ACCENT FUND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACCENT FUND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.063.804

Publication

07/05/2013
ÿþ1111(11u~rw~o,o~zimim~i11101,1,1111111111a.

Mod Word 11,1

NEERGELEGD

2 5 APR, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDB1FiGENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0446.063.804

Benaming

(voluit) : Accent Fund, Bevek naar Belgisch recht

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 302, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit de PV van de gewone algemene vergadering van '12103/2013 van de bevek naar Belgisch recht Accent Fund

De vergadering beslist, onder voorbehoud van goedkeuring van de FSMA:

-om de cooptatie te bekrachtigen van de BVBA SIGMA Consult, vast vertegenwoordigd door de heer Jean van Caloen, onafhankelijk bestuurder, om het mandaat van de heer Steven De Maertelaere verder te zetten en te beëindigen, en dit vanaf 10 januari 2012 tot de gewone algemene vergadering van 2016. De bezoldiging is vastgesteld op 5.000 euro (excl. BTW) per jaar.

-om akte te nemen van het ontslag van de heer Johan De Frène, met ingang van 5 januari 2013;

-om het mandaat van de heer Eddy Minnaert, onafhankelijk bestuurder, te bezoldigen vanaf 1 januari 2013.

Zijn bezoldiging wordt vastgesteld op 1.250 euro (excl. BTW) per bijgewoonde vergadering.

-om het mandaat van de commissaris "André Clybouw", met zetel te Oosterveldlaan 246, 2610 Wilrijk te hernieuwen. De vergadering stelt als jaarlijkse bezoldiging voor de commissaris volgende bedragen per compartiment vast (excl. BTW): Accent Fund Bonds: 4.866 EUR, Accent Fund Equity World: 4.600 EUR, Accent Fund Short Term Bonds: 4.384 EUR, Accent Fund Global: 6.300 EUR, Accent Fund Yield Opportunities: 4.258 EUR, SG Private Portfolio Bonds: 4.670 EUR en SG Private Portfolio Equities: 5.710 EUR. Zijn mandaat zal een einde nemen op de gewone algemene vergadering van 2016.

Peter Ampe Jan Deprez

Bestuurder Bestuurder

O7/05/2013 - Annexes du Mornleurbélge

Bijlagen bij- het- Belgisch-Maatsblad

Op de raatste blz van Luit. B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.03.2013, NGL 03.04.2013 13081-0551-118
28/03/2013
ÿþmod 11.1

i

FUI* i ,< ~

~:.~.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NKVL EGD

19 MW 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ENT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

1111111111111,111j1111111111111

ri

Ondernemingsnr : 0446.063.804

Benaming (voluit) :Accent Fund

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 302

9000 Gent

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelies; WYLLEMAN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE: NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 14 maart 2013, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Accent; Fund en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit:

Schrapping uit de statuten van de individuele vermelding van de compartimenten van de beleggingsvennootschap en van het gevoerde beleggingsbeleid van elk van deze compartimenten, overeenkomstig artikel 299 van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles.

De vergadering beslist om deze vermeldingen te schrappen en derhalve om de artikelen 34, 35, 36, 37, 38, 39 en 40 van de statuten te schrappen.

Tweede besluit:

Bijwerking van de statuten ingevolge de inwerkingtreding van de wet van 3 augustus; 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en van; zijn koninklijk besluit van 12 november 2012, ingevolge de wijziging van de benaming van de "Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen" in de "Autoriteit voor Financiële: Diensten en Markten" en ingevolge de vervanging van Richtlijn 85/611/EEG door Richtlijn= 2009/65/EG, voorstel om de statuten bij te werken.

De vergadering beslist om de volgende artikelen te wijzigen door:

- artikel 1, laatste paragraaf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Ze heeft geopteerd voor de categorie van beleggingen vermeld in artikel 7, alinea 1, 2° van de wet van drie; augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles.';

- artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De Vennootschap wordt-beheerd overeenkomstig artikel 41 van de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende, bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles.

De Raad van Bestuur is bevoegd om gebruik te maken van de mogelijkheden tot delegatie van bepaalde taken met inachtname van artikel 42 van diezelfde wet.;

- artikel 6, punt 3, (lij van de statuten te vervangen door de volgende tekst "(ii de Raad

van Bestuur kan eveneens diverse categorieën van aandelen in het leven roepen (hierna, "aandelenklassen" genoemd) op basis van de criteria die worden bepaald in artikel 6, §1 van het koninklijk besluit van twaalf november tweeduizend en twaalf met betrekking tot bepaaldé openbare instellingen voor collectieve belegging;

_ artikel 6, punt 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De akte tot vaststelling van de beslissing van de Raad van Bestuur om krachtens artikel 6, punt 3(ii) een nieuwe categorie van aandelen in het leven te roepen, wijzigt de statuten.

artikel 6, punt 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "5. De Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de betrokken compartimenten kunnen eveneens, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

%  i ~ mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad voorwaarde dat het in het belang van de aandeelhouders is, één of meer compartimenten ontbinden,' splitsen of samenvoegen. De Raad van Bestuur beschikt over alle bevoegdheden om de wijziging die eruit voortvloeit, rechtsgeldig te laten vaststellen.

- artikel 7, A van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "A. Het maatschappelijk kapitaal kan worden vertegenwoordigd door aandelen van één of meerdere compartimenten van de Vennootschap. Het specifieke beleggingsbeleid van ieder compartiment wordt beschreven in het prospectus.";

artikel 7, B van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "B. Elk compartiment kan

in aandelenklassen worden onderverdeeld bij beslissing van de Raad van Bestuur. Het onderscheid tussen de aandelenklassen zal gebaseerd worden op de onderscheidingselementen voorzien in de wet, zoals vernield in artikel 6, §1 van het koninklijk besluit van twaalf november tweeduizend en twaalf met betrekking tot bepaalde openbare instellingen voor collectieve belegging.

De objectieve criteria die kunnen worden gehanteerd om bepaalde personen toe te laten om in te schrijven op aandelen van een aandelenklasse gecreëerd overeenkomstig artikel 6, §1, 2° en 3° van het koninklijk besluit van twaalf november tweeduizend en twaalf met betrekking tot bepaalde openbare instellingen voor collectieve belegging, worden gedetailleerd in het prospectus en, op het ogenblik van de creatie van de betrokken aandelenklassen, in de statuten en kunnen met name worden gebaseerd op het initiële inschrijvingsbedrag, de minimale beleggingsperiode, het gebruikte distributiekanaal of een ander door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (hierna afgekort als "FSMA) aanvaard objectief element. Elk compartiment kan worden onderverdeeld in de volgende aandelenklassen:

1. Klasse C, de basisklasse;

2. Klasse P, waarvan het onderscheid naargelang het geval gebaseerd is op de volgende elementen:

a. Een minimaal aanvankelijk inschrijvingsbedrag bepaald door de Raad van Bestuur;

b. Het gebruikte distributiekanaal;

Overeenkomstig de van toepassing zijnde wetgeving, kan de Raad van Bestuur andere aandelenklassen creëren dan diegene hierboven vermeld.

Indien aandelenklassen worden gecreëerd, vraagt de Raad van Bestuur aan de transfer agent en/of aan de instellingen die instaan voor de financiële dienst om een procedure in te stellen die toelaat om steeds na te gaan of de personen die hebben ingeschreven op aandelen van een bepaalde aandelenklasse die op één of meerdere punten geniet van een gunstiger regime, of die dergelijke aandelen hebben verworven, nog aan de criteria voldoen.

De Raad van Bestuur zal alle nodige maatregelen kunnen nemen om de naleving van de hogervermelde criteria te garanderen.";

- artikel 13, laatste paragraaf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De Raad van Bestuur kan beslissen de referentiemunt van de Vennootschap of van een compartiment van de Vennootschap te wijzigen of om meer referentiemunten te gebruiken, mits toestemming van de FSMA en binnen de grenzen bepaald door de wet.";

- artikel 14, A, f) van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "tj bij een fusie of andere herstructurering, ten laatste de dag voor de datum waarop de ruilverhouding en in voorkomend geval de opleg dan wel de vergoeding voor de inbreng of overdracht worden berekend.

- artikel 18, laatste paragraaf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "In overeenstemming met de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en de uitvoeringsbesluiten ervan, zullen de beleggingen van de Vennootschap bestaan uit deze opgesomd in de artikelen 32 tot en met 33 van de onderhavige statuten.';

- artikel 21, laatste paragraaf van de statuten te vervangen door de volgende tekst "De Vennootschap duidt de kredietinstelling(en), de beursvennootschap(pen) of het bijkantoor van een beheervennootschap van ICB's, die ressorteert onder het recht van een andere lidstaat van de EER en geregistreerd is conform artikel 258 van voornoemde wet van drie augustus tweeduizend en twaalf, aan die instaat of instaan voor de uitkering aan de aandeelhouders van de Vennootschap en die de aandelen van de Vennootschap moeten uitgeven en inkopen."

- artikel 28, B, laatste gedachtestreep van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de vereffening van het compartiment zullen doorgevoerd worden overeenkomstig de van kracht zijnde reglementering.";

- artikel 30, laatste paragraaf van de statuten te vervangen door de volgende tekst "Iedere wijziging van de statuten vergt de voorafgaande goedkeuring van de FSMA.

- artikel 31, eerste paragraaf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Voor alle punten die niet worden gespecificeerd in de huidige statuten, houden en onderwerpen de betrokken partijen . zich aan het _ Welbeek _van Vennootschappen, alsook aan de wet ,van _drie. augustus



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van'

beleggingsportefeuilles, en haar uitvoeringsbesluiten.";

- artikel 32 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"A. Overeenkomstig de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en de uitvoeringsbesluiten ervan zullen de beleggingen van de Vennootschap, compartiment per compartiment, bestaan uit :

1° effecten en geldmarktinstrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt in de zin van artikel 2, 3° 5° of 6° van de wet van twee augustus tweeduizend en twee betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten;

2° effecten en geldmarktinstrumenten die worden verhandeld op een andere secundaire markt van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte, die gereglementeerd, regelmatig functionerend, erkend en open is;

3° effecten en geldmarktinstrumenten verhandeld hetzij op een markt van een staat die geen lidstaat is van de Europese Economische Ruimte en die met betrekking tot deze markt gelijkwaardige bepalingen toepast als deze die zijn vastgesteld in de Richtlijn 2001/34/EG, hetzij op een andere secundaire markt van een staat die geen lidstaat is van de Europese Economische Ruimte, die gereglementeerd, regelmatig functionerend, erkend en open is en voor zover deze markten gesitueerd zijn in een lidstaat van de OESO dan wel in elk ander land van Europa, Noord-Amerika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië en Afrika ;

4° nieuw uitgegeven effecten op voorwaarde dat de emissievoorwaarden de verplichting inhouden dat toelating wordt aangevraagd tot de verhandeling op een gereglementeerde markt in de zin van artikel 2, 3°, 5' of 6°, van de wet van twee augustus tweeduizend en twee betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten, op een markt van een staat die geen lidstaat is van de Europese Economische Ruimte en die met betrekking tot deze markt gelijkwaardige bepalingen toepast als deze die zijn vastgesteld in de Richtlijn 2001/34/EG of op een andere secundaire markt, die gereglementeerd, regelmatig functionerend, erkend en open is en voor zover deze markten gesitueerd zijn in een lidstaat van de OESO dan wel in elk ander land van Europa, Noord-Amerika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië en Afrika, en voor zover de toelating uiterlijk binnen één jaar na de uitgifte wordt verkregen;

5° rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging die beantwoorden aan de Richtlijn 2009/65/EG, met inachtneming van de voorwaarden daartoe voorzien door de in voege zijnde reglementering;

6° rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging die niet beantwoorden aan de Richtlijn 2009/65/EG, ongeacht of ze zich in een lidstaat van de Europese Economische Ruimte bevinden of niet, met inachtneming van de voorwaarden daartoe voorzien door de invoege zijnde reglementering;

7° deposito's bij kredietinstellingen die onmiddellijk opeisbaar zijn of kunnen worden opgevraagd en die binnen een periode van ten hoogste twaalf maanden vervallen, met inachtneming van de in voege zijnde reglementering en mits:

a) de statutaire zetel van de kredietinstelling in een lidstaat van de Europese Economische Ruimte gevestigd is, of,

b) indien de statutaire zetel van de kredietinstelling niet in een lidstaat van de Europese Economische Ruimte is gevestigd, deze instelling is onderworpen aan bedrijfseconomische voorschriften die naar het oordeel van de FSMA gelijkwaardig zijn aan die welke in het Gemeenschapsrecht zijn vastgesteld;

8° financiële derivaten, met inbegrip van gelijkwaardige instrumenten die aanleiding geven tot afwikkeling in contanten, die op een onder punt 1°, 2° of 3° bedoelde markt worden verhandeld of OTC-derivaten, met inachtneming van de invoege zijnde reglementering;

9° geldmarktinstrumenten die niet op een markt bedoeld in punt 1°, 2° of 3°, worden verhandeld, met inachtneming van de invoege zijnde reglementering;

10° effecten en geldmarktinstrumenten uitgegeven of gewaarborgd door een lidstaat van de Europese Economische Ruimte, door zijn plaatselijke besturen, door een staat die geen lidstaat is van de Europese Economische Ruimte of door internationale publiekrechtelijke instellingen waarin één of meer lidstaten van de Europese Economische Ruimte deelnemen, onder voorbehoud van de voorwaarden voorzien door de invoege zijnde reglementering.

11° rechten van deelneming in Openbare instellingen voor collectieve belegging naar Belgisch of buitenlands recht met een vast aantal rechten van deelneming of een openbare instellingen voor collectieve belegging in schuldvorderingen naar Belgisch of buitenlands recht, met inachtneming van de invoege zijnde reglementering.

De Vennootschap kan evenwel haar activa beleggen in andere dan voornoemde effecten en geldmarktinstrumenten, binnen de beperkingen die worden toegestaan door de wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en haar uitvoeringsbesluiten.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Vennootschap mag accessoir liquide middelen aanhouden.

De Vennootschap kan eveneens contracten afsluiten die financiële derivaten uitmaken en betrekking hebben op een kredietrisico, mits daarbij de geldende wetgeving in acht wordt genomen.'.

Derde besluit:

Schrapping uit de statuten van de verplichting om het geheel van de netto-inkomsten bedoeld in artikel 79bis WIB 1992 uit te keren.

De vergadering beslist artikel 26, derde paragraaf, waarin deze verplichting omschreven is, te schrappen.

Vierde besluit:

Toepassing van de volgende regel voor de compartimenten SG Private Portfolio Bonds en SG Private Portfolio Equities: "De eventuele beleggingen in rechten van deelneming van ICB mogen niet meer dan 10 % van de activa van het compartiment vertegenwoordigen".

Vermits deze regel voor de overige compartimenten andere dan de bovengenoemde reeds van toepassing is en deze regel voortaan voor aile compartimenten van toepassing zal zijn, beslist de vergadering om aan artikel 32 van de statuten een punt B toe te voegen waarvan de tekst luidt als volgt:

"B. Het beleggingsbeleid van ieder compartiment wordt bepaald in het prospectus van de

Vennootschap.

Voor alle compartimenten van de Vennootschap mogen de eventuele beleggingen in rechten van deelneming van instellingen voor collectieve belegging niet meer dan tien percent (10%) van de activa van de compartimenten vertegenwoordigen.".

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Annelles WYLLEMAN,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie PV buitengewone algemene vergadering;

brief ESMA;

volmacht aan de heer Jan DEPREZ.

,, C tlr ta i-i ,txcPn dr

é ti





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/11/2012
ÿþVoor-behoude; aan het Belgisch Staatsbia

L_~~srîfw( ~.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 NOV. 2012

" " " " " m»./

RECHTBANK VAN

KOOPHANtTE GENT

flh1tH1*iIaIiae 111111,111111

0446.063.804

Uittreksel uit het proces-verbaal van de beslissing van de Raad van Bestuur van 22 juli 2011 en van de gewone Algemene Vergadering van 13 maart 2012 en uit de beslissing van de raad van bestuur genomen per circulaire op 25 juli 2012

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Accent Fund, Bevek naar Belgisch recht

Naamloze vennootschap

Kartrijksesteenweg 302, 9000 Gent

Uittreksel uit het proces-verbaal van de beslissing van de Raad van Bestuur van 22 juli 2011

De Bank stelt voor dat Wim De Coen (secretaris-generaal van de Bank) de effectieve leiding van de bevek zou vervoegen in vervanging van Paul Sioncke. De Raad van Bestuur gaat hier unaniem mee akkoord. Deze verandering in de effectieve (eiding zal in werking treden na de voorlegging aan en de goedkeuring van de FSMA.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de gewone Algemene Vergadering van 13 maart 2012

De vergadering beslist, onder voorbehoud van goedkeuring van de FSMA:

" om akte te nemen van het ontslag van de heer Steven De Maertelaere als onafhankelijke bestuurder, met ingang van 10 januari 2012;

" om het mandaat van de heer Jan De Coninck als bestuurder vervroegd stop te zetten op datum van 13 maart 2012, in plaats van op 17 augustus 2012, en beslist om de heer Jan De Coninck opnieuw te benoemen als bestuurder. Dit mandaat zal ten kostenloze titel worden uitgeoefend.

Deze mandaten zullen een einde nemen op de gewone algemene vergadering van 2018,

Uitreksel uit de beslissing van de raad van bestuur genomen per circulaire op 25 juli 2012

De raad van bestuur van Accent Fund, neemt akte van het ontslag van de heer Steven De Maertelaere als onafhankelijk bestuurder, met ingang van 10 januari 2012. De raad wenst de heer De Maertelaere te bedanken voor zijn bewezen diensten.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om, onder voorbehoud van goedkeuring door de FSMA, SIGMA Consult bvba, vast vertegenwoordigd door de heer Jean van Caloen, te coöpteren om het mandaat van de heer Steven De Maertelaere verder te zetten en te beëindigen, en dit vanaf 10 januari 2012 tot de gewone algemene vergadering van 2016. De bezoldiging is vastgesteld op 5.000 EUR (excl. BTW) per jaar. Deze benoeming zal ter bekrachtiging voorgelegd worden op de eerstvolgende algemene vergadering.

Peter Ampe Jan Deprez

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.03.2012, NGL 08.05.2012 12110-0117-137
28/12/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ç ~ ... .. 22U

_

~ ,~~

.o__~.. _~~.. ~ ~ ~

.. _ _ ,Gr.ïttie.zENT

iu 11.11!liMilj11111

Ondernemingsnr : 0446.063.804

Benaming (voluit) : Accent Fund

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 302

9000 Gent

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsbin

3. het compartiment Accent Fund Bonds, gecreëerd op zeventien januari tweeduizend en één;,

i 4. het compartiment Accent Fund Yield Opportunities, gecreëerd op negenentwintig januari': tweeduizend en drie;

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelies:: Wylleman, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE;; NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 9 december 2011, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van hetii compartiment "Accent Fund Euro Cash" van de naamloze vennootschap Accent Fund, Bevek naaria Belgisch recht volgens de tweede categorie van beleggingen, effecten en liquide middelen, waarvan:' de maatschappelijke zetel gevestigd is te Gent, Kortrijksesteenweg 302 en dat onder meer volgende; beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen :

Eerste besluit: Wijziging van het beleggingsbeleid van het compartiment Accent Fund Euro Cash

De algemene vergadering beslist om het beleggingsbeleid van het compartiment Accent Fund Euro Cash te wijzigen waardoor artikel 38 voortaan luidt als volgt:

"Artikel 38:Doelstelling van het compartiment Accent Fund Euro Cash:

Het compartiment Accent Fund Euro Cash voert een actief beheer in kortlopende obligaties en geldmarktinstrumenten in Euro waarbij de resterende looptijd van de obligaties maximaal 3 jaar` bedraagt.

De gefdmarktinstrumenten bevatten voornamelijk commercial paper, schatkistcertificaten eni obligaties met een resterende looptijd van minder dan één jaar. In uitzonderlijke;; marktomstandigheden die de belangen van de aandeelhouders negatief zou kunnen schaden, kan de beheerder, in het belang van de aandeelhouders, het compartiment tot 100% van zijn active beleggen in liquiditeiten en thesaurie-instrumenten in Euro.

De eventuele beleggingen in rechten van deelneming van instellingen voor collectieve belegging

mogen niet meer dan tien percent (10%) van de activa van het compartiment vertegenwoordigen. i

De referentiemunt is de Euro."

Tweede besluit: Wiiziginq van de benaming van het compartiment Accent Fund Euro Cash

a) De algemene vergadering beslist om de naam van het compartiment "Accent Fund Euro Cash" te wijzigen in "Accent Fund Short Term Bonds"."

b) De algemene vergadering beslist tevens om de desbetreffende artikelen 7, punt A.5, 26 en 38 van;;

de statuten in die zin aan te passen als volgt:

"Artikel 7: Compartimenten en aandelenklassen

A. Het maatschappelijk kapitaal kan worden vertegenwoordigd door aandelen van één of!

meerdere compartimenten van de Vennootschap, namelijk:

1. het compartiment Accent Fund Global, gecreëerd bij de oprichting van de Vennootschap;

2. het compartiment Accent Fund Equity World, gecreëerd op zes mei negentienhonderd;` achtennegentig;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. " 'r

mod 11.1

5. het compartiment Accent Fund Short Term Bonds, gecreëerd op negentien augustus tweeduizend en acht.

6. het compartiment SG Private Portfolio Equities, gecreëerd op zes april tweeduizend en negen

7. het compartiment SG Private Portfolio Bonds, gecreëerd op zes april tweeduizend en negen.

Artikel 26: Dividendbeleid

De jaarlijkse Algemene Vergadering bepaalt elk jaar, op voorstel van de Raad van Bestuur, de bestemming van het jaarlijks nettoresultaat, vastgesteld op basis van de rekeningen afgesloten op de laatste dag van het boekjaar, in overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving en de statuten.

De Algemene Vergadering kan beslissen om aan de dividendgerechtigde aandelen hun deel in de nettoresultaten uit de beleggingen, en de gerealiseerde of niet gerealiseerde meerwaarden uit te keren, na aftrek van de gerealiseerde of niet gerealiseerde minderwaarden en de corresponderende

bedragen die toekomen aan de kapitalisatieaandelen te kapitaliseren. "

De Vennootschap keert jaarlijks, aan de dividendgerechtigde aandelen van de compartimenten "Accent Fund Global", "Accent Fund Defensive Structures", "Accent Fund Bonds", "Accent Fund Yield Opportunities", "Accent Fund Dollar" en "Accent Fund Short Term Bonds", het geheel uit van de netto-inkomsten, bedoeld in artikel 19bis, §1, lid 3 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992. De Vennootschap keert de netto-opbrengst uit in functie van de beslissing van de Algemene vergadering die over de bestemming van het resultaat beslist.

Ieder besluit van de gewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders over de uitkeringspolitiek van de inkomsten van een compartiment aan de aandeelhouders van dit compartiment, moet eerst door de aandeelhouders van dit compartiment goedgekeurd worden; dit compartiment stemt er over met de meerderheid bepaald in artikel 23 van huidige statuten.

De Raad van Bestuur kan eveneens beslissen om interimdividenden uit te keren aan de dividendgerechtigde aandelen, met kapitalisatie voor de kapitalisatieaandelen, dit onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen ter zake. De dividenden en interimdividenden uitgekeerd aan de dividendgerechtigde aandelen worden betaald op datum en plaats aangeduid door de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering mag beslissen de bestuurders een gedeelte van de winst toe te kennen als vergoeding. Het toegekende bedrag wordt onder de bestuurders verdeeld overeenkomstig het door de Raad van Bestuur vastgelegd reglement. De Algemene Vergadering zal worden ingelicht wanneer bepaalde bestuurders geen tantièmes wensen te ontvangen.

De Raad van Bestuur duidt de instellingen aan die instaan voor de dividenduitkering aan de i aandeelhouders.

Artikel 38: Doelstelling van het compartiment Accent Fund Short Term Bonds:

"

Het compartiment Accent Fund Short Term Bonds voert een actief beheer in kortlopende obligaties en geldmarktinstrumenten in Euro waarbij de resterende looptijd van de obligaties maximaal 3 jaar bedraagt.

De geldmarktinstrumenten bevatten voornamelijk commercial paper, schatkistcertificaten en obligaties met een resterende looptijd van minder dan één jaar. In uitzonderlijke marktomstandigheden die de belangen van de aandeelhouders negatief zou kunnen schaden, kan de beheerder, in het belang van de aandeelhouders, het compartiment tot 100% van zijn activa beleggen in liquiditeiten en thesaurie-instrumenten in Euro.

De eventuele beleggingen in rechten van deelneming van instellingen voor collectieve belegging mogen niet meer dan tien percent (10%) van de activa van het compartiment vertegenwoordigen.

De referentiemunt is de Euro."

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;((

-coördinatie van de statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.03.2011, NGL 16.05.2011 11113-0477-135
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.03.2010, NGL 27.04.2010 10103-0262-137
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.03.2009, NGL 12.06.2009 09249-0139-136
27/04/2015
ÿþln de bijlagen bij het Belgis

na neerlegging ter griffie y

ASod W ord 11.1

ch 5~0 nde he Cer teren Cpt C



1 5 APR. 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

111111

*1506080

kopie

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0446.063.804

Accent Fund, Beek naar Belgisch recht

Naamloze vennootschap

Kortrijksesteenweg 302, 9000 Gent

Uittreksel uit de PV van de gewone algemene vergadering van 1010312015 van de bevek naar Belgisch recht Accent Fund

De vergadering beslist om de benoeming tot coöptatie te bekrachtigen van de heer Jean Bonneville, in de hoedanigheid van bestuurder van de bevek vanaf 10 december 2014, ter vervanging van de heer Jan De Coninck, die ontslag genomen heeft op 10 december 2014, om zijn mandaat verder te zetten en te beëindigen op de gewone algemene vergadering van 2016. Dit mandaat zal ten kosteloze titel worden uitgeoefend.

Peter Ampe Jan Deprez

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van l_tiik i3 vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.03.2008, NGL 07.05.2008 08123-0179-087
16/04/2007 : GE163577
13/04/2007 : GE163577
28/03/2007 : GE163577
06/09/2006 : GE163577
04/05/2006 : GE163577
26/09/2005 : GE163577
30/04/2004 : GE163577
23/04/2004 : GE163577
13/04/2004 : GE163577
29/01/2004 : GE163577
14/04/2003 : GE163577
18/03/2003 : GE163577
07/02/2003 : GE163577
08/05/2002 : GE163577
22/04/2000 : GE163577
28/04/1999 : GE163577
16/05/1998 : GE163577
01/01/1997 : GE163577
11/05/1995 : GE163577
01/01/1993 : GE163577
09/01/1992 : GE163577

Coordonnées
ACCENT FUND

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 302 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande