ACCOFIDES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOFIDES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.528.888

Publication

21/02/2013
ÿþ limernirim Mod 11.1

"U iMple> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor, behoud aan hE Belgisc Staatsbi

13 31366*

NEERGELEGD

I i FEB. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEEG1 fjNT

111

i

u

Ondernemingsnr :0502.528.888

Benaming :ACCOFIDES

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Miter, Wingenestraat 20

Onderwerp(en) akte :rechtzetting

Tekst

In de hoofding van het uittreksel uit de oprichtingsakte van de burgelijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOFIDES, met zetel te 9880 Aalter, Wingenestraat 20, verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 9 januari 2013, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op 16 januari 2013, werd bij de zetel van de vennootschap per vergissing Wingenestraat 29 vermeld in plaats van Wingenestraat 20.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2402/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii079 2

1

r

Ondernemingsnr : * .2" " G' 2 á " 182

Benaming (voluit) :ACCOFIDES (verkort):

NEERûS:jrGa

I E JAN. 1t;;13

RI.(. ixô'1'..ti\.~N

'ti KOOP 1.1 G . -E GENT



Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9880 Aalter, Wingenestraat 29

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst ;

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAES, te Aalter op 9 januari 2013 dat:

1. De heer VANDENHENDE Nico Noël Mathilde, geboren te Kortrijk op 6 maart 1974, (rijksregister nummer 74.03.06-269.59), echtgenoot van mevrouw VANHEESBEKE Evelien Germaine, wonende te 8511 Kortrijk-Aalbeke, Moeskroensesteenweg 225.

Hij verklaart te zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Bernard D'Hoore, te Beernem op 15 november 2010.

Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, verklaring of vereffening aangaande zijn huwelijkse voorwaarden te hebben verleden.

2. De heer DE VRÏESE Tom Jozef, geboren te Deinze op 25 januari 1978, (rijksregister nummer 78.01.25-217.96), echtgenoot van mevrouw SCHOONAERT Els Sofie, wonende te 9880 Aalter, Bosheide 24.

Hij verklaart te zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul DE SUTTER, destijds te Aalter (Lotenhulle), op 22 juni 2002.

Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, verklaring of vereffening aangaande zijn huwelijkse voorwaarden te hebben verleden.

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming ACCOFIDES.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Wingenestraat

20.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F

Voor Luik B - vervolg

behouden

. aan het

e gisc

Staatsblad



van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1) het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2) zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3) het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4) het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5) het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6) of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6) het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1) tot 5) en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1) het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2) het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3) het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

1) de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

2) het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

3) het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en

onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling



Luik B - vervolg

verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dans

1) vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

12) rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren lof auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 =houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en forgenisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

13) rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende ~boe}houders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 'en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de kuitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend lboekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die lin het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank [hiermee wordt belast.

Duur

IDe vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (e 1 18.600, 00) .

Het wordt vertegenwoordigd door 120 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de 120 kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt: de heer VANDENHENDE Nico, voornoemd sub 1 ten belope 60 aandelen en door de heer DE VRIESE Tom, voornoemd sub 2 ten belope van 60 aandelen.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van één derde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro 1 (E 6.200,00).

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand

juni om 9.00 uur.

;Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats.

1

1Aanwezigheidslijst Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun 'volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of reghtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er twee zaakvoerders zijn heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

een belastingconsulent zijn,

een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

- een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Indien er minstens drie zaakvoerders zijn, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één zaakvoerder de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

weiden tot statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer VANDENHENDE Nico en de heer DE VRIESE Tom, beiden voornoemd. Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit

doorslaggevend.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht

Voorbehouden aan het Erérdrs-a Staatsblad

Luik B - vervolg

gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de Wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 25 derde lid van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (E 10.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste

hoedanigheid heeft.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de

neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor-behoeden

" áan het

~èlgiscFi

Staatsblad

05/05/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

In111iwu~~~1!1~iwi1111uu

NEERGELEGD

22-0/i-2015

REC:HT13 N VAN

unOPHA..tiï! GENT

Ondernemingsnr : 0502.528.888

Benaming

(voluit) : Accofides

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wingenestraat 20, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 23 maart 2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Wingenestraat 20 te 9880 Aalter naar de Bierweg 55 te 9880 Aalter, en dit vanaf heden.

Tom De Vriese Nico Vandenhende

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen b j Tiët`Itéïgisch Staatsblad - 05/05%2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0242-014

Coordonnées
ACCOFIDES

Adresse
BIERWEG 55 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande