ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS

Divers


Dénomination : ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 415.695.280

Publication

10/06/2014
ÿþ..~~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifEicgi ilaRakCHTBANK VAN

l(DeP LL ü*N

28 MEI 20%

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

1111

V beh aa Bef Staa

049 5.695.280

ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS

naamloze vennootschap

9200 Dendermonde, Vlassenhout 8

Neeriegging fusievoorstel betreffende de fusie door overneming door de NV ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS van de BVBA ABETEC ARCHITECTEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een gezamenlijk fusievoorstel opgemaakt op 27 mei 2014 door de bestuursorganen van de NV ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS en de BVBA ABETEC ARCHITECTEN conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de BVBA ABETEC ARCHITECTEN, met zetel te 9070 Destelbergen, Ter Merenlaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, en met BTW-nummer BE 0452.601.307 door de NV ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS, waardoor het gehele vermogen van de eerstgenoemde, zowel de rechten als de verplichtingen, zullen overgaan op de laatstgenoemde,

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

De over te nemen vennootschap, zijnde de BVBA ABETEC ARCHITECTEN, met zetel te 9070 Destelbergen, Ter Meerenlaan 6, heeft als doel:

"Artikel 3,- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uitte voeren op" het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuininrichting, evenals opmetingen, topografie, expertises, schattingen, coórdinatieopdrachten, controle op de werven, bouwkundig tekenen, computerondersteuning met onder andere CAD en adviesverlening in de meest' brede zin en het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn.

De handelingen van architectuur in België zijn uitsluitend voorbehouden aan personen die gerechtigd zijn het beroep van architect in België uit te oefenen.

Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene bepalingen, mag de vennootschap alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde gelijkaardig of verwant voorwerp, of een dergelijke activiteit uitoefenen waardoor samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele; aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn, met de functie van architect.

Dit alles overeenkomstig de vigerende deontologische normen van de Orde van Architecten,"

De overnemende vennootschap, zijnde NV ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS, met zetel te 9200 Dendermonde, Vlassenhout 8, heeft als doel:

"Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op' het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, EPB-verslaggeving, studies van stabiliteit en technische uitrustingen, binnenhuisinrichting, tuininrichting, evenals opmetingen, topografie, expertises, schattingen, coördinatieopdrachten, controle op de werven, bouwkundig tekenen, computerondersteuning met ' onder andere CAD en adviesverlening in de meest brede zin en het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefeningvan_ het beroep van architect niet onverenigbaar zijn,

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De handelingen van architectuur in België zijn uitsluitend voorbehouden aan personen die gerechtigd zijn het beroep van architect in België uit te oefenen.

Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene bepalingen, mag de vennootschap aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde gelijkaardig of verwant voorwerp, of een dergelijke activiteit uitoefenen waardoor samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Dit alles overeenkomstig de vigerende deontologische normen van de Orde van Architecten."

B. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

Aangezien de over te nemen vennootschap ABETEC ARCHITECTEN negenhonderd vijfenzeventig (975) aandelen bezit in de overnemende vennootschap ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS, verkrijgt de overnemende vennootschap ingevolge de fusie door overneming 975 eigen aandelen, die onmiddellijk zullen worden vernietigd.

Overeenkomstig artikel 703 §2 W.Venn. vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die gehouden worden ofwel door de overnemende vennootschap zelf ofwel door de overgenomen vennootschap zelf. In casu bezit de overgenomen vennootschap een participatie van 99,89% in de overnemende vennootschap.

Zestig (60) volstorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap, hetzij zestig (60) aandelen in de vennootschap ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS tegen vijfenzeventig (75) aandelen in de vennootschap ABETEC ARCHITECTEN, zonder opleg in geld.

C. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap toebddeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het register van aandelen dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten overeenkomstig artikel 465 van het Wetboek van Vennootschappen.

D. De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, als bepaald in volgende paragraaf.

E. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen die vanaf 1 januari 2014 warden gedaan door de over te nemen vennootschap, zullen geacht worden te zijn gedaan door en voor rekening komen van de overnemende vennootschap, en alle resultaten die vanaf voormelde datum worden behaald zullen verworven zijn door en worden opgenomen in de boekhoudkundige rekeningen van de overnemende vennootschap.

Voor de overgenomen vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 30 september 2013 en werd een tussentijdse balans opgemaakt op 31 december 2013; voor de ovememende vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

F. Beschrijving van de onroerende goederen die zich bevinden in het vermogen van de over te nemen vennootschap

Het vermogen van de over te nemen BVBA ABETEC ARCHITECTEN bevat geen onroerende goederen, noch onroerende zakelijke rechten.

G.Diverse verklaringen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

De bezoldiging toegekend aan de commissaris en revisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag wordt vastgesteld overeenkomstig de gepresteerde uren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige toestand van de rekeningen van de over te nemen vennootschap per 31 december 2013,

1, Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal daar elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt worden.

Eric Van Damme

gedelegeerd-bestuurder

etuAft v`f ~ ` á""A..'t veoleke pLtt. /Vs/Lob

~ áw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'-behou24en

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2014 : DE031320
23/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van LUikB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

*19192101'

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

I t 111L1 2014

AFDELIN%ERMONDE

~ ~,

Onderrtemingsnr : 0415.695280

Benaming

(voluit) : Abetec Architecten & Ingenieurs

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Vlassenhout 8, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 10 mer 2014.

"De vergadering beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CBVA VGD Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5/4, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Lelie, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar. Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend op 31/12/2014,31/12/2015 en 31/12/2016. Haar mandaat eindigt na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017."

Voor eensluidend uittreksel

Eric Van Damme

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du. Moniteur belge

mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

22 MU 2131k

AFDELINCCUIMERMONDE

111 ij15111,1 111111

Ondememingsnr: 0415.695.280

Benaming (voluit) :ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel Vlassenhout

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Fusie door overneming - Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap - Kapitaalverhoging Wijziging datum jaarvergadering - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cobperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vijftien juif tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

BESPREKING VAN HET FUSIEVOORSTEL EN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op het fusievoorstel en op het fusieverslag geen opmerkingen worden gemaakt door de vergadering en besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat, behoudens wat de voormelde:, dividenduitkering betreft en de daardoor gewijzigde ruilverhouding.

De conclusie van het voormelde verslag van de commissaris luidt ais volgt:

"BESLUIT

Wil brengen verslag uit betreffende de fusieverrichting voorgelegd aan de algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV ABETEC ARCHITECTEN, & INGENIEURS en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ABETEC ARCHITECTEN. Op basis van onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, bevestigen wij dat;

- Het ons voorgelegde fusievoorstel alle inlichtingen bevat voorzien in artikel 693 van het Wetboek van" vennootschappen.

- De beschrijving van de voorgenomen verrichting beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De waarderingsmethode weerhouden door de respectieve bestuursorganen voor de bepaling van de ruilvoet, bedrijfseconomisch gerechtvaardigd is en past binnen het kader van de fusieverrichting.

- De waarde per aandeel werd bepaald respectievelijk voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ABETEC ARCHITECTEN op 3.917,77 EUR en voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS op 4.895,51 EUR.

- De ruilverhouding, hetzij 60 nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een NV ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS voor 75 oude aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de . vorm van een BVBA ABETEC ARCHITECTEN, als vergoeding voor het door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een E3VBA ABETEC ARCHITECTEN ingebracht vermogen, redelijk is. Deze aandelen zijn volledig. volgestort, zonder vermelding van nominale waarde en genieten dezelfde rechten als de bestaande gewone aandelen en nemen deel in de resultaten vanaf 1 januari 2014.

- De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd zijn en verplichtingen duidelijk en volledig gekend. en vastgelegd zijn.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 695 § 1 van het Wetboek van vennootschappen aangaande ' de fusie door overneming door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV ABETEC, ARCHITECTEN & INGENIEURS van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ABETEC', ° ARCHITECTEN. Dit verslag mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

' Opgemaakt te Zele op 13 juni 2014.

' Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Commissaris

' Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Jurgen Lelie

Bedriesrevisor

FUSIE

De vergadering beslist, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten behoudens de hierna vermelde afwijkingen, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS", overnemende vennootschap, van de vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN", overgenomen vennootschap, door overgang van gens het vermogen, gebaseerd op de fusiebalans van 31 december 2013,

Alle handelingen gesteld door de vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN", vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS"

Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN" overgaat onder algemene titel naar de vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS" en dat van dit vermogen een de fusiebalans opgemaakt werd op 31 december 2013.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het overdragen vermogen ingevolge de finie aile actief- en passiefbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel nog te ontstaan, al dan niet contentieus, van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, deel uitmakend en afhangende van de overgenomen vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN", zoals beschreven en gewaardeerd in het , voormeld fusievoorstel, waarnaar uitdrukkelijk wordt verwezen. De vergadering ontslaat uitdrukkelijk de ondergetekende notaris er hier een uitvoeriger beschrijving van op te nemen.

Algemene voorwaarden van de overdracht

' 1. De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de overgenomen vennootschap betreffende aile rechten en verplichtingen in verband met het ingebrachte vermogen.

2. De aandelen van de overnemende vennootschap geven recht op winstdeelname met ingang van 1 januari 2014.

3. De verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap te rekenen vanaf 1 januarl 2014.

4.. Het personeel van de overgenomen vennootschap wordt ingebracht met behoud van al hun rechten (CAO 32bis),

KAPITAALVERHOGING  RUILVERHOUDING

- Kapitaalverhoging

Ten gevolge van de overgang van het vermogen van de vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN" beslist de vergadering tot een verhoging van het kapitaal ten belope van achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 18.750,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 80.750,00).

De vergadering beslist eveneens tot de uitgifte van zestig (60) nieuwe volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten hebben als de reeds bestaande aandelen en die delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

- Ruilverhouding

De nieuw uitgegeven aandelen zullen worden toebedeeld aan de (enige) vennoot van de overgenomen vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN", de heer Eric Van Dam me, tegen inlevering van al zijn aandelen in de overgenomen vennootschap naar verhouding van vijfenzeventig (75) oude aandelen van voormelde vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN" in ruil voor zestig (60) nieuwe aandelen van voormelde vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS", zonder opleg in geld.

De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de (enige) vennoot van de overgenomen vennootschap zal geschieden door inschrijving onder zijn naam van het aantal hem toekomende aandelen met de datum van het fusiebesiult in het register van aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de (enige) vennoot van de overgenomen vennootschap "ABETEC ARCHITECTEN" zestig (60) aandelen toegekend zonder aanduiding van nominale waarde.

- Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat het kapitaal van de

vennootschap effectief werd gebracht op tachtigduizend zevenhonderdvijftig euro 80,750,00),

vertegenwoordigd door duizend zesendertig (1.036), zonder nominale waarde.

' VASTSTELLING VAN DE VERKRIJGING VAN 975 EIGEN AANDELEN.

De overgenomen vennootschap was eigenares van negenhonderdvijfenzeventig (975) aandelen van de

overnemende vennootschap.

De vergadering stelt vast dat door de fusie de overnemende vennootschap derhalve

negenhonderdvijfenzeventig (975) eigen aandelen verkrijgt.

BESLUIT TOT VERNIETIGING VAN MAXIMAAL 975 EIGEN AANDELEN.

De vergadering beslist vervolgens onmiddellijk over te gaan tot vernietiging van negenhonderdvijfenzeventig

(975) eigen aandelen door aanrekening ervan op de beschikbare reserves.

Bijgevolg zal het maatschappelijk kapitaal voortaan vertegenwoordigd worden door de overblijvende

eenenzestig (61) aandelen, die elk een fractiewaarde van een/eenenzestigste (1/61ste) in het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen.

KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de fusie, door de

jaarvergadering, als kwijting zal geiden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor de

uitoefening van hun mandaat van 1 oktober 2013 tot heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-beriouden aan het Belgisch Staatsblad

WIJZIGING VAN DE DATUMVAN DE JAARVERGADERING VAN OE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist dat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de tweede zaterdag van de maand juni om zestien uur.

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering beslist om het aantal aandelen van de vennootschap te wijzigen van 61 naar 120. Ingevolge de wijziging van het aantal aandelen, zal elk nieuw aandeel een fractiewaarde van een/honderdtwintigste (1/120ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

WUZIGNG VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de statuten aan te passen als volgt

- De tekst van artikel 5 te schrappen en te vervangen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 80.750,00). Het wordt ' vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen op naam, zonder nominale waarde."

- De eerste zin van artikel 13 te schrappen en te vervangen als vole

. "De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om zestien uur." MACHTIGING

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met , zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, en met kantoor te 9200: Dendermonde, Kerkstraat 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voornoemd, in deze elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten inzake de wijziging van de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de: toegevoegde waarde of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen, voor zoveel als nodig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

gecoördineerde statuten;

Het fusieverslag van de gezamenlijke bestuursorganen overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek

van vennootschappen;

Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste biz. van LuilLB. vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/06/2013 : DE031320
20/07/2012 : DE031320
09/02/2015
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111I1 i III

GRIFFIE REE! ITBAt4K VAIv

KOOPHANDEL. GENT

2 8 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE

rG l~fiïé

Ondememingsnr : 0415.695.280

Benaming (voluit) : ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Vlassenhout 8

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Splitsing van de aandelen

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op negentien januari tweeduizend vijftien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

SPLITSING VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist om elk van de bestaande honderdtwintig (120) .aandelen te splitsen in duizend (1.000) aandelen waardoor er in totaal honderdtwintigduizend (120.000) zijn.

Ingevolge de wijziging van het aantal aandelen, zal elk nieuw aandeel een fractiewaarde van een honderdtwintigduizendste (1/120.000) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist het volgende artikel van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het hiervoor genomen besluit:

De tekst van artikel 5 wordt vervangen als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 80.750,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdtwintigduizend (120.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2012 : DE031320
12/07/2011 : DE031320
06/07/2011 : DE031320
20/01/2011 : DE031320
07/01/2011 : DE031320
14/07/2010 : DE031320
10/05/2010 : DE031320
01/10/2009 : DE031320
18/06/2009 : DE031320
12/06/2008 : DE031320
28/06/2007 : DE031320
05/06/2007 : DE031320
13/09/2006 : DE031320
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0349-042
13/06/2005 : DE031320
08/06/2005 : DE031320
29/06/2004 : DE031320
25/06/2004 : DE031320
17/12/2003 : DE031320
16/09/2003 : DE031320
23/07/2003 : DE031320
09/09/2002 : DE031320
04/09/2002 : DE031320
31/10/2000 : DE031320
01/06/1999 : DE031320
29/12/1998 : DE31320
20/05/1998 : DE31320
20/05/1998 : DE31320
01/01/1993 : DE31320
28/05/1992 : DE31320
01/01/1992 : DE31320
01/01/1989 : DE31320
15/01/1988 : DE31320
01/01/1986 : DE31320
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0168-038

Coordonnées
ABETEC ARCHITECTEN & INGENIEURS

Adresse
VLASSENHOUT 8 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande