ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HOECKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HOECKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.537.329

Publication

13/03/2014 : GET000793
04/02/2013 : GET000793
28/02/2012 : GET000793
01/03/2011 : GET000793
09/03/2010 : GET000793
27/04/2009 : GET000793
11/05/2015
ÿþi

MONITEUR DCLGE

.NEERGELEGD

3 0 -04- 2015 ; 16 -04- 2015

LGISCH STAATSBLAD

RECHTBANK VAN

vnoP~.'pEL TE GENT .. -~¬ ~fie

Jfil

" 1506670

II B

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0456.537.329

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor Van Hoecke

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosheide 51 - 9880 Aaiter

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusievoorstel

Op 31 maart 2015 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door het bestuursorgaan van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Van Hoecke, met maatschappelijke zetel Bosheide 51 te -9880 Aalter.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Rudy Vandermander te Evergem op 22 november 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 december 1995, onder nummer 951214-184. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Rudy Vandermander te Evergem op 28 september 2006, gepubliceerd in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 2006 onder nummer 06157280. Hierna werden de statuten niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het RPR te Gent met ondernemingsnummer 0456.537.329 en heeft als B.T.W.-nummer BE0456.537.329. De vennootschap wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap". Namens haar tekent: de heer Willy Van Floecke, Oostmolenstraat 277 te 9880 Aalter, zaakvoerder.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Altra-Fisc, met maatschappelijke zetel Oostmolenstraat 277 te 9880 Aalter.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Albert der Auwermeulen, notaris te Zomergem op 23: december 1981 verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 januari 1982 onder nummer 68-20. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Kathieen De Rop, notaris te Maldegem, op 24 mei 1989, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staasbiad van 20 juni 1989 onder nummer 890620-214, Hierna werden de statuten niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het RPR van Gent met ondernemingsnummer 0422.316.125 en is geregistreerd als BTW-plichtige onder het nummer 6E0422.316.125. De vennootschap wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent: mevrouw Liliane Standaert, Oostmolenstraat 277 te 9880 Aalter, zaakvoerder.

ln aanmerking nemende dat de zaakvoerders van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermcgen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de zaakvoerders van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

1. De fusie zal worden doorgevoerd tussen;

1.1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Van Hoecke, Bosheide 51 te 9880 Aalter die volgens haar statuten het nagemeld doel heeft:

-De uitoefening van de burgerlijke bedrijvigheid van accountant zoals omschreven door artikel 78 van de Wet van 21 februari 1985 evenals de werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn. Behoren met name tot de werkzaamheden van accountant:

-1. Het verifiëren en corrigeren van alle boekhoudingsstukken;- 2. De expertise, zowel privé ais gerechtelijk, op _ het__ gebied, _ van _ _de. _ boekhoudkundige,_ organisatie _ van_ _ ondernemingen. alsmede_. de_ _ analyse __volgens Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge boekhoudmethodes van de toestand en de werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, hun rentabiliteit en risico's;- 3, De organisatie van de boekhoudingsdiensten, en van de

administratieve diensten van de ondernemingen, evenals het adviseren over de boekhoudkundige en

administratieve diensten van de ondernemingen;- 4. De organisatie en het uitvoeren van de boekhouding van derden;- 5. Het verstrekken van advies in belastingzaken;- De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, voor zover de verrichtingen niet verboden zijn

krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die Voor het beraep Van ac.ozuntantS geldt,

-Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks financieel deelnemen in alle ondernemingen van uitsluitend professionele aard die onder de tuchtregeling vallen van het Instituut der Accountants.

-De vennootschap mag eveneens het mandaat van vereffenaar uitoefenen.

1.2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Altra-Fisc gevestigd Oostmolenstraat 277 te 9880 Aalter die volgens haar statuten het nagemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor reKening van derden:- Het voeren van boekhoudingen, zowel van rechtspersonen ais van natuurlijke personen, het verstrekken van alle diensten van informatieve, sociale en organisatorische aard; optreden als belastingconsulent; - Het neerleggen, verkrijgen, uitbaten en tot stand brengen van alle uitvindingsbrevetten, fabrieksmerken, industriële eigendommen, voorrechten, vergunningen, machtigingen en allerhande werkwijzen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijke doel zoals beschreven in voorgaande paragraaf, of die het kunnen bevoordeligen of in ontwikkeling bevorderen; - Over het algemeen alle bewerkingen van burgerlijke en commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, voor het geheel of ten dele, bij het maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te vergemakkelijken en te bevorderen. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondememinge, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wiens maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar duel. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden stellen. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar nº%aatschappetíjk voorwerp.

De sub 1.1, genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1.2. gemelde vennootschap, die de over te nemen vennootschap is.

2.Aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden in vergoeding voor deze overneming 13 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap, zonder opleggingsgeld. De aandelen die de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen uitgeeft, zullen aan de vennoten van de over te nemen vennootschap worden uitgereikt door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, De uit te reiken aandelen zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 april 2015.

3.Vanaf 1 april 2015 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt.

4.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

5.Aan de BV ow Bvba Eli Verstappen Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, wordt door de overnemende en over te nemen vennootschap opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, indien één van de betrokken partijen hiertoe eis stelt. Het ereloon voor deze opdracht wordt onder voorbehoud van uitvoering van de opdracht, bepaald op 2.500 euro.

6.Aan de zaakvoerders van de overnemende en over te nemen vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze voorgeschreven in het wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aasbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 mei 2015. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap,

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 10 april 2015.

De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten ais verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de overnemende vennootschap, zal worden verleden voor notaris Lamot te Niel.

Opgemaakt in zes exemplaren op 31 maart 2015

De zaakvoerder van Accountantskantoor Van Hoecke BV ovv BVBA en de zaakvoerder van Altra-Fisc BVBA erkennen twee door de zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Handtekeningen Handtekeningen

Altra-Fisc BVBA Accountantskantoor Van Hoecke BV ovv BVBA

Mevrouw Liliane Standaert De heer Willy Van Hoecke

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bdhouiden aan het Belgisch Staatsblad

04/03/2008 : GET000793
06/03/2007 : GET000793
13/10/2006 : GET000793
14/12/2005 : GET000793
30/09/2005 : GET000793
17/02/2005 : GET000793
27/02/2004 : GET000793
14/01/2003 : GET000793
21/12/2001 : GET000793
12/12/2000 : GET000793
01/01/2000 : GET000793
21/01/1997 : GET793
14/12/1995 : GET793

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HOECKE

Adresse
BOSHEIDE 51 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande