ABOUT SOCIETY

CVBA


Dénomination : ABOUT SOCIETY
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 835.095.665

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 02.07.2014 14254-0184-013
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 03.07.2013 13264-0020-013
13/04/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l 11111 HI I IIU I I I I Hill H liP

*11056136*

be

i3 st

NEERGELEGD

01 APR. 2011

RcCH ~3~ÉcooP~~L T GENT~F

Ondememingsnr : OS . ©°mos ^ i ins

Benaming

(voluit) : "About Society"

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9840 De Pinte, Borluutlaan 4

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Worlegem-Petegem op 29 maart 2011 neergelegd ter registratie, blijkt dat een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd; opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS : 1) TURF Jan, wonende te 9840 De Pinte, Borluutlaan 4; PUTZEYS Nicole, wonende te; 9840 De Pinte, Borluutlaan 4; en 3) TURF Sim, wonende te 9000 Gent, Stropstraat 73.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van CVBA met de naam "About' Society".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Borluutlaan 4.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel maatschappelijke processen te stimuleren, gericht op Duurzame;

Ontwikkeling. Zij zal daartoe advies en ondersteuning geven aan niet gouvernementele organisaties,'. overheden, bedrijven en bedrijfsfederaties die wensen bij te dragen tot duurzame ontwikkeling. Zij zal. i initiatieven ontwikkelen en ondersteunen die verschillende maatschappelijke actoren met elkaar in gesprek brengen, publicaties ter zake verzorgen, conferenties en manifestaties organiseren. Zij zal bemiddelen tussen: partijen met uiteenlopende visies en belangen. Deze opsomming is niet beperkend. In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke: verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van: haar doel. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,' roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar; maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins': in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel: nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste gedeelte; van het kapitaal bedraagt 20.000,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 80 aandelen met een nominale; waarde van 250,00 EUR ieder. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennoten zijn : 1°) de oprichters, aangewezen in de oprichtingsakte; 2°) de natuurlijke personen of rechtspersonen die als vennoot door de zaakvoerder zijn aanvaard en die de door deze raad vastgestelde; voorwaarden onderschrijven.

Bij onverdeelde eigendom van een aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten: van de erfgenamen of onverdeelde eigenaars te schorsen, totdat één enkele persoon als volmachtdrager werd' aangewezen. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een: gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt: 1) TURF Jan heeft ingeschreven op 78 aandelen voor een bedrag van! 19.500,00 euro, volgestort ten belope van 10.237,50 euro, waardoor hem 78 aandelen als volgestort ten belope! van 10.237,50 euro werden toegekend; 2) PUTZEYS Nicole heeft ingeschreven op 1 aandeel voor een bedrag; van 250,00 euro, volgestort ten belope van 131,25 euro, waarvoor haar 1 aandeel als volgestort ten belope van; 131,25 euro werd toegekend; en 3) TURF Sim heeft ingeschreven op 1 aandeel voor een bedrag van 250,00! euro, volgestort ten belope van 131,25 euro, waarvoor hem 1 aandeel als volgestort ten belope van 131,25 euro; werd toegekend.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere' zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Als statutair zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld : TURF Jan, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ . Als opvolgend statutair-zaakvoerder werd aangesteld : PUTZEYS Nicole, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De duurtijd van de opdracht van deze zaakvoerder en opvolgende statutair-zaakvoerder is onbeperkt en de uitsluiting zal slechts om ernstige en zwaarwichtige redenen mogen uitgesproken worden.

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. Hij kan ondermeer aile rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van 12.500,00 EUR overschrijdt, is de handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december daarna afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

10. JAARVERGADERING : De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de derde maandag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke " feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De oproeping geschiedt uiterlijk vijftien dagen vé6r de geplande vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de zaakvoerder, met vermelding van de agendapunten. Indien wordt geopteerd voor de schriftelijke algemene vergadering dient het schrijven uiterlijk twintig dagen vooraf verstuurd te worden. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd. Iedere vennoot mag slechts één andere vennoot vertegenwoordigen.

11. WINSTAANWENDING :

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders, controlerende venno(o)t(en) en commissaris(sen), zo er benoemd werden, en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1° vijf ten honderd voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2° er kan eventueel een interest worden toegestaan op het gedeelte van het gestorte kapitaal 3° het overige kan gereserveerd of overgedragen worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder punten 2° en 3° kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de zaakvoerder aanduidt. Er mogen door de zaakvoerder tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst

niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge











Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ABOUT SOCIETY

Adresse
BORLUUTLAAN 4 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande