ABH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.761.094

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-02-2015

Griffie

*15303754*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599761094

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ABH

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 25 februari 2015 dat:

1/ De heer AZZAOUI Belal, werkzoekende, geboren te Lokeren op 18 april 1990, rijksregister 90.04.18-067.50, identiteitskaart 591-7053771-33, ongehuwd, wonende te 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 17;

2/ De heer BOUAZZA El Houcein, werkzoekende, geboren te Sint-Niklaas op 21 maart 1995, rijksregister 95.03.21-197.25, identiteitskaart 591-9988303-24, ongehuwd, wonende te 9160 Lokeren, Vijgenstraat 9.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

*Onder de naam ABH, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent, afdeling Dendermonde, te 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 17 met een onbeperkte duur;

*De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

*Waarvan het kapitaal:

-18.600,00 euro bedraagt.

-volledig in geld geplaatst werd.

-gedeeltelijk volstort werd ten bedrage van 6.200,00 euro.

-verdeeld is in 100 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door: 1/voormelde heer AZZAOUI Belal, die stortte ten belope van 6.138,00 euro, waarvoor hem 99 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend.

2/voormelde heer BOUAZZA El Houcein, die stortte ten belope van 62,00 euro, waarvoor hem 1 gedeeltelijk volstort aandeel worden toegekend.

*De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer BE61 7340

Onderwerp akte :

Tweebruggenstraat 17 9160 Lokeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

4068 2617 bij KBC BANK zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 24 februari 2015,dat aan de notaris werd overhandigd

*met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar vangt aan de dag van de neerlegging en eindigt op 31 december 2015).

*met jaarvergadering op de derde maandag van de maand juni om 11 uur in de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016).

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de ven-nootschap kunnen vertegenwoordigen; tot zaakvoerder werd aangesteld voornoemde heer AZZAOUI.

*met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Bijzondere volmacht

De bvba ROVEL, met zetel te 9160 Lokeren, Gaverstraat 76 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

22/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ABH

Adresse
TWEEBRUGGENSTRAAT 17 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande