ABC(EN)D RIJOPLEIDINGEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ABC(EN)D RIJOPLEIDINGEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 525.719.610

Publication

15/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Lut F  In de bijlagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c7HI1~1-t HE4H1`SAtllK

VAN KQC.~PMn.ttiiDB~

. - ___

0 4 ÂPR 2013

_ DEj'VDE~~eN~E

. .. ... ~..P~..~



Ondernemingsnr : S d~ Ç G ' l 0

Benaming (voluit) : ABC(En)D Rijopleidingen

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Verbrandhofstraat 28, 9300 Aalst, België

(volledig adres)

Onderwerp(en1 akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Op heden 1 april 2013 zijn verschenen :

1. De Heer Van Wilderode Willem wonende te 9300 AALST, Verbrandhofstraat 28, optredende ais oprichter-vennoot.

2. Mevrouw De Wachter Veerle Diane F wonende te 9300 AALST, Verbrandhofstraat28, optredende als oprichter-vennoot.

En zijn overeengekomen:

- een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onderfirma met als naam ABC(En)D Rijopleidingen.

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 AALST, Verbrandhofstraat28. De eigen middelen van de vennootschap bedragen vijftienduizend euro (¬ 15.000,00). De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

De voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

Partij 1 brengt E 7.500,00 in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 75 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;

Partij 2 brengt E 7.500,00 in door middel van inbreng in geld waarvoor zij 75 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat hetvoormelde vermogen volledig volstort is.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onderfirma. Haar naam luidtABC(En)D Rijopleidingen.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 AALST, Verbrandhofstraat28.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

De vennootschap is opgerichtvooronbepaaldetijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met ]nachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of

Op de laatste blz.-van Luik vermelden : -Recto : Naam en hoedánighëidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lttiff I - vervolg MPd PDF 11,1

------------------

tussenpersonen, of in deelneming met derden:

Het geven van theoretische en praktische rijlessen, theorieles verkeersreglement,

vakbekwaamheid en nascholing vrachtwagens en bussen;

Het geven van praktijkles voor alle rijbewijzen, rijopleiding, verkeerscoaching,

vervolmakingscursussen verkeer, ecodriving in België en in het butenland;

Aan- en verkoop, verhuur van voertuigen en aanhangwagens.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel often dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij unaniem van een buitengewone algemene vergadering.

De vennoten zijn:

1. De Heer Van Wilderode Willem wonende te 9300 AALST, Verbrandhofstraat 28, ri jksreg istern u mmer 64.12.16-079.93.

2. Mevrouw De Wachter Veerle Diane F wonende te 9300 AALST, Verbrandhofstraat 28, rijksregisternummer 64.07.26-034.94.

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap bed raagt vijftienduizend euro (¬ 15.000,00). Dit bedrag zal gestort worden op een rekening op naam van de vennootschap. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 150 aandelen zondervermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregisterbijgehouden. Dat register bevat:

Voorbehouden

aan het

Belgisch staatsblad

de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

de gedane stortingen;

de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en

ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Een participatie mag, op straffe van nietigheid, nietworden overgedragen onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luiti a- vervolg Mod POF 11.1



levenden of overgaan wegens overlijden dan via instemming van aile vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerzaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

1 )De Heer Van Wilderode Willem wonende te 9300 AALST, Verbrandhofstraat 28 2)Mevrouw De Wachter Veerle Diane F wonende te 9300 AALST, Verbrandhofstraat 28.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij nietwerden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De bezoldiging van het mandaat van de eerste zaakvoerder wordt steeds beslist op de algemene vergadering. Het mandaat van de tweede zaakvoerder is onbezoldigd.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerdervertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien ertwee of meerzaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ledere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen in alle geschriften van de vennootschap. Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart, om 9 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om overeen wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn. De overblijvende vennoot heeft de keuze om te beslissen om de vennootschap voort te zetten en dient in dat geval binnen de 6 maanden een nieuwe vennoot te hebben gevonden of kan ook beslissen tot ontbinding. De erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot verkrijgen in beide gevallen een

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Lttti` a vervolg

Mod POF 11.1

scheidingsaandeel waarvan de waarde gelijk is aan hun deel in het eigen vermogen van de vennootschap zoals bepaald in de laatste jaarafsluiting voorafgaand aan het jaar van overlijden.

Slaagt de overblijvende vennoot er niet om binnen de 6 maanden een vervanger te vinden dan zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn omdat aan de minimumvoorwaarde van twee vennoten er niet meer is voldaan.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot dertig septembervan ieder jaar.

ln afwijking hiervan neemt het eerste boekjaareen aanvang op heden en eindigt het op dertig september tweeduizend veertien.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat. Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30/09/2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand maart van het jaar 2015,

Valmacht

De zaakvoerder verleent voorzover als nodig bijzondere volmacht met recht van indeplaatstelling aan de NV AXIS BTW BE 0439.913.806 vertegenwoordigd doorde heer Rudi Mattheus, boekhouder-fiscalistB1BF, wonende te 9450 Haaltert, Kerskenshoek, 72, teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Van Wilderode Willem

Zaakvoerder

De Wachter Veerle

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ABC(EN)D RIJOPLEIDINGEN

Adresse
VERBRANDHOFSTRAAT 28 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande