ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.968.039

Publication

07/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



G ÁN KÓÓPHFTNDAENLK

_..

2 0 DEC, 2013

DENDEPM9NDE r

Ondernemingsnr : 0429.968.039

1111111111,1,11.11,1111,1,1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) ; ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stenenmuurstraat 32

9112 Sinaai

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING VAN NETTO-DIVIDEND DOOR INBRENG IN GELD AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op achttien december tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van elf december tweeduizend en dertien waarbij er werd beslist om een dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tienprocent, zijnde vijfentwintigduizend euro, in totaal tweehonderd vijfentwintigduizend euro netto-dividend, uit te keren.

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris voldoende te zijn ingelicht

betreffende de term `beschikbare reserves' en verklaart dat het bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro kan worden beschouwd als beschikbare reserve.

2.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen met datzelfde bedrag van het netto-dividend ten bedrage van tweehonderd vijfentwintigduizend euro zodat het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent wordt verhoogd tot tweehonderd drieënveertigduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één cent door inbreng in speciën ten bedrage van tweehonderd vijfentwintigduizend euro, zonder de creatie van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingetekend door inbreng in speciën door de heer Van Poucke Luc, voornoemd, voor het volledige bedrag, of tweehonderd

vijfentwintigduizend euro, bedrag heden volledig volstort.

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij ING bank met nummer 363-1286503-32 en KBC bank met nummer BE81 7470 4271 8524, elk attest voor 112500 euro.

De bewijzen van deponering die in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blij- ven, werden door voormelde bankinstellingen afgeleverd op 16/1212013 en 17112!2013.

3.: de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 27.09.2013 13603-0268-016
01/02/2013
ÿþmod 11.1

º%;.,ÁS ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u

I VI





Ondernemingsnr : 0429.968.039

Benaming (voluit) : ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE (verkort) ;

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Stenenmuurstraat 32

9112 Sinaai

Onderwerp akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND DOOR ACCOUNTSKANTOOR LUC VAN POUCKE VAN BOEKHOUDING-BTW-BELASTINGEN BRACKE  STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op

achtentwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het

kantoor Sint-Niklaas 1 op vier januari tweeduizend en dertien, zeven bladen,

i" geen verzendingen, boek 586, blad 88, vak 05, ontvangen vijfentwintig euro,

getekend door de Ontvanger Mevrouw Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

1. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de stukken vermeld in de agenda, te weten:

- fusievoorstellen opgesteld op datum van zeven november tweeduizend en twaalf, en neergelegd op negen november tweeduizend en twaalf, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

i1 De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen.

Éi De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

De algemene vergaderingen nemen kennis van het feit dat er zich, vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

2. BESLUITEN TOT FUSIE

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" door fusie wordt overgenomen door de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE". De zaakvoerder van "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" en de zaakvoerder van "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van fusieverslagen en de datum van de huidige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GFill-F ` h-f°!-1T:-!IAfK

" ~ KOOPHANDEL

2 1 JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

La, Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen,

" volgende besluiten:

De algemene vergadering van vennootschap "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van vennootschap "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" over te gaan. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat van dertig september tweeduizend en twaalf.

Il. a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE", met alle rechten en plichten, over op vennootschap "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE". De aandelen van "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" in het bezit van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" zullen door de zaakvoerder van "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" worden vernietigd.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" wordt vastgesteld op dertig september tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De zaakvoerder van "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" en de zaakvoerder van "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE", menen dat deze terugwerkende kracht van de fusie een correct beeld geeft, vermits de boekhouding van beide vennootschappen vanaf dertig september tweeduizend en twaalf, gezamenlijk is gevoerd.

c. Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van één mei tweeduizend en twaalf alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezat, dient geen datum voor deelname in de winst te worden bepaald.

3. OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap

"BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE",

De overgang van het vermogen van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" op de overnemende Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraanklevende voordelen en lasten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

3. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

4. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

4. Vervolgens beslissen de vergaderingen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap `BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" voor de uitoefening van hun mandaat.

Tevens beslissen de algemene vergaderingen tot ontslag van de heer Luc Van Poucke, voornoemd, als zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDING-B.T.W.-BELASTINGEN BRACKE" en hem decharge te verlenen over het door hem gevoerde beleid.

5. Aan de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" wordt door de algemene vergaderingen met eenparigheid van stemmen de bevoegdheid verleend voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten op de agenda alsook voor de formaliteiten van aanpassing van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

6. STATUTENWIJZIGING

-De algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE" stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de statuten ingevolge voormelde fusie niet dienen te worden gewijzigd.

-Zelfde algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de nominale waarde der aandelen af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde.

-Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro.

-Tot slot beslist zelfde algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de tekst van de statuten te schrappen en te vervangen door nagemelde tekst, zodanig dat de statuten in overeenstemming zijn met de vorige beslissingen alsook met het wetboek van vennootschappen.

STATUTEN

ARTIKEL EEN : BENAMING :

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE". "

ARTIKEL TWEE : DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke bedrijvigheid van accountant zoals omschreven door artikel 78 van de wet van één en twintig februari negentienhonderd vijf en tachtig, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn.

1°het verifiëren en corrigeren van alle boekhoudingsstukken;

Op de laatste blz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2°de expertise, zowel privé als gerechtelijk, op het gebied van de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen, alsmede de analyse volgens boekhoudmethodes van de toestand en de werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, hun rendabiliteit en risico's;

3°de organisatie van de boekhoudingsdiensten en van de administratieve diensten van ondernemingen, evenals het adviseren over de boekhoudkundige staat en administratieve organisatie van ondernemingen;

4°de organisatie en het voeren van de boekhouding van derden;

v°het verstrekken van advies in belastingszaken voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van één der werkzaamheden bedoeld onder 1°.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen van uitsluitend professionele aard die onder tuchtregeling vallen van het Instituut der Accountants.

ARTIKEL DRIE : ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer-'der(s), bekend te maken in de Bijla-'gen tot het Belgisch Staats-iblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootlschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploi-'tatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER : DUUR :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf één januari negentienhonderd zevenentachtig.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal.

ARTIKEL ZES : AANDELEN :

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Behoudens in geval van door het Instituut toegestane afwijking, dienen alle aandeelhouders de hoedanigheid van accountant te bezitten en moeten de meerderheid der aandelen en der stemrechten waarover de vennoten beschikken in het bezit zijn van leden van het Instituut. De aandelen van de vennootschap (of de rechten van de vennoten) moeten op naam zijn.

Zij mogen nooit vertegenwoordigd worden door verhandelbare effecten. ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

De afstand en de overdracht van aandelen mag slechts geschieden tussen vennoten (of aandeelhouders) en met naleving van de wettelijke voorwaarden en mits de Raad van het Instituut daarvan vooraf op de hoogte werd gebracht; geen enkele vennootschap kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is tenzij met het voorafgaand akkoord van het Instituut en met de toestemming van alle overige vennoten, op de wijze zoals bepaald in artikel 8 der statuten.

Zijn vennoot of aandeelhouder:

1.de personen die de oprichtingsakte ondertekend hebben;

2.de natuurlijke of rechtspersonen die volgens de wet de hoedanigheid van accountant hebben (onder voorbehoud van uitdrukkelijke afwijking toegestaan door het Instituut) na de voorafgaande kennisgeving aan de Raad van het Instituut en onder voorbehoud van zijn toestemming, welke aanvaard zijn.

In geval van overlijden van een vennoot of een aandeelhouder, gaat de waarde van zijn aandelen over op de erfgenamen. Indien zij als titularis van de rechten van de vennoot willen optreden moeten zij, zoals elke derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake aanvaarding zoals die vastgesteld zijn in de statuten en de wet.

ARTIKEL ACHT :

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de onder artikel 7 genoemde personen, , moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. De zaakvoerders zullen een algemene vergadering

samenroepen, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerders een andere overnemer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ln elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet dan binnen de zes maanden plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager en de zaakvoerders elk een deskundige aanstellen om de werlijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

ARTIKEL NEGEN :

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-'en. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdra-'ger en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennoot-'schap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL TIEN :

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF :

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren be-ipaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij_zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennoot-schap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ARTIKEL TWAALF :

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbon-'den stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtge-'bruiker.

ARTIKEL DERTIEN :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN :

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder of zaakvoerders, lid of leden van het Instituut der accountants, natuurlijk persoon of natuurlijke personen.

Wordt alhier aangesteld als statutair zaakvoerder de heer Luc Van Poucke voor de duur van de vennootschap, die dit alhier aanvaardt.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VIJFTIEN :

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij verte-'genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

De zaakvoerder(s) of alle welkdanige personen die met speciale volmachten belast zijn en die zelf geen lid zijn van het Instituut, mogen geen daden stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks een inmenging vormen in de uitoefening van het beroep van accountant.

De bezoldiging van de zaakvoerders, te boeken als algemene kosten van de vennootschap, worden door de algemene vergadering bepaald.

ARTIKEL ZESTIEN : ALGEMENE VERGADERINGEN :

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE VRIJDAG VAN DE MAAND MEI OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespretiking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer-+der(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN :

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naamwen handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatebiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" =

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvóerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL ACHTTIEN : INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein-'digt op eenendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-'nootschap afgeslooten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande

uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kos-'ten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders ver-=deeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

' ARTIKEL TWINTIG :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG :

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien ver-'klaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

A. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de overnemende vennootschap.

B. Fisc ale_verklaringen__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, §1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is B.T.W-belastingplichtige onder nummer 429.968.039.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte fusie en gecoördineerde statuten

°OSTA\--' Dirk Smet, notaris

y z% Voor-

+ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso .:" Naam en handtekening

21/11/2012
ÿþ Mod word 11.1

í~_ 4 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tUIItIlUlll I1 lIHlUIUI

*iaiaeia4"

dl

- 9 NOV. 2W2

JE- RM 01%7. ~.. ...

Ondernemingsvr : 0429968039

Benaming

(voluit) : accountantskantoor Van Poucke Luc

(verkort) :

Rechtsvorm : bv odvv een bvba

Zetel : stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR MET OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING van b.v. (odvv een bvba) Boekhouding btw belastingen bracke door B.V. (odvv een bvba) Accountantskantoor Van Poucke Luc

Op 30/09/2012 is overeenkomstig artikel 719 van het wetboek Vennootschapsrecht, door de beheersorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door niet overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Accountantskantoor Van Poucke Luc gevestigd stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai

Deze vennootschap werd opgericht op 05 december 1986 voor notaris Dirk Smet te St Gillis.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonengregister met ondernemingsnummer 0429 968 039 , tevens btw nummer.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekent: Luc Van Poucke, zaakvoerder

2. De Burgerlijke Vennootschap (odw een bvba) Boekhouding btw belastingen Bracke gevestigd stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Verstraete te Sinaai op 01.01.1983 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0424 149 128 tevens btw-nummer.

Zij wordt hierna genoemd "overgenomen vennootschap".

Namens haar tekent: Luc Van Poucke , zaakvoerder

Aldus wordt voorgesteld dat:

1. DE FUSIE ZAL WORDEN DOORGEVOERD TUSSEN :

1. De Burgerlijke vennootschap odw Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Accountantskantoor Van Poucke Luc gevestigd te Sint-Niklaas, die volgens de statuten het nageweld doel heeft:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De burgerlijke bedrijvigheid van accountant zoals omschreven door artikel 78 van de wet van 21.02.1985 evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn.

2. Boekhouding btw belastingen bracke Burgerlijke vennootschap odvv een bvba, gevestigd te Sint-Niklaas, die volgens de statuten het nageweld doel heeft :

"de burgerlijke bedrijvigheid van accountant zoals omschreven door artikel 78 van de wet van 21 februari 1985 evenals de werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn."

De subi vermelde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de

sub 2 vermelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

H. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNIDG WORDEN GEACHT TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP,

Vanaf 30/09/2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevcerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

III.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP AAN DE AANDEELHOUDERS TOEKENT VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATRGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de zaakvoerders van de overnemende en de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

V. UITWISSELING VAN GEGEVENS

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek Vennootschapsrecht en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijke karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden bijzondere algemene vergaderingen van 20.12.2012. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de respectieve ondergetekenden, in hun hoedanigheid van beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 13.11.2012

Opgemaakt in drie exemplaren op 07.11.2012 Het beheersorgaan tekent drie exemplaren, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Voor de Burgerlijke vennootschap odvv een bvba accountantskantoor van poucke lue Luc Van Poucke, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 31.08.2012 12530-0384-015
11/07/2012
ÿþ .-~s" w " . s ~ . aa Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111111 11111111111111111111)

aan het *12122022*

Belgisch Staatsblei

GRiFr

7: ,~ 41.41ti4DE;

- 2 in! 2012

D ïm: Y , GrifFïe) k! D E

Ondernemingsnr . 0429968039

Benaming

(nalust) : accountantskantoor tuc van poucke

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap odvv een bvba

Zetel : stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR MET OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING van bvba Van Poucke Shareholders door B.V. (odvv een bvba) Accountantskantoor Luc Van Poucke

Op 20/05/2012 is overeenkomstig artikel 719 van het wetboek Vennootschapsrecht, door de beheersorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorste[ van fusie door met overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt. De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Accountantskantoor Luc Van Poucke gevestigd stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai Deze vennootschap werd opgericht op 05 december 1986 voor notaris Dirk Smet te St Gillis. Zij is ingeschreven in het rechtspersonengregister met ondernemingsnummer 0429 968 039 , tevens btw nummer. Zij wordt hierna genoemd

"overnemende vennootschap". Namens haar tekent:- Luc Van Poucke, zaakvoerder

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Van Poucke Shareholders gevestigd stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai Deze vennootschap werd opgericht op 25.04.2007 onder de naam Van Poucke Shareholders B.V.B.A. voor notaris Verstraete te Sinaai en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad ..Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0889 035 583 . Zij wordt hierna genoemd "overgenomen vennootschap". Namens haar tekent: - Luc Van Poucke , zaakvoerder

Aldus wordt voorgesteld dat: I. DE FUSIE ZAL WORDEN DOORGEVOERD TUSSEN :

1. De Burgerlijke vennootschap odvv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Accountantskantoor Luc Van Poucke gevestigd te Sint-Niklaas, die volgens de statuten het nagemeld doel heeft: De burgerlijke bedrijvigheid van accountant zoals omschreven door artikel 78 van de wet van 21.02.1985 evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Van Poucke Shareholders gevestigd te Sint-Niklaas, die volgens de statuten het nageweld doel heeft: "managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond vanhet bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere ; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren ; activiteiten van de accountant ; consultancy, management en interim management met betrekking tot bedrijfsbeheer, organisatie, onderzoek en ontwikkeling, diensten en advies, besturen van vennootschappen."

De subi vermelde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de

sub 2 vermelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Billagëfl hW he Belgiscli SfiâtsbTád =11/07/2012 - Annexés du Moniteur belge

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

7

ll. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNIDG WORDEN GEACHT TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP. Vanaf 30/06/2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

111.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP AAN DE AANDEELHOUDERS TOEKENT VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATRGELEN . Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de zaakvoerders van de overnemende en de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

V, UITWISSELING VAN GEGEVENS

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek Vennootschapsrecht en de statuten.De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijke karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt. De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden bijzondere algemene vergaderingen van 30.062012 . Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap. Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de respectieve ondergetekenden, in hun hoedanigheid van beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 30.04.2012.

opgemaakt in drie exemplaren op 20.05.2012.

Het beheersorgaan tekent drie exemplaren, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Voor de Burgerlijke vennootschap odvv een bvba Accountantskantoor Luc Van Poucke. Luc Van Poucke, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtet<enrng

01/08/2011 : DE044063
07/09/2010 : DE044063
29/07/2009 : DE044063
29/07/2008 : DE044063
29/08/2006 : DE044063
04/08/2005 : SN044063
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 08.07.2015 15286-0159-016
10/06/2004 : SN044063
17/07/2003 : SN044063
06/03/2003 : SN044063
26/09/2001 : SN044063
29/06/2000 : SNT000340
20/03/1990 : SN44063
01/01/1990 : SN44063
01/01/1988 : SN44063
25/12/1986 : SN44063
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 30.08.2016 16546-0123-015

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR LUC VAN POUCKE

Adresse
NIEUW BAAN 7 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande