingsloket, de BTW administraties en het sociaal verzekeringsfonds. "

Anita Bijlsma

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 29.09.2015 15621-0515-012

Coordonnées
AB-FASHION

Adresse
MAAGD VAN GENT 24 9988 WATERVLIET

Code postal : 9988
Localité : Watervliet
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande