ACCOUNTANTSKANTOOR J. LYBEERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR J. LYBEERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.102.012

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 20.06.2014 14201-0488-014
19/12/2013
ÿþMol Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch St- . ' lad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

\ i

keRIFFjE RECHTBANK AN KOOPHA

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

0 9 OEC, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0435.102.012

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor J. Lybeert

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 23 te 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 2 december 2013, ter registratie neer: te leggen op het registratiekantoor te Ninove, dat met eenparigheid van stemmen werd vastgesteld en besloten:

* dat op de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap van 14 november 2013 werd beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderd; vijfentwintig duizend driehonderd twintig Euro (¬ 425.320,00), waarbij de vergadering alsdan vaststelde dat ingevolge deze beslissing voormelde enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten be-lope van voormeld tussentijdse dividend.

De enige aandeelhouder, nagemelde heer Johan Lybeert verklaarde alsdan zijn voormelde schuldvordering' overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een Roerende Voorheffing ten bedragen van tien percent (10%) van het: tussentijdse dividend.

* onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend, zijnde driehonderd, tweeëntachtig duizend zevenhonderd achtentachtig Euro (¬ 382.788,00) om het van achttien duizend' vijfhonderd tweeënnegentig Euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op vierhonderd en één duizend, driehonderd tachtig Euro één cent (¬ 401.380,01) door de uitgifte van 815 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in natura van de enige aandeelhouder, nagemelde heer Johan Lybeert, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van nagemelde, bedrijfsrevisor.

Verslag bedrijfsrevisor.

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving; aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de: dato 18 november 2013, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", Bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I. SAEYS, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw inge Saeys, bedrijfsrevisor.

Dit verslag besluit In volgende termen:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 382.788,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Burgerlijke: BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR J. LYBEERT bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering; van belaste niet betaalde reserves aan de heer Johan LYBEERT.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is

voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voorde naleving van "de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhoudingh van een roerende voorheffing van 10%;

b) Onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 14/11/2013 op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht en voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura:

a. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en , duidelijkheid;

b. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 816 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap Burg, BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR J. LYBEERT en worden toegekend aan de heer Johan LYBEERT.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 18 november 2013

" (volgt de handtekening)

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA I. SAEYS  bedrijfsrevisor,

Vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys - zaakvoerder"

Er wordt door de vergadering geen opmerkingen gemaakt op dit verslag.

Inbreng in natura

De Heer LYBEERT, Johan Karel Marie Gisleen, zaakvoerder, geboren te Sint-Niklaas op 28 december 1957, wonende te 9200 Oudegem, Oudegemse baan 107 is vervolgens tussengekomen en verklaarde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, hetzij ten belope van driehonderd tweeëntachtig duizend zevenhonderd achtentachtig Euro (¬ 382.788,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding inbreng in natura

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkende volledig op de hoogte te zijn, worden aan voormelde aandeelhouder Johan Lybeert, die aanvaardde, de 816 nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend;

Vaststelling kapitaalsverhoging.

De vergadering stelde vast dat voormelde kapitaalverhoging van driehonderd tweeëntachtig duizend zevenhonderd achtentachtig Euro (¬ 382.788,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd en één duizend driehonderd tachtig Euro één cent (¬ 401.380,01), vertegenwoordigd door 1.356 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

* de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met voormelde genomen besluiten alsmede met het huidig adres van de statutair zaakvoerder.

* volmacht te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat en de co-ordinatie van de statuten..

* alle machten te verlenen aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissin-gen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan sprake hiervoor, voor zover dit op heden nog niet zou gebeurd zijn.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- verslag van de buitengewone algemene vergadering van 14 november 2013;

- Bedrijfsrevisoraal verslag ivm inbreng in natura;

-verslag bestuurorgaan ivm inbreng in natura;

- uittreksel van de akte;

- gecoördineerde tekst der statuten;

Notaris Kris De Witte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 20.06.2013 13201-0385-014
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 19.06.2012 12190-0496-015
08/11/2011
ÿþVo"

behoi

aan Belg Staat:

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I~C C !'~LJTt" ,

~i'S CI zb

VAN KOOPHANDEL

111

*11167918

2 5 OKT 2011 DENDERMONDE

untrie

Benaming : ACCOUNTANTSKANTOOR J. LYBEERT

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan, 23

9300 Aalst

Ondernemingsnr : 0435.102.012

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op zeventien oktober tweeduizend en elf, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 op 18 oktober 2011. Reg 5, boek 119 blad 54 vak 18. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). Voor de E.A. Inspecteur' (getekend) L. Verbeke.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR J. LYBEERT", waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Parklaan, 23, onder andere volgende beslissingen genomen heeft :

1° Beslissing tot de inkoop van eigen aandelen tot beloop van maximum twintig ten honderd (20%) van het kapitaal, zijnde honderd vijfendertig (135) aandelen, volledig volgestort, aan een. prijs die gebaseerd is op de intrinsieke waarde van het aandeel maar tevens rekening houdt met de omwille van de aanwezige goodwill gewettigde winstverwachting van de vennootschap en die aldus op ongeveer duizend vierhonderd en zeven euro éénenveertig cent (1.407,41,-) per aandeel wordt bepaald, zijnde in totaal honderdnegentigduizend (190,000,-) euro, zoals staat weergegeven in het verslag van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & C°", met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, opgesteld op dertien oktober tweeduizend en elf', welk verslag aan dit proces-verbaal gehecht zal blijven om samen met een uitgifte van deze akte neergelegd te worden in het vennootschapsdossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Aanbieding ter inkoop aan de vennootschap, van de Heer Johan Lybeert, wonende te 9200 Dendermonde, Oudegemse baan 107, van honderd vijfendertig (135) aandelen.

Beslissing tot de aanleg van een onbeschikbare reserve ten belope van honderdnegentigduizend (190.000,-) euro aan te rekenen op en af te nemen van de op het passief van de balans aanwezige beschikbare reserves.

2° Beslissing om de eigen aandelen waarvan de vennootschap eigenares geworden is te vernietigen, zonder vermindering van het maatschappelijk kapitaal.

Beslissing om de onbeschikbare reserve van honderdnegentigduizend (190.000,-) euro op te heffen ingevolge de vernietiging van de honderd vijfendertig (135) ingekochte aandelen.

Vaststelling dat de inkoop en de daaropvolgende vernietiging, zonder kapitaalvermindering, van de ingekochte aandelen, binnen het kader van de wet en van de door de artikelen 312 en volgende van het Wetboek van vennootschappen vooropgestelde modaliteiten, naar behoren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

hun beslag hebben gekregen en dat deze verrichting bijgevolg als afgehandeld moet worden'

beschouwd.

3° Vervanging van de tekst van de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten door de

volgende tekst: -

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweéënnegentig euro',

één cent (18.592,01,-).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd veertig (540) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder éénvijfhonderd veertigste (1/5405te) van het kapitaal vertegen-

woordigen.". ,

4° Volmacht werd verleend aan de Heer Johan Lybeert, voornoemd, om de gecoordineerde .

tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen '

ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, verslag van de bedrijfsrevisoren met staat van activa

en passiva en coördinatie van de statuten).

Notaris François De Clippel.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 20.06.2011 11183-0194-016
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 21.06.2010 10203-0017-016
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 24.06.2009 09293-0110-018
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 30.06.2008 08350-0066-017
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 28.06.2007 07310-0089-017
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 23.06.2006 06316-0313-016
28/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 27.06.2005 05325-0929-016
05/07/2004 : AA056883
01/07/2004 : AA056883
21/04/2004 : AA056883
14/07/2003 : AA056883
25/03/1994 : AA56883
27/09/1988 : AA56883
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0414-015

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR J. LYBEERT

Adresse
PARKLAAN 23 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande