ABL PROLAB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABL PROLAB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.971.914

Publication

25/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Bel ch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi V KbLit ~Fi~; '

11111111,12i J119111111





13 FEB. 2013

DENDERrsI` Or..D

Griffie

Ondernemingsar : 0837.971.914

Benaming

(voluit) : ABL PROLAB

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte Aanspakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Meersstraat 8B bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder en Verplaatsing zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 2 januari 2013 van voormelde vennootschap blijkt het volgende:

1, De vergadering beslist tot benoeming van de heer Eduard De Gucht als zaakvoerder van de bvba ABL

PROLAB vanaf 2 jantiari 2013.

Deze beslissing werd met éénparigheid van stemmen aanvaard.

Cindy Delens

Niet Statutair Zaakvoerder

Uit het verslag van de vergadering van het college van zaakvoerders gehouden op 7 februari 2013 van voormelde vennootschap blijkt bijkomend:

1. Het college beslist tot de verplaatsing van de zetel naar LAARNEBAAN 103 bus B te Heusden 9070.

Cindy Delens Eduard de Gucht

Niet Statutair Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-0p de laatste blz. van Luik B vermeldén`: Réctd : Naam en hoedanigheid van de inerumr<hTeïendé notails; hefzij vin de perso(ojn(eiij

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Meersstraat 8B bus B

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lieve DEBRABANDERE met standplaats te Melle op 16 juli 2011,°

neergelegd ter registratie, dat door :

Mevrouw DELENS Cindy Mary Françesca, geboren te Niedermarsberg (Duitsland) op 14 april 1972:

ongehuwd, wonende te 9270 Laarne, Meersstraat 88 bus B

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als:

NAAM : ABL PROLAB

ZETEL : 9270 Laarne, Meersstraat 8B bus B

DUUR : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

1. het inzamelen van informatie ten behoeve van en het verstrekken van advies inzake bedrijfsveiligheid en gezondheid op werkplaatsen van werknemers ;

2. technische onderzoeken en controles van gebouwen en werkplaatsen met het oog op inventarisatie;

3. controle en inspectie op naleving van de wetgeving;

4. onderzoek en studies met betrekking tot milieutechniek en risico-evaluatie ;

5. het inrichten van bijscholingscursussen ;

6. het beheer van roerende en onroerende goederen in het kader van de uitoefening van de beroepsactiviteiten van de vennootschap en eventueel de verkoop van de in haar bezit zijnde onroerende goederen.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandeligen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of

zelfs alleen maar bevorderend zijn. "

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder uitoefenen in elke onderneming.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te, ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend.

INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Mevrouw DELENS Cindy, voornoemd, schrijft in op aile duizend (1.000) aandelen, die zij allé ten belope van twee/derden volstort,

Totaal: duizend (1.000) aandelen of alle aandelen van de vennootschap, alle onderschreven in geld en alle ten belope van twee/derden volstort, hetzij voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonder euro (¬ . 12.400,00).

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, bij toepassing van artikel 224 van het. Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE28 7370 3312 3220 bij: KBC Bank met zetel te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 april 2011 afgeleverd bankattest dat in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

/Roc' 21

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GVAN KOOPF'ANDERIFFIE NK

1 9 JUL 2011

.~:

~ ~ . ~ i º% " :

G y

'F3

id

Ondernemingsnr: 83'1 . 3"4.1 3-4t-t

Benaming

(voiuit) : ABL PROLAB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (42.400,00 ¬ ). BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

RESERVES - WINSTVERDELING :

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

VER EFFENING :

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf toi bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet-statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van deze opdrachten en gebeurlijk de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerders.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid bepaalt de wedde en vermeerdert of vermindert deze van de zaakvoerder(s).

tedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

JAARVERGADERING :

Ieder jaar op vijftien mei om tien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, die tevens de enige zaakvoerder is, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering door de zaakvoering bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris(sen) tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Samen met de oproepingsbrief worden de bij wet bepaalde stukken toegezonden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar van de vennootschap begint vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

" ti

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

BENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben/heeft de oprichter(s) beslist te benoemen tot eerste, niet statutair zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur: mevrouw DELENS Cindy, voornoemd.

Mevrouw DELENS Cindy verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en bevestigt dat de

uitoefening van deze functie haar niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel.

Haar mandaat is onbezoldigd, dit behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

COMMISSARIS(SEN)

De comparante verklaart dat de vennootschap niet verplicht is één of meer commissaris(sen) te benoemen,

gezien uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat deze vennootschap voor het eerste boekjaar zal

, voldoen aan criteria, opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen.

Er worden bijgevolg geen commissarissen benoemd.

BEKRACHTIGING

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zouden aangegaan zijn in naam

van de vennootschap in oprichting sedert één april tweeduizend en elf, overeenkomstig artikel 60 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Lieve DEBRABANDERE

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reçto . Naam en hoedan,grieid i" a' de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de recn:srars c.+ ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verga : Naam en hanáte',e,,ing

Coordonnées
ABL PROLAB

Adresse
MEERSSTRAAT 8B, BUS B 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande