ACELYA

Société en commandite simple


Dénomination : ACELYA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.876.678

Publication

12/09/2013
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--E3RIFFLE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 3 SEP. 2013

131 961 +

111111

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : s 3a g 46 6

Benaming

(voluit) : ACELYA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dorpstraat 32, 9190 Stekene

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekende, de heer Yurdagáz Soner, van Turkse nationaliteit, geboren te Emirdag (Turkije) op 10 juni 1984, wonende te Gentse Steenweg 390 A te 9160 lokeren, en de heer Yilmaz Serkan, van Belgische nationaliteit, geboren te Lokeren op 01 juni 1987, wonende te Parmastraat (MEL) 40 te 9120 Beveren, besluiten samen een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten voor onbepaalde duur met aanvangsdatum 1 september 2013.

De maatschappelijke benaming is 'ACELYA',

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 ¬ waarvan ingeschreven door Yurdagáz Soner ¬ 250,00 en door Yitrnaz Serkan ¬ 250,00"

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Dorpstraat 32 te B-9190 Stekene.

De vennootschap heeft tot doel:

-Verbruikssalon, snack, pizza-pitta, verkoop van frisdranken, zowel meeneem als verbruik ter plaatse en traiteurdiensten;

-Het uitbaten van één of meerdere restaurants, eethuizen, taverne en dergelijke;

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag aile roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

Zij mag tevens op om het even welke wijze participeren in om het even welke andere vennootschap, onderneming of vereniging waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is aan of verband houdt met het hare, of van aard is om de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

De vennootschap wordt beheerd door zaakvoerders m.n. Yurdagáz Soner en Yilmaz Serkan voornoemd.

De boekhouding wordt principieel gevoerd per kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal voor de eerste maal afsluiten op 31 december 2014.

Op éénendertig december van elk jaar wordt een inventaris, balans en resultaatrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar,

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 18:00 uur, de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015

De zaakvoerder beslist om de heer Guido Heirewegh, boekhouder-fiscalist, Hundelgemsesteenweg 724 , 9820 Merelbeke, de nodige machten te verlenen teneinde de noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake de kruispuntbank en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Yurdagóz Soner Yilmaz Serkan

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ACELYA

Adresse
DORPSTRAAT 32 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande