ABF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.820.346

Publication

02/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307677*

Neergelegd

29-08-2014

Griffie

0560820346

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ABF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Michaël MERTENS te Ieper 26 augustus 2014, eerstdaags ter registratie neer te leggen, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt :

1-Naam - Vorm :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt :  ABF .

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Zottegem, De Pauwstraat 2.

3-Doel :

De vennootschap heeft als doel:

I.-De verhuur van alle roerende goederen nodig voor de exploitatie van een bouwbedrijf, onder andere alle soorten machines en benodigdheden, inclusief kantoormachines en ITC apparatuur.

-De verhuur van rollend materiaal, zoals personenwagens, lichte vrachtwagens, vrachtwagens en aanhangwagens.

-Alle bewerkingen te doen welke rechtstreeks als onrechtstreeks betrekking hebben op de aankoop, verkoop, vervoer, invoer, uitvoer, vervaardiging en verwerking van bouwmaterialen, evenals het verstrekken van bouwkundig advies aan particulieren, aannemers, vennootschappen en openbare besturen, evenals het uitvoeren van bouwwerken.

-Algemene aannemingen van bouwwerken met inbegrip van alle ruwbouwwerken onder kap brengen van gebouwen; geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd; schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen; marmer- en steenhouwerswerk; smeedwerk; dakbedekkingen in asfalt- of gelijkaardige producten; dichtingswerken; tegelwerk; pleister- en raapwerk; niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen; verfwerk; glazenmakerswerk; parketwerk; sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele toestellen; centrale verwarming en thermische installaties; ventilatie, luchtverwarming en airconditioning: metalen schrijnwerk, reinigen en opknappen van gevels; metalen dakbedekkingen en zinkwerk; restauratie van monumenten, muur- en vloerbedekkingen; aanbrengen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren.

-Algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken met inbegrip van gewone rioleringswerken; watervoorziening en leggen van allerhande leidingen; niet-elektrische verkeerstekens langs verbindingswegen, allerhande niet-elektrische veiligheidsinrichtingen, afsluitingen en schermen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels in sleuven; horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen.

-Algemene aannemingen van metaalconstructies met inbegrip van montage en demontagewerken, bouw van metalen gebinten, industrieel schilderwerk.

-Onderneming in onroerende goederen, omvattende de tussenpersoon in aankoop, verkoop, verhuizing van gebouwen, expert-raadgevers inzake onroerende goederen, alsmede bouwpromoties. -Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

De Pauwstraat 2

9620 Zottegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het aankopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet bemeubeld.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend, doch omvat ook alle goederen, waren, diensten en handelingen die rechtstreeks met het bovenstaande verband houden.

II. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden : A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle

wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als

bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten

en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4-Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

5-Oprichters :

1-De heer D HONDT Marc François, geboren te Aalst op 13 maart 1951 (nationaal nummer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

51.03.13-229.85), echtgenoot van mevrouw Daniella Bosman, wonende te 9300 Aalst, Volksverheffingstraat 1/B007.

2-De heer BUYLE Peter Honoré Denise, geboren te Aalst op 21 oktober 1966 (nationaal nummer 66.10.21-051.96), echtgescheiden, wonende te 9320 Erembodegem (Aalst), Brusselbaan 104/A. 3-De heer HUYS Dimitri Joan Frans, geboren te Gent op 13 oktober 1961 (nationaal nummer 61.10.13-217.65), echtgenoot van mevrouw Rita Etuajie, wonende te 9620 Zottegem, Trapstraat 9. 6-Kapitaal :

Het kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd aandelen (¬ 300,00) op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

7-Samenstelling van het kapitaal :

Op het kapitaal wordt volledig in geld ingeschreven door:

-de heer Marc D Hondt, voornoemd, die inschrijft op tweehonderdnegentig (290) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van negenentwintigduizend euro (¬ 29.000,00); -de heer Peter Buyle, voornoemd, die inschrijft op vijf (5) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00);

-de heer Dimitri Huys, voornoemd, die inschrijft op vijf (5) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volledige volstorting van deze 300 aandelen een bedrag van dertigduizend euro werd gestort, welk bedrag vóór de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij

KBC Bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd

waaruit blijkt dat het bedrag van dertigduizend euro bij storting of overschrijving gedeponeerd werd

op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig

de wet.

Vergoeding - aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als geheel volgestort, toegekend als volgt:

-290 aandelen worden toegekend aan de heer Marc D Hondt, voornoemd, die aanvaardt;

-5 aandelen worden toegekend aan de heer Peter Buyle, voornoemd, die aanvaardt;

-5 aandelen worden toegekend aan de heer Dimitri Huys, voornoemd, die aanvaardt;

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap

volledig geplaatst en volledig volgestort is ten belope van dertigduizend euro.

8-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatst mag

zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming

en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of

vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van de bezoldigingen

of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone

meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag

beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De heer Marc D Hondt, geboren te Aalst op 13 maart 1951 (nationaal nummer 51.03.13-

229.85), echtgenoot van mevrouw Daniella Bosman, wonende te 9300 Aalst, Volksverheffingstraat

1/B007, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de

vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan

slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Bestuursbevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

9-Jaarvergadering :

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde zaterdag van de maand maart om 10 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber die op zijn beurt al dan niet een vennoot is. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen.

10-Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. 11-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

12-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen en/of bijstaan door een accountant. OVERGANGSBEPALINGEN

1-Datum begin werking.

De vennootschap begint te werken vanaf heden.

De oprichters verklaren dat huidige vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen, handelingen, prestaties en transacties overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting werden aangegaan door de voornoemde oprichters, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De door de vennootschap overgenomen verbintenissen, handelingen, prestaties en overeenkomsten zullen blijken uit de boeken van de vennootschap, en ingevolge de overname zullen ze geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

2-Aanvang en einde van het eerste boekjaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf heden en eindigen op 31 december 2015.

3-Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in maart 2016.

4- Benoeming statutaire zaakvoerder.

De heer Marc D Hondt, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en hij verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

Bezoldiging zaakvoerder

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

5-Volmacht ondernemingsloket en administraties.

Een bijzondere volmacht wordt verleend, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling aan Bvba Finaccon, kantoor houdend te 8510 Marke, Vannestes Molenstraat 1, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Aministratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd een afschrift van de akte oprichting.

Notaris Michaël MERTENS

Coordonnées
ABF

Adresse
DE PAUWSTRAAT 2 9620 VELZEKE-RUDDERSHOVE

Code postal : 9620
Localité : Velzeke-Ruddershove
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande