ABO-GROUP ENVIRONMENT, AFGEKORT : ABO-GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ABO-GROUP ENVIRONMENT, AFGEKORT : ABO-GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.032.538

Publication

23/04/2014
ÿþ~

Voor-behoude aan het Beigiscr Staatsbla

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlIou~~ug is

*1408 4 1*

mod 11.1

2140265

t`

111

i

is

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

Koophandel AMTWI RPEN 04CîCikkp

cp 10 man

23/04/2014 - Annexes d

Staatsblad

C1D

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming (voluit) : Thenergo

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 124 bus 34

(volledig adres) 2630 Aartselaar

Onderwerp(en) akte : 71 WIJZIGING NAAM, ZETEL EN DOEL

21 KAPITAALVERHOGINGEN DOOR INBRENG IN NATURA

31 WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

41 STATUTENWIJZIGINGEN

51 ONTSLAG - BENOEMING BESTUURDERS '

" . Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; ,l Antwerpen.

1.

Uit akten van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank; !; Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 7 maart 2014 enerzijds en op 27 maart 2014 anderzijds, blijkt het; .; volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "ABO-Groep Environment", in het; ; kort "ABO-Group".

. Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

., "Artikel 1: Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap met als benaming "ABO-Group; il Environment", in het kort "ABO-Group". Beide namen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden.

De vennootschap heeft de hoedanigheid van een naamloze vennootschap die een openbaar beroep; :" doet of heeft gedaan op het spaarwezen."

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 27 maart 2014 overgebracht naar 9051 Gent (Sint ;. Denijs-Westrem), Derbystraat 255. De eerste alinea van artikel 2 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

l "De maatschappelijke zetel is gevestigd Gent (Sint-Denijs-Westrem), Derbystraat 255."

;. 3. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva, evenals van: ;i het verslag van de commissaris, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten.

I.

werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt: "Artikel 3: Doel

;. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- de handel in en de verkoop van energieproducten en de ontwikkeling van projecten die verband. .; houden met energie; haalbaarheidsstudies van duurzame ecologisch verantwoorde en energiebesparende: ;. projecten, evenals de ontwikkeling van deze projecten; de gezamenlijke ontwikkeling van multiservice en multii

utility projecten (gas, elektriciteit, petroleum, afval, water, kabel); adviesverlening niet betrekking tot.

energieproducten en andere diensten betreffende energie; handel in het algemeen; ontwikkeling van projecten!

die betrekking hebben op energie, hierbij inbegrepen de opwekking ervan; deelnemingen In nieuwe en! .; bestaande energieprojeoten en investeringen; ontwikkeling van energieprojecten, hierbij inbegrepen de bouw,;

het onderhoud en de exploitatie van die projecten; ontwikkeling van een geïntegreerd informatie-,; .; communicatie- en besturingsplatform in de energiesector en van de diensten en van haar exploitatie;

- de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële,; roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse;

- de controle op hun beheer of het participeren door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen; !; die vennootschappen of ondernemingen;

- het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen,; . obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere i; intellectuele rechten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

`

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- de aankoop, het beheer en de verkoop van aller mogelijke roerende en onroerende waarden, van aile' mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille;

De vennootschap zal in het algemeen aile handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan om het even welke management-; organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

De vennootschap kan, in het algemeen, in België en in het buitenland, alle om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar doel te begunstigen of te vergemakkelijken. Zij kan aldus, onder andere, een belang nemen, bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, gelijkluidend of samenhangend maatschappelijk doel hebben.

Zij kan zich borg stellen of haar aval verlenen ten voordele van deze vennootschappen, als hun agent of vertegenwoordiger optreden, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire zekerheden of andere verstrekken,

Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

4. De vergadering besloot om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een miljoen tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.237.500,00) door inbreng in natura van een schuldvordering, mits uitgifte van in totaal honderddrieëntwintig miljoen zevenhonderdvijftigduizend (123.750.000) nieuwe aandelen op naam, beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen, die van dezelfde soort zijn als de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf hun uitgifte en deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar van de vennootschap hetzij vanaf 1 januari 2014.

Het besluit van het verslag opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises", rechtspersonenregister Brussel 0431.088.289, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building - The Corporate Village, Da Vincilaan 9  Box E.6, in deze functie vertegenwoordigd door mevrouw CATRY Veerle, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura b1 de kapitaalverhoging in de NV THENERGO, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering op meer dan een jaar, door de vennootschap PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ VLAANDEREN NV, voor een inbrengwaarde van 1.237.500,00 EUR.

Deze kapitaalverhoging zal pas gerealiseerd worden als aansluitend op deze kapitaalverhoging een kapitaalverhoging zal plaatsvinden door de aandeelhouders van de NV ABO Holding door inbreng in natura van aile aandelen van de NV ABO Holding.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd Is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 123.750.000 aandelen van de NV THENERGO, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen Inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV THENERGO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 28 januari 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CA TRY"

Dientengevolge werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op honderdeenenveertig miljoen

vijfenzestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro zevenendertig cent (¬ 141.065.562,37),

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd en dat het kapitaal volledig volgestort is.

5. De vergadering besloot om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierentwintig miljoen achthonderdachtennegentigduizend euro (¬ 24.898.000,00) door inbreng in natura van aandelen, mits uitgifte van in totaal twee miljard vierhonderdnegenentachtig miljoen achthonderdduizend

Begen bi) het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(2.489.800.000) nieuwe aandelen op naam, beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen, die van dezelfde soort zijn als de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf hun uitgifte en deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar van de vennootschap hetzij vanaf 1 januari 2014.

Het besluit van het verslag opgesteld door de voornoemde commissaris, overeenkomstig artikel 602, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt:

'5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV THENERGO, bestaat uit de inbreng van aile aandelen van ABO HOLDING NV, waarvan 1.616 aandelen door de heer Frank DE PALMENAER, 15 aandelen door de heer Feliciaan DE PALMENAER, en 15 aandelen door de heer Ludovic PALMENAER, samen voor een inbrengwaarde van 24.898.000,00 EUR. Deze kapitaalverhoging zal pas plaatsvinden als voorafgaandelijk aan deze kapitaalverhoging een kapitaalverhoging zal plaatsvinden door de NV PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ VLAANDEREN door inbreng van een gedeelte van haar schuldvordering,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud van de realisatie van het businessplan, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.489.800.000 aandelen van de NV THENERGO, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV THENERGO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 28 januari 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle Catry"

Dientengevolge werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op honderdvijfenzestig miljoen negenhonderddrieënzestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro zevenendertig cent (¬ 165.963.562,37).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd en dat het kapitaal volledig volgestort is.

6. In kader van beide kapitaalverhogingen werd een bijkomend verslag, overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de voornoemde commissaris, waarvan het besluit ais volgt luidt:

"7. Besluit

In het kader van de uitgifte van 2.613.550.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde, bij de kapitaalverhoging in de NV THENERGO, waarvan de uitgifteprijs per aandeel 0,01 EUR bedraagt, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, van oordeel

a) dat de financiële en boekhoudkundige gegevens, opgenomen in het verslag van het bestuursorgaan, die betrekking hebben op de uitgifteprijs en de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders, getrouw zijn en

b) voldoende zijn om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten.

De kapitaalverhoging met uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde wordt doorgevoerd in het

kader van een financiële reorganisatie en grijpt plaats met volkomen kennis van zaken vanwege de betrokken

partijen.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen in het

kader van de voorgenomen uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de

fractiewaarde in de NV THENERGO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 28 januari 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

7. De vergadering besloot om de fractiewaarde van alle bestaande aandelen en meer bepaald de fractiewaarde van de aandelen die werden uitgegeven bij de voormelde akte van kapitaalverhoging de dato 27 maart 2014, en de fractiewaarde van aile andere aandelen die daarvoor werden uitgegeven, conventioneel gelijk te schakelen zodat alle bestaande aandelen, ongeacht hoeveel werkelijk gestort kapitaal zij respectievelijk en feitelijk vertegenwoordigen, één stem hebben en een gelijk recht geven bij de verdeling van de winst of van het liquidatiesaldo of bij gebeurlijke terugbetaling van kapitaal.

8. De algemene vergadering besloot om artikel 5 van de statuten aan te passen zodat het voortaan luidt

als volgt:

"Artikel 5: Maatschappeliik kapitaal

,,, Voorbehouden aan het e Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij fiét Bélgiscïi Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

t " ~

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfenzestig miljoen negenhonderddrieënzesstigduizend vijfhonderd tweeënzestig euro zevenendertig cent (¬ 165.963.562,37).

Het is vertegenwoordigd door twee miljard zeshonderd tweeënveertig miljoen honderddrieëntachtigduizend zeshonderd eenendertig (2.642.183.631) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

9. De algemene vergadering besloot om de tweede alinea van artikel 14 van de statuten te wijzigen zodat deze voortaan als volgt luidt:

"De overschrijding van de quota die aanleiding geven tot een verplichting tot kennisgeving overeenkomstig de wetgeving inzake de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen, wordt vastgesteld op 5% en alle veelvouden van 5%."

10. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden

op de laatste woensdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

De eerste alinea van artikel 26 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan ais volgt.

"De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, of de zogenaamde jaarvergadering, wordt

gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke

feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur."

11. De vergadering besloot:

* tot het ontslag met onmiddellijke ingang van:

1/ de naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", in het kort "PMV", rechtspersonenregister Brussel 0455.777.660, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DE VOORDE Jan Pieter, geboren te Eeklo op 31 juli 1973, wonende te 9900 Eeklo, Veenbiesstraat 5;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICO TERRY", rechtspersonenregister Brugge (afdeling Brugge) 0476.735.994, met zetel te 8340 Damme, Vierscharestraat 29, met als vaste vertegenwoordiger de heer TERRY Nico Abdon Jeannette, geboren te Brugge op 12 februari 1973, wonende te 8340 Damme, Vierscharestraat 29;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BENPHISTEMA", rechtspersonenregister Leuven 0807.866.973, met zetel te 3140 Keerbergen, Patrijzendreef 24, met als vaste vertegenwoordiger de heer DUVIVIER Martin Geert, geboren te Roeselare op 13 augustus 1952, wonende te 3140 Keerbergen, Patrijzendreef 24;

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DV-COM", rechtspersonenregister Tongeren 0821.627.117, met zetel te 3870 Heers (Veulen), Nieuwe Steenweg 126, met als vaste vertegenwoordiger de heer CLAIKENS David Ladislas, geboren te Leuven op 14 oktober 1970, wonende te 3870 Heers (Veulen), Nieuwe Steenweg 126,

*tot het ontslag met ingang van 28 april 2014 van:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIVE FINANCIAL SOLUTIONS", in het kort "5FS", rechtspersonenregister Veurne 0434.333.534, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 101 bus 1-2, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN dE PERRE Paul Adolf Irena Berlindis Elvire, geboren te Ninove op 4 februari 1953, wonende te 1702 Dilbeek, Leliestraat 80.

Vervolgens stelde de vergadering het aantal bestuurders vast op vijf en met ingang van 28 april 2014 op vier (4) en tot deze functie werden bijkomend benoemd:

11 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERARD VAN ACKER", rechtspersonenregister Brugge (afdeling Brugge) 0474.402.353, met zetel te 8310 Brugge, Rapaertstraat 20, die voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer VAN ACKER Gerard Gustaaf Julien, geboren te Brugge op 21 december 1943, wonende te 8310 Brugge, Rapaertstraat 20;

2/ de heer DE PALMENAER Frank Jacques Marie, geboren te Gent op 1 december 1955, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 766;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JADEL", rechtspersonenregister Gent 0475.557.049, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat 10, die voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer GESQUIÊRE Jan Leon Jacques André, geboren te Wevelgem op 16 april 1961, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat 10.

Deze bestuurdersmandaten vangen aan op 27 maart 2014 en zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

12. De vergadering besloot om de meest ruime machtigingen te verlenen aan de raad van bestuur, extern optredend als voorzien in de statuten, alsmede aan de heer BELLEN Christoffel (roepnaam Chris) Maria Remi, geboren te Willebroek op 5 februari 1958, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48, met bevoegdheid alleen op te treden, tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura en inzonderheid werd de raad van bestuur alsmede de heer BELLEN Christoffel, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, uitdrukkelijk gemachtigd om het nodige te doen voor de inschrijving van de nieuwe aandelen in het register van aandelen van de vennootschap op naam van PMV en de heren DE PALMENAER Frank, voornoemd, DE PALMENAER Feliciaan Guido Marcel, geboren te Gent op 29 januari 1993, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 766 en DE PALMENAER Ludovic Matthias Colette Fernand, geboren te Gent op 12 oktober 1994, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 766.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luk B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,, Voorbehouden aan het e Belgisch Staatsblad

4 o

1 .

.. * .

mod 11.1

Voorbehouden Jean het ? Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 27 maart 2014, afschrift akte dd. 7 maart 2014,' gecoördineerde statuten, staat activa & passiva, verslagen van de raad van bestuur, verslagen van de commissaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 26.06.2014 14218-0210-055
17/07/2014
ÿþ rnod 11.1



3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie 1

2141561 na neerlegging ter griffie van de akte

III1 IIIIII*I1111111,M111,111j ll 1 11 11111

NEERGELEGD

0 8 RU 2014

REC.e.UNK VAN

KOOP fflSn TE GENT

Ondernemingsnr : , Benaming (voluit) :

(verkort)

0477.032.538

ABO-Group Environment ABO-Group

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Derbystraat 255

(volledig adres) 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp(en) akte: DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

NIEUWE MACHTIGINGEN INZAKE TOEGESTAAN KAPITAAL

NIEUWE MACHTIGINGEN INZAKE INKOOP EIGEN AANDELEN

Uittreksel afgeleverd na registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Pierre Verschaffel, notaris te Gent, vervangende notaris Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, wettelijk belet ratione loci, op 28 mei 2014, blijkt onder meer het volgende:

1. Na kennisname en goedkeuring van het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 604 van het Wetboek van Vennootschappen, besloot de vergadering om aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om gedurende vijf (5) jaar te rekenen van de bekendmaking van deze bevoegdheid het maatschappelijk kapitaal in één of meerdere malen te verhogen met een maximum bedrag gelijk aan honderdvijfenzestig miljoen negenhonderddrieënzestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro zevenendertig cent (¬ 165.963.562,37). De raad van bestuur zal onder dezelfde voorwaarden ook kunnen overgaan tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants en aile andere modaliteiten ais voorzien in het verslag en artikel 7 van de statuten.

Aan de raad van bestuur werd de bevoegdheid toegekend om in het belang van de Vennootschap het voorkeurrecht te beperken of uit te sluiten, dit zelfs ten gunste van één of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de Vennootschap of van haar dochtervennootschappen.

Aan de raad van bestuur werd de bevoegdheid toegekend om het kapitaal eveneens te verhogen ingeval van openbaar overnamebod overeenkomstig artikel 607 van het Wetboek van Vennootschappen.

In artikel 7 van de statuten werd "honderdvijftien miljoen zevenhonderdeenentachtigduizend vijthonderdzeventig euro tweeënnegentig cent (¬ 115.781.570,92)" vervangen door "honderdvijfenzestig miljoen negenhonderddrieënzestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro zevenendertig cent (¬ 165.963.562,37)" en werd "18 augustus 2008" tweemaal vervangen door "28 mei 2014".

2. De bestaande twee miljard zeshonderdtweeënveertig miljoen honderddrientachtigduizend

zeshonderdéénendertig (2.642.183.631) aandelen werden omgezet in tien miljoen

viphonderdachtenzestigduizend zevenhonderdvierendertig (10.568.734) aandelen in een verhouding van tweehonderdvijftig (250) bestaande aandelen tegen één (1) nieuw aandeel.

De tweede alinea van artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

"Het is vertegenwoordigd door tien miljoen viyhonderdachtenzestigduizend zevenhonderdvierendertig (10.568.734) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

3. De vergadering besloot om aan de raad van bestuur in eerste instantie een nieuwe machtiging te verlenen om gedurende een periode van drie (3) jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van dit besluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, eigen aandelen in te kopen ter voorkoming van een dreigend ernstig nadeel voor de Vennootschap.

Verder besloot de vergadering ook tot inkoop van maximum twintig procent (20%) eigen aandelen van het totaal aantal bestaande aandelen tegen een prijs met een marge van twintig procent (20%) hoger of lager dan de laatste twintig (20) dagen voorafgaand aan de verwittiging.

Tenslotte werd aan de raad van bestuur tevens machtiging verleend om tegen een prijs die hij bepaalt aile eigen aandelen die de Vennootschap aanhoudt te vervreemden op een gereglementeerde beurs. Deze machtiging geldt zoner beperking in de tijd. Deze machtiging geldt tevens voor de vervreemding van aandelen van de Vennootschap door één van haar rechtstreeks gecontroleerde dochtervennootschappen zoals bedoeld in artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

17/07/2014

isch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

bh4ouclen

aan het



In artikel 8 van de statuten werd in de tweede alinea "achttien (18) maanden" vervangen door "vijf (5)

jaar" en wordt in het ganse artikel "18 augustus 2008" driemaal vervangen door "28 mei 2014".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecerdineercie statuten.



P- Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 25.08.2014 14479-0520-066
04/02/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbtaa

Neergelegd fer griffie v n de RechIbantk van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie Z 4. JAI' 2014

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 20 januari 2014 blijken volgende beslissingen:

De bestuurders beslissen éénpang en schriftelijk de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen naar Antwerpsesteenweg 124 bus 34, 2630 Aartselaar,

De Raad van bestuur beslist om aan de heer Christoffel Belién, met woonplaats te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48 bijzondere volmacht te verlenen om alle documenten te tekenen en neer te leggen bij de Nationale Bank en ter griffie, alle publicaties te ondertekenen en te verrichten in het Belgisch Staatsblad en alle gegevens te wijzigen bij de KBO in het licht van voorgaande beslissingen.

Antwerpen, 20 januari 2014

Christoffel Betiën

gevolmachtigde.

19 3367

0477.032.538

THENERGO

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

BRUSSELSTRAAT 59, 2018 ANTWERPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 19.08.2013 13438-0486-071
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 20.06.2013 13206-0043-055
07/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

-1" =, ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111111

*13086009*

Neergelegd tar griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 9 MEI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming

(voluit) : THENERGO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELSTRAAT 59 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 2 mei 2013 blijken de volgende beslissingen:

Nadat de algemene vergadering unaniem heeft vastgesteld dat er heden een einde is gekomen aan het mandaat van Beheers- van Advieskantoor Van Vaerenbergh & C° naamloze vennootschap, verkort Bavaco NV, vertegenwoordigd door de heer Ivo Van Vaerenbergh, geeft zij unaniem haar goedkeuring aan de herbenoeming van Beheers- van Advieskantoor Van Vaerenbergh & C' naamloze vennootschap, verkort Bavaco NV, vertegenwoordigd door de heer ivo Van Vaerenbergh, voor een periode van vier jaar, namelijk tot na afloop van de jaarvergadering van 2017.

De algemene vergadering besluit om de heer Chris Beliën, met domicilie te Aartselaar, Kleistraat 48, alleen handelend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, te machtigen om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten (op) te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het tekenen en publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het neerleggen van een uittreksel van deze notulen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Beliën

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0477 032 538

Benaming

(voluit) : THENERGO

(verkort)

Neergelegd fier griffie van de

Rechtbank van Knophedei le Anlwespen

op ? 2G1L

De Griffier

Griffie

111111111 1011111

*12137825*

beh

a~

Be Sta:

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELSTRAAT 59 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 2 mei 2012 blijkt de volgende beslissing.

Na kennis te hebben genomen van het voorstel van het auditcomité over de benoeming van een commissaris belast met de controle van de geconsolideerde en statutaire jaarrekening van Thenergo NV beslist de vergadering tot de benoeming van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA tot commissaris van de Vennootschap voor een periode van 3 jaar, namelijk voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014. BDO stelt ais haar permanente vertegenwoordiger Mevrouw Veerle Catry aan.

De algemene vergadering beslist om de heer Christoffel Beliën, met domicilie te Aartselaar, Kleistraat 48, alleen handelend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, te machtigen om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten (op) te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het neerleggen van de jaarrekening en de geconsolideerde jaarrekening afgesloten op 31 december 2011 en het jaarverslag en het geconsolideerd jaarverslag en de verslagen van de commissaris die daarop betrekking hebben, bij de Nationale Bank van België, evenals om aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de bovenstaande beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het neerleggen van een uittreksel van deze notulen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

(Christoffel Beliën)

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 26.09.2011 11554-0385-067
20/09/2011
ÿþ Mod 2.1

[.,1-5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N 11111111111111111111 IN

*11141692*

Per ciels van de Rechtbalrw ZGc,~::andei te Antwerperr op

Griffie a 8 SEP. 2011

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming

(voluit) : Thenergo

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : ' Brusselstraat 59 Gateway House 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder

De Raad van bestuur neemt kennis van het ontslag met onmiddelijke ingang van 30 juni 2011 van Jozef Marc Rosiers uit zijn mandaat als bestuurder.

De Raad geeft mandaat aan Christoffel Beliën, Kleistraat 48 te Aartselaar met het recht op plaatsvervanging, om in het algemeen alle stukken ter griffie neer te leggen, alle noodzakelijke publicaties in het Belgisch Staatsblad te verrichten, alle gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te laten vaststellen en eensluidende copies af te leveren van de statuten en elk ander document van de vennootschap, en meer specifiek betreffende alles wat betrekking heeft op de beëindiging van het bestuurmandaat van Jozef Marc Rosiers.

Christoffel Beliën

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

16/09/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 13.09.2011 11544-0127-084
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 20.06.2011 11183-0229-057
03/06/2011
ÿþMpd2.f

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



J 11h11 11111 11111 hIII 1111111111 JuIl I11l Ill uh

*iioeas39"

Nergebete erifrà vo da Rschtbeá ron Koapiwn 2tt` Arlhvep'en, op

23 ME! 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming

(voluit) : THENERGO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2018 ANTWERPEN - BRUSSELSTRAAT 59

Onderwerp akte : Ontslag I benoeming bestuurders

De algemene vergadering van aandeelhouders van woensdag 4 mei 2011 nam akte van het ontslag met

onmiddellijke ingang van volgende bestuurders:

- Sofinan BVBA, met vaste vertegenwoordiger Norbert Van Leuffel.

- Johan Keppens

- Olivier Dellacherie

- Yann Massoulier

Daaropvolgend benoemde de algemene vergadering met onmiddellijke ingang en tot aan de jaarvergadering 2015 tot nieuwe bestuurders, die aanvaarden:

- ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, BTW 455.777.660, RPR Brussel, met vaste vertegenwoordiger de heer Jan Van De Voorde, wonende te 9900 Eeklo, Veenbiesstraat 5.

- Five Financial Solutions BVBA, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I - laan 101 bus 1-2, BTW 434.333.534, met vaste vertegenwoordiger de heer Paul Van de Perre, wonende te 1702 Dilbeek, Leliestraat

80.

- Nico Terry BVBA, met zetel 8340 Damme, Vierscharestraat 29, BTW 476.735.994, met vaste vertegenwoordiger de heer Nico Terry, wonende te 8340 Damme, Vierschaerestraat 29.

- Benphistema BVBA, met zetel te 3140 Keerbergen, Patrijzendreef 24, BTW 807.866.973, met vaste vertegenwoordiger de heer Martin Duvivier, wonende op hetzelfde adres.

- DV-Com BVBA, met zetel te 3870 Heers-Veulen, Nieuwe Steenweg 126, BTW 821.627.117, met vaste vertegenwoordiger de heer David Claikens, wonende op hetzelfde adres.

De algemene vergadering geeft bijzondere volmacht aan de heer Christoffel Beliën, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48 om al het nodige te doen voor de neerlegging en de publicatie van voormelde wijzigingen ter griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank Ondernemingen, het Belgisch Staatsblad en eender welke andere adminstratie.

(Christoffel Beliën)

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

18/02/2011
ÿþr~ (gel \ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,.~" V ; p8R Rechtbank

Oe Griffier,

Griffie

I

*110]7429*

be

g st~

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming : Thenergo

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brusselstraat 59, Gateway House

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :1! KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - 2/ ALARMBELSITUATIE  TOEPASSING VAN ART. 633 W.VENN. 3/ STATUTENWIJZIGING 41 TOEPASSING VAN ART. 556 W.VENN. 5/ ONTSLAG  BENOEMING BESTUURDER(S)

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank; van Koophandel te Antwerpen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank; Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 4 februari 2011, blijkt dat:

1. het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap werd verhoogd met drie miljoen! tweeënveertigduizend euro (¬ 3.042.000,00) om het te brengen van 136,786,062.37 ¬ op 139,828,062.37 ¬ ; door inbreng in natura door de naamloze vennootschap ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, in het kort PMV,; rechtspersonenregister Brussel 0455.777.660, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, van 3.042; converteerbare obligaties uitgegeven door onderhavige vennootschap Thenergo, tegen een kapitaalwaarde van 3.042.000 ¬ ; mits uitgifte van in totaal zes miljoen zeshonderddertienduizend drieënveertig (6.613.043) nieuwe aandelen op naam, beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen van dezelfde soort, die van dezelfde; soort zullen zijn als de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot zullen treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten; van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar van de Vennootschap hetzij vanaf 1 januari 2011, en in het bijzonder bepaalde de vergadering dat de fractiewaarde van alle (oude en nieuwe) aandelen! conventioneel dezelfde zal zijn en dat alle nieuwe aandelen één stem zullen hebben net als de reeds bestaande aandelen en dat alle (oude en nieuwe) aandelen een gelijk recht zullen geven bij de verdeling van de winst of! van het liquidatiesaldo of bij gebeurlijke terugbetaling van kapitaal.

De besluiten van de verslagen van de commissaris, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm! onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE -; BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, in deze functie; vertegenwoordigd door de heer VANHEES Gert, bedrijfsrevisor, luiden respectievelijk als volgt:

a) "7. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Thenergo NV bestaat uit 3.042 obligaties converteerbaar in aandelen van Thenergo NV. Elk obligatie heeft een nominale waarde van 1.000; EUR, waardoor de totale hoofdsom 3.042.000 EUR bedraagt.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit; te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid; en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering redelijk en niet; arbitrair zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten; minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de! fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.613.043 aandelen van de vennootschap Thenergo; NV zonder vermelding van nominale waarde en aan een uitgifteprijs van 0,46 EUR per aandeel.

Wij dienen op te merken dat het gesloten akkoord met PMV zoals toegelicht in punt 3 van dit verslag en! waarvan bovenstaande inbreng in natura deel uitmaakt is onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring door; :_de .buitengewone -algemene-.vergadering -van _de -voorgestelde..kapitaalverhoging -alsook- de. beslissing_ door-.de.:

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behoucI n aan het Belgisch

Staatsblad



diezelfde algemene vergadering om de activiteiten van de vennootschap voort te zetten, in het kader van de procedure voorzien door artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en die het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijk verslag van de raad van bestuur. Deze beslissingen moeten, krachtens het akkoord gesloten met PMV, door de algemene vergadering ten laatste op 15 februari worden genomen.

1Mrj willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 30 december 2010

De commissaris

(getekend)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees"

b) Waar onze mening, zijn de financiële en boekhoudkundige gegevens in het bijgevoegde Bijzonder

Verslag van de raad van bestuur van 30 december 2010 overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen juist en voldoende om de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders voor te lichten over het voorstel tot de uitgifte van aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van raad van bestuur en de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de kapitaalverhoging door uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde van de oude aandelen, zoals hierboven beschreven. Het kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Diegem, 31 december 2010

De commissaris

(getekend)

DELO1TTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees".

Het kapitaal van de Vennootschap is thans vastgesteld op honderdnegenendertig miljoen

achthonderdachtentwintigduizend tweeënzestig euro zevenendertig cent (¬ 139.828.062,37).

2. Artikel 5 van de statuten werd aangepast overeenkomstig het genomen besluit tot kapitaalverhoging

en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenendertig miljoen achthonderdachtentwintigduizend

tweeënzestig euro zevenendertig cent (¬ 139.828.062,37).

Het is vertegenwoordigd door achtentwintig miljoen zeshonderddrieëndertigduizend

zeshonderdeenendertig (28.633.631) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

3. Vervolgens werd, overeenkomstig met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen, goedkeuring verleend aan de in het document ten behoeve van derden bedongen rechten die een verplichting ten laste van de Vennootschap doen ontstaan en waarvan de uitoefening afhankelijk is van een verandering van de controle die op de Vennootschap wordt uitgeoefend, te weten de ten behoeve van PMV bedongen rechten in de overeenkomst tot verstrekking van een aandeelhouderslening tussen de Vennootschap en PMV zoals de inhoud daarvan werd overeengekomen en vastgelegd op 17 december 2010 en welke overeenkomst op 4 februari 2011 werd ondertekend in het kader van en als onderdeel van het hoger gezegde globaal akkoord tussen de Vennootschap en PMV.

4. De heer KEPPENS Johan (rijksregister 780417 175 11), hierna genoemd, heeft bij brief de dato 10 november 2010 met onmiddellijke werking zijn ontslag als bestuurder gegeven en heeft sedertdien zijn mandaat als bestuurder ook effectief niet meer uitgeoefend.

Dat ontslag werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 6 januari 2011 onder nummer 20110106-2922 en er werd niet in zijn vervanging voorzien door de raad van bestuur door middel van coöptatie.

De vergadering besliste thans om met ingang van 4 februari 2011, de heer KEPPENS Johan, geboren te Dendermonde op 17 april 1978, wonende te 1785 Merchtem, Vesten 38 A012, met rijksregister 780417 175 11, opnieuw aan te stellen als bestuurder van de Vennootschap.

Dit bestuurdersmandaat vangt aan op 4 februari 2011 en zal een einde nemen na de jaarvergadering in 2015.

5. De meest ruime machtigingen werden verleend aan de raad van bestuur, extern optredend als voorzien in de statuten, alsmede aan de heer BELTEN Christoffel (roepnaam Chris) Maria Remi, geboren te Willebroek op 5 februari 1958, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48, met bevoegdheid alleen op te treden, tot uitvoering van de genomen beslissingen aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura en inzonderheid werd de raad van bestuur, met recht van indeplaatsstelling, uitdrukkelijk gemachtigd om het nodige te doen voor de inschrijving van de nieuwe aandelen in het register van aandelen van de Vennootschap op naam van PMV en om alle stappen te nemen bij Euronext Brussels in verband met de toelating tot verhandeling van de uitgegeven nieuwe aandelen.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- afschrift akte,

- afschrift akte vergad, niet in getal dd. 17/01/2011

- 1 verslag raad van bestuur (582 en 602 W.Venn.),

- 2 verslagen commissaris,

- gecoördineerde statuten.

Voor-dehoudén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/01/2011
ÿþ Moi 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Iieeige41 fer griffie ven de

Rechtbank ~ Keteiden

~l~~ ~weEpsn

op JAN.

Griffie De erilNer.

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming

(voluit) : THENERGO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2018 ANTWERPEN - BRUSSELSTRAAT 59

Onderwerp akte : Bekrachtiging benoeming bestuurders

De algemene vergadering van aandeelhouders van woensdag 5 mei 2010 bekrachtigde de benoemingen door de raad van bestuur van de heer Yann Massoulier, gedomicilieerd te Frankrijk, 92200 Neuilly-sur-Seine, 11, Rue des Graviers en de heer Johan Keppens, wonende te 1785 Merchtem, Vesten 38A bus 12 tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van 4 jaar, die een einde neemt na de gewone algemene vergadering van 2014.

De algemene vergadering geeft bijzondere volmacht aan de heer Christoffel Beliën, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48 om al het nodige te doen voor de neerlegging en de publicatie van voormelde wijzigingen ter griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank Ondernemingen, het Belgisch Staatsblad en eender welke andere adminstratie.

(Christoffel Beliën)

Gevolmachtigde

J-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM 2.1

Luik B

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111

" iiooasaa*

iCyfroke te ren... uegrre

" ... . ~; .,.. . .

cr

t E LEZ. 2010

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming

(voluit) : THENERGO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2018 ANTWERPEN - BRUSSELSTRAAT 59

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De raad van bestuur van 17 november 2010 neemt akte van het ontslag met onmiddellijke ingang van de heer Johan Keppens uit zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap.

De raad van bestuur geeft bijzondere volmacht aan de heer Christoffel Beliën, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48 om al het nodige te doen voor de neerlegging en de publicatie van voormelde wijzigingen ter griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank Ondernemingen, het Belgisch Staatsblad en eender welke andere adminstratie.

(Christoffel Beliën)

Gevolmachtigde

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

18/03/2015
ÿþMod Wortf 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

- 6 MM 2015

RECIfiBANK VAN KOOPHANDEkriMeENT

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ABO-GROUP ENVIRONMENT

(verkort) : ABO-Group

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9051 GENT - DERBYSTRAAT 255

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER/ONTSLAG DIRECTEUR

Uit de notulen van de vergadering van de Raad van bestuur van 27 maart 2014 blijkt de eenparige beslissing tot de benoeming van Frank De Palmenaer, wonende te 9000 Gent aan de Kortrijksesteenweg 766, tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap vanaf 27 maart 2014.

Op de vergadering van de Raad van bestuur van 22 augustus 2014 heeft de Raad van bestuur kennis genomen van het ontslag van Belster BVBA, Kleistraat 48, 2630 Aartselaar, met vaste vertegenwoordiger Christoffel Beliën, als directeur van de vennootschap en heeft zij dit eenparig aanvaard. Dit ontslag gaat in op 20 februari 2015.

Ondertekend door

Frank De Palmenaer, gedelegeerd bestuurder en

BVBA Jade!, bestuurder, met vaste vertegenwoordiger Jan Gesquière

0477.032.538

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

llh11 liii 1 H 111 li 1 O

*15091383*

1

ISI

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 24.06.2010 10214-0530-054
26/06/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 01.04.2009, NGL 23.06.2009 09277-0062-056
04/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 06.05.2009, DPT 27.05.2009 09170-0193-053
02/01/2009 : ME. - COMPTES CONSOLIDES 31.12.2007, APP 07.05.2008, DPT 19.12.2008 08872-0034-048
03/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 07.05.2008, DPT 27.08.2008 08661-0195-049
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 06.06.2007 07196-0213-041
18/06/2015
ÿþMod 2.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 9 JUNI 2015

iiECkgreitiK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

_l

Ondernemingsnr : 0477.032.538

Benaming

(voluit) ABO Group Environment NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Derbystraat 255, 9051 Gent

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Proces Verbaal van de jaarlijkse Algemene Vergadering van aandeelhouders van 27/05/2015 7, Benoeming van de commissaris

De algemene vergadering neemt kennis van het voorstel van de raad van bestuur, geformuleerd op het voorstel van het auditcomité, tot benoeming van een commissaris belast met de controle van de geconsolideerde en statutaire jaarrekening van ABO-Group Environment NV. Vervolgens besluit de algemene vergadering tot benoeming van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren" kantoorhoudend Moutstraat 54 te 9000 Gent, die als vertegenwoordiger aanduidt Marnix Van Dooren & C° BVBA met zetel op Keierberg 46 te 1730 Asse, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marnix Van Dooren, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar te rekenen vanaf de sluiting van deze gewone algemene vergadering tot aan de sluiting van de gewone algemene vergadering in 2018, De jaarlijkse bezoldiging wordt vastgesteld op ¬ 23.000 excl. BTW voor de controle van de enkelvoudige jaarrekening en de geconsolideerde jaarrekening, en is aanpasbaar op basis van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen,

De beslissing wordt genomen als volgt:

Stemmen voor, 9.650.000

Stemmen tegen: 0

Onthoudingen: 0

Jade! BVE3A Chris Beliën Frank De Palmenaer

Vert, Jan Gesquière

Voorzitter Secretaris Stemopnemer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2005 : BL658138
08/06/2005 : BL658138
31/12/2004 : BL658138
08/10/2004 : BL658138
18/08/2004 : BL658138
04/06/2004 : BL658138
06/10/2003 : BL658138
08/04/2003 : BL658138
13/09/2002 : BL658138
25/06/2002 : BL658138
19/03/2002 : BLA119150

Coordonnées
ABO-GROUP ENVIRONMENT, AFGEKORT : ABO-GROUP

Adresse
DERBYSTRAAT 255 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande