ABSA BEAUTY CONNECTION

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ABSA BEAUTY CONNECTION
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.632.844

Publication

03/04/2012
ÿþ Ma] Wap 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!)11111f:1111,1.11111

Vo behd

aan

Belç Staat

Ondernemingsnr : a t, i . L 32 . (3 t-1

Benaming

(voluit) : ABSA Beauty Connection

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Koningin Astridlaan 173 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte t Oprichting nieuwe vennootschap

Hebben besloten om een vennootschap onder firma op te richten;

Madame Kassé-Kleisch Maty, nationalité Sénégalèse né le 04.06.74 à Senegal,domicilié Koningin

Astridlaan 173 te 9000 Gent, en

de heer Vervaet Marc, met Belgische nationaliteit geboren 19.12.1952 te Gent

nn.521219 375.37

Art.1 Naam en rechtsvorm

De Vennootschap Onder Firma draagt de naam " ABSA Beauty Connection "

Art. 2 Zetel

De maatschappelijke zetel bevindt op de Koningin Astridlaan 173 te 9000 Gent

De zetelt kan worden verplaatst of in dezelfde stad door eenvoudige beslissing van het management of naar

een ander nationaal of internationaal adres bij beslissing door de vergadering van aandeelhouders.

ART. 3 Doel

Het bedrijf wil zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in verkoop van kleding, accessoires, verzorgingsproducten, kunstnagels en, aanverwanten, juwelen, edelstenen, kapperbenodigdheden en toiletartikelen in de ruimste zin van het woord, en alle mogelijke artikelen, producten en aanverwante zaken, inbegrepen elektrische apparaten allerlei, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voorgaande. Deze lijst is illustratief en niet beperkend en bevat alle toekomstige activiteiten die een directe of indirecte band met de doelstelling van het bedrijf zouden kunnen hebben.

Het verlenen van advies op vestimentair- en verzorgingsgebied, De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële (bijvoorbeeld omvorming en/of productie), financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of. verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen. De oprichting of overname en de exploitatie van andere fondsen of soortgelijke instellingen en in het algemeen, aile industriële, commerciële of; financiële, civiele. Het verwerven van onroerend goed, alles dat direct of indirect van belang is om het doel te verwezenlijken of de uitbreiding en ontwikkeling te doen ontstaan.

ART. 4 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 20.000 euro, verdeeld in 100 aandelen van 200 euro per,

stuk, die zijn ingedeeld als volgt:

Madame Kassé-Kleisch Maty 90 aandelen

De heer Vervaet Marc 10 aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ART, 5 Duur

De duur van maatschappij is onbeperkt en start haar activiteiten met ingang van 19 maart 2012. Voor het einde van 2015 zal de zaakvoerder de aandeelhouders uitnodigen om met eenparigheid van stemmen te bepalen of het bedrijf moet worden voortgezet of niet.

ART. 6 Verhoging of verlaging van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd door een unaniem besluit genomen door de aandeelhouders, deze

bepalen of inbreng gebeurd in geld of in natura door ofwel een aandeelhouder of door een derde partij,.

ART. 7 Rekening-courant

Elke aandeelhouder kan met de toestemming van de andere aandeelhouders, voorschotten opnemen van de rekening courant van de vennootschap gedurende een periode en tegen een rente die wordt vastgesteld in onderlinge overeenstemming tussen hen, In principe zat de rente worden betaald om de zes maanden, tenzij anders is overeengekomen

ART. 8 Overdracht van aandelen onder levenden

De aandelen kunnen warden overgedragen, hetzij tussen aandeelhouders of aan derden met de

toestemming van alla aandeelhouders.

Overdracht van aandelen moet op schrift worden gesteld. Ze zijn erkentelijk wanneer werden overgedragen

bij notariële akte, of bij wettelijke registratie,

De opdracht is uitvoerbaar tegen derden na voltooiing van deze formaliteit en na de publicatie in de bijlagen

van het staatsblad volgens de wet.

ART. 9 Geval van overlijden

De vennootschap is niet automatisch ontbonden door de dood van een of meerdere aandeelhouders. Zij zal met de overlevende echtgenoot van de overleden partner of, bij gebreke daarvan, met zijn erfgenamen onderhandelen. De erfgenamen dienen de binnen drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder de aandelen over te nemen of over te laten. De prijs van deze ingekochte aandelen wordt betaald in contanten bij voltooiing. Het maatschappelijk kapitaal kan ook worden verminderd om welke reden dan ook door een collectieve beslissing met eenparigheid van stemmen.

ART, 10 Aansprakelijkheid van aandeelhouders

In zijn omgang met de aandeelhouders is elke aandeelhouder aansprakelijk voor zakelijke schulden enkel en alleen in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit. Maar ten opzichte van schuldeisers, is elke aandeelhouder hoofdelijk aansprakelijk, ongeacht het aantal van de aandelen.

ART. 12 Verbod, faillissement of onvermogen van een aandeelhouder

Indien bij vonnis van een plan bestaat tot gedwongen verkoop, of een liquidatieprocedure, of het verbod de zaakvoerder tot verdere uitoefening van zijn beroep, of om een andere reden taak verder uit te oefenen, zal het bedrijf worden ontbonden, tenzij de resterende aandeelhouders unaniem besluiten tot de voortzetting. De aandelen zullen dan verdeeld worden een verhouding die zij bepalen.

ART. 13 Benoeming en ontslag van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door de Madame Kassé-Kleisch Maty, zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur, intrekking kan slechts niet eenparigheid van stemmen beslist worden door de aandeelhouders. Het zal leiden tot de ontbinding van de vennootschap, tenzij de andere aandeelhouders beslissen over de voortzetting.

ART, 14 Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

In de omgang met derden, zal enkel de zaakvoerder van de vennootschap het bedrijf wettelijk kunnen binden voor handelingen binnen het maatschappelijk doel. Verweer van een aandeelhouder tegen acties van een andere aandeelhouder heeft geen werking tegen derden, tenzij vaststaat dat zij op de hoogte waren.

Er wordt evenwel geen lening, geen verwerving of vervreemding van eigendom of bedrijfsmiddelen, geen hypotheek of onderpand verleend zonder een unanieme beslissing van de aandeelhouders

ART. 15 Vergoeding van de zaakvoerder(s)

Naast zijn aandeel in de winst eventueel in zijn hoedanigheid van aandeelhouder, en ongeacht de kosten, reizen en verblijven die zullen vergoed worden bij bewijs zal verder een vast salaris of een vergoeding evenredig met de opbrengsten uitgekeerd worden. Dit bedrag wordt bepaald bij unanieme besluitvorming door de algemene vergadering van aandeelhouders. De bestuurders aldus benoemd kunnen te allen tijde ontslag nemen door kennisgeving aan de aandeelhouders per aangetekende post met bericht van ontvangst drie maanden voor de datum waarop het ontslag van kracht zal worden.

ART. 16 Controle door de aandeelhouders

Buiten de algemene communicatie hebben de aandeelhouders die geen bestuurder zijn, het recht tweemaal per jaar, op de zetel de boekhouding, contracten, facturen en of aile andere documenten in te kijken die verband houden met het sociaal doel.

Bij de uitoefening van dit recht, kan het lid warden bijgestaan door een expert geselecteerd uit een lijst aanbevolen door de rechtbank,

Bovendien hebben de aandeelhouders het recht om twee keer per jaar, de zaakvoerder om uitleg te vragen en dit bij aangetekend schrijven met bericht van ontvangst.

De zaakvoerder zal in dezelfde vorm ten laatste binnen vijftien dagen na ontvangst van het verzoek van antwoord dienen.

ART. 17 Jaarrekening

De jaarrekening wordt samengesteld aan het einde van elk boekjaar door het bestuur, met een inventaris van aile activa en passiva van de onderneming, een balans, en de winst- en verliesrekening en een samenvatting van alle baten en lasten voorzien van commentaar.

Het management stelt een jaarverslag over het afgelopen jaar.

Het jaarverslag, de balans, winst- en verliesrekening en de toelichting worden verzonden aan de , aandeelhouders ten minste vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering welke wettelijk werd opgeroepen om de rekeningen goed te keuren.

ART. 18 Verdeling van winst en verlies

Als de jaarrekening voor het boekjaar, zoals goedgekeurd door de algemene vergadering, voorziet in het bestaan van uitkeerbare winsten, worden deze verdeeld tussen aile aandeelhouders in verhouding tot aandelen in zijn bezit.

ART. 19 Ontbinding

De ontbinding van de vennootschap kan worden besloten te allen tijde door de buitengewone algemene vergadering. Indien het eigen vermogen minder dan helft van het kapitaal bedraagt, binnen de vier maanden na de goedkeuring van de jaarrekening dient het verlies,door een speciale bijeenkomst van de aandeelhouders opgelost.

ART. 20 Liquidatie

Aan het einde van de looptijd geregeld in de statuten, of bij ontbinding om welke reden dan ook, wordt de afwikkeling gedaan door de zaakvoerder in functie, of als alle aandeelhouders besluiten, onder de voorwaarden " voorzien voor gewone collectieve beslissingen, één of meerdere vereffenaars benoemd, en dit met de meest " uitgebreide bevoegdheden. De netto-opbrengst van de vereffening, na volledige betaling van het passief zal verdeeld worden tussen aile aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit en onder voorbehoud van de rechten van de schuldeisers.

ART, 21 Transformatie

De vennootschap Kan worden omgezet in een vennootschap van een ander type of een ander economisch samenwerkingsverband. Deze transformatie zal niet resulteren in de oprichting van een nieuwe rechtspersoon. Het zal worden beslist door eenparigheid van stemmen door aandeelhouders.

ART. 22 Boekhoudkundig jaar

Het boekjaar loopt van 01.01 tot 31.12

Het eerste boekjaar begint 1 april 2012 en eindigt op 31 december 2012

ART. 23 De Algemene Vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden de eerste woensdag van maart, , om elf uur op het hoofdkantoor. indien deze dag een zondag is, zal de algemene vergadering gehouden worden op de volgende werkdag.

Gent

19 maart 2012

De zaakvoerder,

Kassé-Kleisch Maty

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

in het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ABSA BEAUTY CONNECTION

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 173 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande