AB MAURI BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AB MAURI BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.735.784

Publication

26/05/2014
ÿþNEERGELEGD

15 -05- 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEBIMUENT

ModWod11.111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

11411\11101

Ondernemingsnr : 0445.735.784

Benaming

(voluit) AB finaud Belgium

(verKort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zeel: Guldensporenpark 27, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorste' overeenkomstig de artikelen 676, 1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt voorgesteld over te gaan tot vernenning van GB Plange Belgium BVBA door AB Mauri Belgium NV

(Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 9 mei 2014)

II. RECHTSVORM - NAAM - DOEL  ZETEL VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

2.1. GB Mange Belgium BVBA: over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de naam "GB Plange Belgium" op 5 juif 2006 blijkens akte verleden: voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juif: 2006 onder het nummer 0118196. De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 30 november 2012 blijkens akte verleden voor notaris Frédérik de Grave te Sint-Jans-Molenbeek, bekendgemaakt in de bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad van 18 december 2012 onder het nummer 0203281.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Gaston Crommenlaan 4, bus 0501, 9050 Gent.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. Zij draagt de naam 'GE; Plange Belgium".

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland: de import, export, de handel en distributie in bakkersingrediënten en bakkersproduoten en alle soorten substanties in welke vorm dan ook en voor welk gebruik dan ook.

Zij mag alle commerciële, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende activiteiten verrichten die, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en voorts het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die: een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of van aard zijn haar onderneming te: ondersteunen of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens management-, consulting- en beheersactiviteiten uitoefenen, waaronder begrepen; het uitoefenen van mandaten van (dagelijks) bestuur, vereffenaar, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag alle eoorten garanties of borgstellingen verlenen voor aile leningen, financieringen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2,230 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0882.430.774.

, . ... .. ... .. . . _ . _ .., .. ., . .. ..,,, . . . , _. .

Op de laatste blz. van Luik 13-vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen-bij-het-Beigisch-Staatsblatt-26/0512014-40mSs-dülMafèiii; - bagë

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het college van zaakvoerders van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-De heer Gerrit Julien Jacobus Du Fossé;

-De heer Steen Londal;

-De heer lan Smith.

2.2. AB Mauri Belgium NV: overnemende vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de naam '`GIST BROCADES BENELUX" op 27 november 1991, blijkens akte verleden voor notaris Baudouin Cols te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 december 1991 onder het nummer 911212-390. De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 7 december 2007 blijkens akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen, bekendgemaakt in de ; bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2007, onder het nummer 0186214.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Guidensporenpark 27, 9820 Merelbeke.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "AB Mauri Belgium".

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De conditionering van en de handel in biologische, chemische en biochemische en andere soortgelijke

producten, waaronder gist, verkoopwaren en andere bakkerijgrondstoffen, zowel bestemd voor groot- als voor

kleinhandel;

- Al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn;

" - Het samenwerken met, het deelnemen in, het voeren van bestuur over en het financieren van andere ; ondernemingen van welke aard dan ook."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 248.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 10.006 ' aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0445.735.784.

Ilijlagen_bijhetBelgischStagfsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 september en eindigt op 31 augustus van ieder jaar.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-De heer Philippe Brot;

-De heer Steen Londal;

-De heer Colin Simmonds.

Ill. BOEKHOUDKUNDIGE EN FISCALE RETROACTIVITEIT

Er zal geen boekhoudkundige en fiscale retroactiviteit zijn.

IV. BIJZONDERE RECHTEN

GB Plange Belgium BVBA heeft geen bijzondere rechten toegekend aan haar aandeelhouders en heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen. Bijgevolg dient AB Mauri Belgium NV geen bijzondere rechten ; toe te kennen,

V. BIJZONDERE VOORDELEN

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuurders van de fuserende vennootschappen, AB Mauri Belgium NV en GB Plange Belgium BVBA.

VI. PRO FISCO BEPALING

,De fusie door overneming van GB Plange Belgium BVBA door AB Mauri Belgium NV zal worden t verwezenlijkt onder het fiscaal regime van artikel 211 juncto 183bis van het Wetboek van inkomstenbelastingen en artikel 11 juncto artikel 18§3 van het BTW-wetboek.

yec-unkm.. occivelc..Q. 4- N. d.d. ce ;\ ,1:3S

i De heer Gerrit Julien Jacob is Du P6ssé

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/09/2014
ÿþVoor-

nahouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod lti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlogging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 9 SEP. 201g

RECHTBANK VAN

KOOPHfflgh TE GENT

1111%1Will

" Ondernemingsnr :0445.735.784

Benaming (voluit) : AB Mauri Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Guldensporenpark 27

9820 MERELBEKE

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig augustus tweeduizend veertien, door Meester ' Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AB Mauri Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 27, hierna "de Vennootschap" of "de Overnemende vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 9 mei 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GB Plange Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 0501, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "AB Mauri Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 27, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "AB Mauri Belgium" de Overgenomen Vennootschap "GB Plange Belgium" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

' Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 september 2014 om 0.00 uur.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 september 2014 orn 0.00 uur,

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan AD-Ministerie vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot incieplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vr registratie bij toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parsoio)n(eii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering d.d. 13 november 2013:

De vergadering stemt in met de herbenoeming van de commissaris voor een nieuw mandaat van 3 jaar, De Algemene Vergadering benoemt de burgerlijke BVBA KPMG & Partners (B00353), Bourgetlaan 40 te 1130 Brussel, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2016 vaststelt, KPMG & Partners BV BVBA duidt de heer Luc Vleck (IBR Nr. A01686), bedrijfsrevisor, aan als vaste vertegenwoordiger.

de heer P. Brot de heer C. Simmonds

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



NEERGELEGD

1 t, HAN 2014

RECH ' : ,.K. VAN

KOOPYA3l F> ~ TY, GENT

MINER@

Ondernemingsnr : 0445.735.784

Benaming

(voluit) : AB Mauri Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Guldensporenpark 27 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; HERBENOEMING COMMISSARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.08.2013, GGK 13.11.2013, NGL 06.02.2014 14030-0180-031
14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 13.11.2013, NGL 09.01.2014 14006-0198-027
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2014, GGK 12.11.2014, NGL 18.12.2014 14697-0376-028
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 14.11.2012, NGL 22.04.2013 13098-0232-031
15/04/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111101

*13058608*

Ondernemingsnr : 0445.735.784

Benaming

(voluit) : AB Mauri Belgium

(verkorf) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Guldensporenpark 27 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDER

NEERGELEGD Olt APR. 2013

~R~~~. 1N ii VAN KOOP `'~?' i. TF GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 25 februari 2013:

Tijdens de vergadering wordt er, kennis genomen van de ontslagname van de heer Max Kroes, wonende te Den Haag, Guirlande 36, Nederland per 15 september 2012.

De vergadering beslist eveneens, met éénparigheid van stemmen, om de heer Steen Londal, wonende te Amsterdam, Henriette Bosmansstaat 38, Nederland aan te stellen als nieuwe bestuurder binnen de vennootschap. Het mandaat wordt aangegaan voor een periode van zes jaar en gaat in per 26 februari 2013.

de heer Philippe Brot de heer Colin 5immonds

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/03/2012
ÿþf,

Annexes du Moniteur belge

20/03/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

I IlIl lI I IIlI I lI I II lIl Ill

*12059476*

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Ondernemingsnr : 0445.735.784

Benaming

(voluit) : AB Mauri Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; Guldensporenpark 27 - 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 25 september 2011:

Tijdens de vergadering wordt er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de heer Andre Sobanski, wonende te 2 Glenview, Landscape Road, Churchtown, Dublin 14, Ireland en de heer Mike Ragen, wonende te 95 Avoca Park, Blackrock, Ca Dublin, Ierland te ontslaan als bestuurder binnen de vennootschap en dit per 13 oktober 2011.

De vergadering beslist eveneens, met éénparigheid van stemmen, om de heer Philippe Brat, wonende te 15, Chemin du Randin, 69130 Ecully, France

en de heer Collin Simmonds, wonende te The Oat House Louver Farm, Glapthorn, Peterborough PE 8 5BE, United Kingdom aan te stellen als nieuwe bestuurders binnen de vennootschap. Het mandaat wordt aangegaan voor een periode van zes jaar en gaat in per 14 oktober 2011.

de heer Max Kroes de heer Andre Sobanski

bestuurder bestuurder

NeeRGELEGID

0 8 SARI 2012

RECHTBANK VAN KOOPRANIErkTE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2012
ÿþ Md 2 I

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RTEFIGELEGD

27/ 12- 2012

att tiTBANK VAN

1(0 OPH J'UMM TE GENT



b

*12053062*

E Si

Oridernemingsnr 0445.735.784

Benaming

(voluit) : AB Mauri Belgium

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Guldensporenpark 27 - 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

. "

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering d.d. 10 november 2010:

De vergadering stemt in met de herbenoeming van de commissaris voor nieuw mandaat van 3 jaar. De Algemene Vergadering benoemt de burgerlijke BVBA KPMG & Partners (600353), Bourgetiaan 40 te 1130« Brussel, ais commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering, der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2013 vaststeit. KPMG & Partners BBVBA duldt de heer, Luc Vleck (IBR Nr. A01688), verinóot, aan als vaste vertegenwoordiger.

de heer Max Kroes de heer Michael Ragen

bestuurder bestuurder

. .

Oc de ia,tste niz. van Lud, B verirefden " Reci.c= . Naarn en hoedenigiik3i van de Instru.-nenterende noeris. hetzij ven de pfflo(o)en(e..n)

tevoe9d dere.chtsp,rdsoor, ta-1 nicn vn delden te verie..ç,enwoordiçIen

-so Nearn 'n !12

0 À

a

(.4

J:(

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 11.01.2012, NGL 27.01.2012 12020-0090-030
23/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

*15029276*

Ondernemingsar : 0445.735.784 Benaming

(voluit) : AB Mauri Belgium

(verkort) :

Iii

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Guldensporenpark 27 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwer. akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 22 december 2014:

Tijdens de vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met éénparigheid van stemmen, genomen:

1/ Ontslag van de hierna vermelde personen als bestuurder binnen de vennootschap:

-de heer Philippe Brot, wonende te 15 Chemin du Randin, 69130 Ecully (Frankrijk) en dit met een

terugwerkende kracht vanaf 31/08/2014;

-de heer Colin Simmonds, wonende te The Oat House Lower Farm, PE 5 5BE Clapthom Peterburough

(Verenigd Koninkrijk) en dit met een terugwerkende kracht vanaf 30/11/2014.

2/ Benoeming van de hierna vermelde personen ais bestuurders binnen de vennootschap:

-mevrouw Wilhelmina Verkerk, wonende te Parnassialaan 21, 3233 VJ Oostvoorne (Nederland) en dit met terugwerkende kracht vanaf 01/09/2014;

-de heer lan Smith, wonende te 173 Thames Side, Off Beechtree Lance Lalaham, Staines Middlesex TW18 2JH (United Kingdom) en dit met een terugwerkende kracht vanaf 01/12/2014;

-de heer Paul van Beerendonk, wonende te Sweellncklaan.56, 3723 JG Bilthoven (Nederland) en dit met ingang vanaf 01/01/2015.

De mandaten worden aangegaan voor een periode van 6 Jaar en zullen eindigen tijdens de jaarlijkse algemene vergadering over boekjaar eindigend per 31/08/2020.

Voor de goede orde en voor zover als nodig beslist de algemene vergadering tenslotte om alle bestuursdaden door mevrouw Wilhelmina Verkerk en de heer !an Smith, gesteld vanaf de aanvang van hun mandaat, te bekrachtigen.

de heer S. Londal de heer P. van Beerendonk

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

11 -02- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHEL TE GENT

08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 10.11.2010, NGL 30.11.2010 10621-0466-030
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 22.01.2010, NGL 18.03.2010 10070-0111-030
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 25.02.2009, NGL 31.03.2009 09099-0106-038
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 22.07.2008 08467-0171-034
27/12/2007 : GE197108
30/10/2007 : GE197108
06/07/2007 : GE197108
20/11/2006 : GE197108
04/08/2006 : GE197108
30/11/2005 : GE197108
27/06/2005 : GE197108
20/06/2005 : GE197108
02/07/2004 : GE197108
28/05/2004 : GE197108
12/08/2003 : GE197108
16/09/2002 : GE197108
01/06/2002 : GE197108
03/10/2000 : BG074593
29/07/2000 : BG074593
08/12/1999 : BG074593
12/09/1997 : BG74593
04/07/1995 : BG74593
01/01/1995 : BG74593
18/03/1993 : BG74593
03/01/1992 : BG74593
12/12/1991 : BG74593

Coordonnées
AB MAURI BELGIUM

Adresse
GULDENSPORENPARK 27 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande