AC ONTWERPBURO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AC ONTWERPBURO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.604.043

Publication

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 27.05.2013 13136-0225-010
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0598-009
23/02/2011
ÿþ"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mai 2.1

U~~;~-- ~~" B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



`=='='gs : în ,lz 7O4O L1 3

Benaming

(voluit) : AC ONTVVERPBURO

RmohÓovorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brandstraat 19 - 9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan VAN CAENEGEM te Kruishoutem op achtentwintig januari tweeduizend en a|f, dragende het registratierelaas "Geregistreerd zes b|aden, geen verzendingen, te Kruishoutem op drie februari tweeduizend en elf, boek 471. blad 96, vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur oti (getekend) G. DE SMET. dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AC ONlWERPBURO^, met zetel te 9830 8|nt-W1artono'Latem. Brandstraat 19. opgericht werd, met als:

Vennoten:

1.De Heer COUSSENS Alain Raoul André Maurice, geboren te Tielt op negentien mei negentienhonderd achtenzeventig  nationaal nummer 780819 391 33, echtgenoot van Mevrouw LEFERE Roxane, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brandstraat 19.

2.Mevrouw LEFERE Rpxono, ge-boren te Vilvoorde op elf maart negentienhonderd zesenzeventig - nationaal nummer 760311 278 39. echtgenote van de Heer COUSSENS AJmin, voornoemd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brandstraat 19.

Hierna genoemd "de oprichter", "de vennoot" of "de kom parant".

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt :ACON7lVERPBURO.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingnn, bmkendmaNngen, bdeven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige ing van de zetel van de vennootschap,

van het woord ^rachtoparuunanragiater of de afkorting ^RPR., gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zete heeft en de exploitatiezetel(s),

alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Brandstraat 19.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kon, bij enkel besluit van de ampkxpander, administratieve zeto|u, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft als doel :

1. Voor haar rekening of voor rekening van derden aile handelingen te stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het tekenen en ontwerpen van Qebouv*en, interieurarchitectuur, algemene coördinatiewerkzaamheden van bouvwerven, conceptueel ontwerp en opmaakvonxournnÓwmrpp|annmn.bmopnmkingvonuppnonhwerpennnetdo stedelijke diensten en de dienst RC-Vlamndmnon, opmaak bouwaanvraag douuiaro, marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle pndernemingmn, het organiseren van seminaries met aanverwante evenementen.

Het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionair en in agentuur en makelaar.

De groot-en kleinhandel, invoer en uitvoer van alle goederen en koopwaren.

2. Voor haar persoonlijke rekening: het beheer van beleggingen en vermogen. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële;

_ handelingen. _ _stellen rechtstreeks of_ ' onrechtstreeks, .geheet d&

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

veron: Naam en handtekening.

- 111. M11 ~~vp ~~1

111

~~/ F~~~~~

~J~~

~~~`~" `~~~~~~~~~~~~

- 9 ,~w ~~~1 FEB.~~" /

VAN

KOOPHANCZELTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, zoals het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen en verkopen, verkavelen van onroerende goederen, daaromtrent zelfs indien deze in geen rechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag voorzien in de supervisie, beheren, raad geven en controleren van filialen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten voor markten.

Zij mag brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in alle takken van de industrie.

Zij mag zich voor deze vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerd ers, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen véór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen véór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert twee januari 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten :

Voorbehouden pan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder: de Heer Coussens Alain, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. geen commissaris te benoemen.

Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de bvba Accountancy Service, Coupure Rechts 712 te 9000 Gent, teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 28 januari 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AC ONTWERPBURO

Adresse
BRANDSTRAAT 19 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande