ACER PARC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACER PARC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.024.201

Publication

03/11/2014
ÿþVc

bel

aar

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

_

r KOOPHANDEL GENT

2 3 DM. 2014

A1=DELyNG DENDERM " II

IMMUN

Ondememingsnr : 0846.024.201

Benaming

(voluit) : Acer Parc

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot geruisloze fusie

Uittreksel uit het voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Montea Comm. VA en Acer Parc NV, overeenkomstig de procedure van artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen ("geruisloze fusie"), d.d. 22 oktober 2014:

De bestuurders van Acer Parc NV (Acer Parc of de Over te nemen Vennootschap) enerzijds en Montea Management NV, de statutaire zaakvoerder van Montea Comm. VA (Montea of de Overnemende Vennootschap) anderzijds, hebben op respectievelijk 22 oktober 2014 en 18 augustus 2014 dit gemeenschappelijk voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen (W.Venn.).

Overeenkomstig artikel 26, § 3 van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV wet) en de statuten van Montea, zijn de bijzondere voorwaarden van artikel 26, § 2 mutatis mutandis van toepassing op de in artikelen 671 tot 677 en 681 tot 758 van het W.Venn. bedoelde verrichtingen, waaronder de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen. In dit gemeenschappelijk fusievoorstel zat dan ook, voor zover zij van toepassing zijn, naar de voormelde bijzondere voorwaarden worden verwezen.

1.Beoogde verrichting

1.1.Beschrijving

Op 14 juni 2013 verkreeg Montea alle aandelen (100 %) in het kapitaal van Acer Parc door middel van een overeenkomst tot overdracht van aandelen. -

Montea is voornemens om Acer Parc op te slorpen door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn.

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc bevestigen dat Montea op datum van dit gemeenschappelijk fusievoorstel eigenaar is van 100 % van de aandelen uitgegeven door de Over te Nemen Vennootschap. Acer Parc heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen. Indien, om welke reden ook, Montea op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen uitgegeven door Acer Parc, dan kan de procedure, beschreven in de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn., niet meer worden gevolgd.

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting voorgeschreven door artikel 719, derde lid W,Venn. voor alle bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W.Venn,

Overeenkomstig artikel 722, § 6 W.Venn. is de goedkeuring door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap niet vereist voor de met een fusie door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de

instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

overneming gelijkgestelde verrichting mits aan bepaalde voorwaarden werd voldaan, behalve indien één of meer aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijeenroeping zouden vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over de geplande verrichting moet besluiten, en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de bekendmaking van dit fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc zullen ten vroegste 6 weken na de publicatie van dit gemeenschappelijk fusievoorstel over de geplande fusieverrichting kunnen beslissen.

1.2. Motivering

Acer Parc is actief in de aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen, de studie het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van allerhande vastgoedprojecten en het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen.

De kamactiviteiten van Acer Parc zijn nauw verwant met de activiteiten en doelstellingen die Montea nastreeft. De geplande verrichting kadert dan ook perfect in het beleggingsbeleid van Montea, alsmede in de verwezenlijking van haar doel.

De voorgestelde verrichting is hoofdzakelijk ingegeven door een behoefte aan operationele en administratieve vereenvoudiging. Door de activiteiten van Acer Parc, die thans nog slechts beperkte operationele activiteiten uitoefent en geen eigen personeel heeft, onder te brengen binnen de juridische structuur van Montea, wordt de operationele aansturing ervan vereenvoudigd. Hierdoor wordt het mogelijk om schaalvoordelen te realiseren, zowel op het vlak van het administratieve als van het financiële beheer van beide vennootschappen.

2.identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, lid 2, 1° W.Venn.)

2.1,De Overnemende Vennootschap

Montea is een gereglementeerde vastgoedvennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27. Het ondernemingsnummer is BTW BE 0417.186.211 (RPR Dendermonde).

Montea werd opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "PAROU", bij akte verleden voor notaris Eric Loncin, te Puurs, vervangende zijn ambtgenoct notaris Leo De Block, te Sint Amands, op 26 februari 1977, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 maart daarna, onder nummer 836-1.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal verleden voor notaris Stijn Raes, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Vincent Vroninks, territoriaal belet, op 30 september 2014. Een uitreksel werd neergelegd ter griffie met het oog op publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het maatschappelijk kapitaal van Montea bedraagt EUR 178,414.971,96 EUR en is vertegenwoordigd door 8.754.378 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Overeenkomstig artikel 48 van de GVV wet wordt de reële waarde van het door de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap en haar dochtervennootschappen gehouden vastgoed door een deskundige gewaardeerd telkens wanneer de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap overgaat tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting. De waardering mag niet eerder dan één maand voor de geplande verrichting worden uitgevoerd. Wanneer het voorstel tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting echter wordt neergelegd binnen vier maanden na de laatste waardering of actualisering van de waardering van het betrokken vastgoed en de deskundige bevestigt dat er geen nieuwe waardering vereist is, zal geen nieuwe waardering vereist zijn.

De waarde van de vastgoedportefeuille van Montea bedroeg op 30 juni 2014 EUR 339.318.000 (exclusief projecten en zonnepanelen).

De statutaire doelomschrijving van Montea luidt als volgt:

"4.1 De Vennootschap heeft uitsluitend als doel:

C n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van deze wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en

(b) om, binnen de grenzen van de GW wetgeving, vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 5°, vi tot x van de GW wet.

Onder vastgoed wordt verstaan, het vastgoed in de zin van de GVV wetgeving.

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de Vennootschap met name alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing (zonder afbreuk te doen aan het verbod om op te treden als bouwpromotor, behoudens wanneer het occasionele verrichtingen betreft), de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

4.2. De Vennootschap kan bijkomend of tijdelijk beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de GVV wetgeving. Deze beleggingen zullen uitgevoerd worden in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de Vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De Vennootschap mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen aanhouden in alle munten in de vorm van zicht- of termijndeposito's of in de vorm van enig ander gemakkelijk verhandelbaar monetair instrument.

De Vennootschap mag bovendien verrichtingen betreffende afdekkingsinstrumenten aangaan, voor zover deze er uitsluitend toe strekken het rente- en wisselkoersrisico te dekken in het kader van de financiering en het beheer van het vastgoed van de Vennootschap en met uitsluiting van elke verrichting van speculatieve aard,

4.3. De Vennootschap mag één of meer onroerende goederen in leasing nemen of geven. De activiteit van het met aankoopoptie in leasing geven van onroerende goederen mag alleen als bijkomstige activiteit worden uitgeoefend, tenzij deze onroerende goederen bestemd zijn voor een doel van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit als hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

4.4. De Vennootschap kan zich door middel van een fusie of op een andere wijze, interesseren in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen met een soortgelijk of aanvullend doel en die van dien aard zijn dat ze de ontwikkeling van haar bedrijf zulten promoten en, in het algemeen, kan ze alle verrichtingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel evenals aile voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel relevante of nodige daden.»

2.2. De Over te Nemen Vennootschap

Acer Parc is een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel in 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27. Het ondernemingsnummer is BTW BE 0846.024.201 (RPR Dendermonde).

Acer Parc werd opgericht als naamloze vennootschap, bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman, in Gent, op 15 mei 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei daarna, onder nummer 0097648.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, in Aalst, op 23 september 2013, bekendgemaakt In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna, onder nummer 0151066.

Het maatschappelijk kapitaal van Acer Parc bedraagt 61.500 EUR en is vertegenwoordigd door 615 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De statutaire doelomschrijving van Acer Parc luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, of in onderlinge samenwerking met derden voor zover de eventueel vereiste vergunningen en/of

erkenningen zijn bekomen:

- De aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

- Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

- Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

- Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

- Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd, het financieren van vastgoedprojecten, het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties en in dit kader zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin en het verrichten van aile handels- en financiële operaties, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

- Het uitbaten van een algemene bouwondernemingen beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten;

- Aile mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouw, infrastructuurwerken en

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ontginning van olie en natuurlijke rijkdommen, aile mogelijke operaties met betrekking tot schepen, enzovoort, alsmede aile handel in verband met deze activiteiten;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering, het verwerven door inschrijving op of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

- Alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen;

- Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald de projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beheren, buren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen en productief maken van, alsook het beleggen in , alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot: gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retailpanden, horeca- en vrijetijdspanden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort, alsook alle aanverwante goederen;

- Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen."

3.Datum vanaf welke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (art, 719, lid 2, 2° W.Venn.)

De handelingen van de Over te nemen Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 juli 2014.

4. Bijzondere rechten en voordelen (art, 719, lid 2, 3° en 4° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Over te nemen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen zullen worden gecreëerd die bijzondere rechten toekennen. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over te nemen Vennootschap,

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5. Ruilverhouding

Vermits de voorgenomen verrichting een met een fusie gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 W.Venn., worden geen nieuwe aandelen uitgegeven en stelt zich de vraag niet naar de emissievoorwaarden en de onderliggende ruilverhoudingen.

6, Wijziging van de statuten van de Overnemende Vennootschap

De statuten van de Overnemende Vennootschap dienen niet gewijzigd te worden naar aanleiding van de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

7. Beschrijving van de Over te nemen Vennootschap en de onroerende goederen/rechten die tot haar patrimonium behoren

Tot de activa van de Over te nemen Vennootschap behoort een onderopstalrecht voor een duur van 30 jaar, betreffende delen van de volgende percelen grond gelegen te 1931 Brucargo, Machelen, 2e afdeling/Diegem, sectie A: percelen 212B, 212C, 212D met een oppervlakte van ca. 31.000 mz.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Over te nemen Vennootschap kan op deze grond een ontwikkeling realiseren niet een warehouse (ca. 6.087 m2), kantoren (ca. 1.896 m2), mezzanine (ce. 1.804 m2) en 141 autoparkeerplaatsen.

Het door de Over te nemen Vennootschap aangehouden vastgoed werd door de vastgoeddeskundige gewaardeerd op 30 juni 2014. De waarde bedroeg EUR 6.080.000.

8. Bodemattesten

Krachtens artikel 2, 18° f) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het Bodemdecreet) wordt deze met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als een 'overdracht van gronden" beschouwd voor doeleinden van het Bodemdecreet en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

1. Bodemattest 212F

A: 20140394547  R: 20140371390 -- D: 6677 afgeleverd door OVAM op 3 september 2014

"1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 20.08.2014

Afdeling: 23015 MACHELEN 2 AFD/DIEGEMI

Straat + nr: BRUCARGO

Sectie: A

Nummer 0212100F000

Verder "deze grond genoemd"

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 28.05.2013 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwalititeit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 03.11.1998

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodem- en Grondwateronderzoek in Opdracht van de Regie Der Luchtwegen,

Zaventem

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 26.03.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend Bodemonderzoek Loti - Luchthaven Brussel Nationaal, Luchthaven Brussel

Nationaal te 1930 Zaventem. (30445/A2567) + Aanvulling en Actualisatie j30445/A2745] Dd.

10.032006

AUTEUR: SGS Belgium NV

DATUM: 13.09.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Orienterend bodemonderzoek, LOT2 - Luchthaven Brussel Nationaal, Luchthaven Brussel

Nationaal te 1930 Zaventem (30445/A2608) + Aanvullingsrapport (304451A2690) dd. 23.06.05 +

aanvulling dd. 01.08.2005 en 10.08.2005 + actualisatie 5 percelen dd. 24.03.2006 + actualisatie 3

percelen dd, 23.08.2006

AUTEUR: SGS Belgium NV

DATUM: 10.11.2011

tl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek i.o.v. The Brussels Airport Company nv, toekomstig gebouw 830,

Brucargo West te 1830 Machelen (Diegem) (3845)

AUTEUR: ESHER NV

DATUM: 28.05.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Exploitatie-onderzoek - Loods en kantoren Brucargo West - Machelen

AUTEUR: Maya Bodemonderzoek NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www. ovam.be/inzage

Te Mechelen, 03.09.2014»

2. Bodemattest 212G

A: 20140394724  R: 20140371390  D: 923047 afgeleverd door OVAM op 3 september 2014

"1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 20,08.2014

Afdeling: 23015 MACHELEN 2 AFD/DIEGEM/

Straat + nr: Land Van Luyck

Seotie: A

Nummer: 02121006000

Verder "deze grond genoemd"

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister..

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van

12.02.2014, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond,

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2,1 Historische verontreiniging

DATUM: 26.03.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Loti - Luchthaven Brussel Nationaal, Luchthaven Brussel

Nationaal te 1930 Zaventem. (304451A2567) + Aanvulling en Actualisatie 130445/A2745j Dd.

10.03.2006

AUTEUR: SGS Belgium NV

DATUM: 13.092004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Orienterend bodemonderzoek, LOT2 - Luchthaven Brussel Nationaal, Luchthaven Brussel

Nationaal te 1930 Zaventem (30445/A2608) + Aanvullingsrapport (30445/A2690) dd. 23.06.05 +

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanvulling dd. 01.08.2005 en 10.08.2005 + actualisatie 5 percelen dd. 24.03.2006 + actualisatie 3

percelen dd. 23.08.2006

AUTEUR: SGS Belgium NV

DATUM: 10.11.2011

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek i.o.v. The Brussels Airport Company nv, toekomstig gebouw

830, Brucargo West te 1830 Machelen (Diegem) (3845)

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 28.05.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Exploitatie-onderzoek - Loods en kantoren Brucargo West - Machelen

AUTEUR: Maya Bodemonderzoek NV

DATUM: 12.02.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Rapport Oriënterend bodemonderzoek: Brussels Airport Company - Grondruil recyclagepark,

Felix Timmermanslaan te 1831 Machelen (Diegem) + aanvullende brief van 25 maart 2014

AUTEUR: Esher BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www. ovam.be/inzage

Te Mechelen, 03.09.2014»

9. Rechten van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en van de Over te nemen Vennootschap

iedere aandeelhouder van Montea en Acer Parc heeft het recht om ten minste één maand voordat de fusie van kracht wordt, op de maatschappelijke zetel kennis te nemen, alsook op verzoek kosteloos een afschrift te verkrijgen van:

a) het gemeenschappelijk fusievoorstel;

b) de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van Montea en Acer Parc;

c) de verslagen van de bestuurders en van de commissarissen van de laatste drie boekjaren.

Overeenkomstig artikel 720, § 1, 2e lid W.Venn. wordt uiterlijk één maand voor de datum van de fusieverrichting zoals bedoeld in artikel 719 W.Venn. een afschrift van het fusievoorstel bezorgd aan aile aandeelhouders op naam van respectievelijk Montea en Acer Parc.

Overeenkomstig artikel 722, § 6 W.Venn. hebben één of meer aandeelhouders van Montea, die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het recht de bijeenroeping te vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over de geplande verrichting moet besluiten en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de bekendmaking van het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

10. Kosten

De kosten verbonden aan de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° W.Venn. zullen worden gedragen ais volgt:

(a) in de veronderstelling dat dit fusievoorstel in de zin van artikel 719 W.Venn. niet wordt goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap, elk voor gelijke delen.

(b) in de veronderstelling dat dit fusievoorstel in de zin van artikel 719 W.Venn. door alle bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen goedgekeurd wordt, zullen de kosten

n

verbonden aan de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° W_Venn. gedragen worden door de Overnemende Vennootschap.

11. Verbintenissen

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Para verbinden zich wederzijds om ' alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden.

Zij verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar, alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap alle nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit gemeenschappelijk fusievoorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc verbinden zich er derhalve wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

12, Neerlegging

Dit fusievoorstel wordt door de bestuurders van de Over te nemen Vennootschap en de statutaire zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap of hun gemachtigden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde, in één exemplaar per betrokken vennootschap.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 22 oktober 2014:

De raad van bestuur beslist unaniem om Mter. Emmanuel Leroux, kantoor houdende in 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a10001, en Mter. Astrid Delanghe, kantoor houdende in 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, aan te stellen als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om aile voorgeschreven administratieve formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Belgisch Staatsblad, de Griffie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen en alles te verklaren wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Astrid Delanghe

Advocaat / Bijzonder volmachthouder

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IV

*19065

Ondernemingsnr : 0846.024.201

Benaming

(voluit) : Acer Parc

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Op 4 maart 2014 nam de enige aandeelhouder van Acer Parc NV eenparig en schriftelijk de volgende besluiten:

"De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ondernemingsnummer 0446.334.711 (RPR Brussel), vertegenwoordigd door mevrouw Christel Weymeersch, bedrijfsrevisor, te benoemen voor een termijn van 3 jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2017. Bij wijze van bijzondere opdracht wordt de commissaris bovendien belast met de controle van de jaarrekening over het vorige boekjaar.

De algemene vergadering beslist om mevrouw Hilde Vanhoutte en Mter. Eline Dujardin, beiden kantoor houdende in 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a/0001, aan te stellen als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om alle voorgeschreven administratieve formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Belgisch Staatsblad, de Griffie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BNU administratie en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen en alles te verklaren wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van de genomen besluiten."

Voor eenluidend uittreksel.

Eline Dujardin,

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

é

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 1 MRT 2614

Dm . ~-luONC}E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2013
ÿþMod Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de alçte

GRIFFII RECHTBANK VAN KOOPHANDEL







IUIII iui111ii i W 16 OKT. 2013

u



DENDERMONDE





Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0846.024.201

Benaming

(voluit) : Acer Pare

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27 (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot geruisloze fusie Bekendmaking bij uiltreksei van het voorstel tot geruisloze fusie:

Acer Parc

Naamloze vennootschap

Industrielaan 27

9320 Aalst (Erembodegem)

RPR Dendermonde

BTW BE 0846.024.201

Over te nemen Vennootschap

Montea

Openbare vastgoedbevak onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen die een

publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan

Industrielaan 27

9320 Aalst (Erembodegem)

RPR Dendermonde

BTW BE 0417.186.211

Ovememende Vennootschap

Voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Montea Comm. VA en Acer Parc NV, overeenkomstig de procedure van artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen ("geruisloze fusie").

De bestuurders van Acer Parc NV (Acer Parc of de Over te nemen Vennootschap) enerzijds en Montea Management NV, de statutaire zaakvoerder van Montea Comm. VA (Montea of de Overnemende Vennootschap) anderzijds, hebben op 24 september 2013 dit gemeenschappelijk voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen (W.Venn.).

Overeenkomstig artikel 13, § 3 van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 met betrekking tot vastgoedbevaks (KB Vastgoedbevaks) en de statuten van Montea, zijn de bijzondere voorwaarden van artikel 13, § 2 mutatis mutandis van toepassing op de in artikelen 671 tot 677 en 681 tot 758 van het W.Venn, bedoelde verrichtingen, waaronder de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen. In dit gemeenschappelijk fusievoorstel zal dan ook, voor zover zij van toepassing zijn, naar de voormelde bijzondere voorwaarden worden verwezen.

1.Beoogde verrichting

1.1. Beschrijving



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op 14 juni 2013 verkreeg Montea alle aandelen (100 %) in het kapitaal van Acer Parc door middel van een overeenkomst tot overdracht van aandelen.

Montea is voornemens om Acer Parc op te slorpen door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn.

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc bevestigen dat Montea op datum van dit gemeenschappelijk fusievoorstel eigenaar is van 100 % van de aandelen uitgegeven door de Over te Nemen Vennootschap Acer Parc heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen. Indien, om welke reden ook, Montea op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van aile aandelen uitgegeven door Acer Parc, dan kan de procedure, beschreven in de artikelen 719 tot en met 727 W,Venn., niet meer worden gevolgd,

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting voorgeschreven door artikel 719, derde lid W.Venn. voor alle bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W.Venn.

Overeenkomstig artikel 722, § 6 W.Venn. is de goedkeuring door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap niet vereist voor de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting mits aan bepaalde voorwaarden werd voldaan, behalve indien één of meer aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijeenroeping zouden vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over de geplande verrichting moet besluiten, en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de bekendmaking van dit fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 W,Venn.

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc zullen ten vroegste 6 weken na de publicatie van dit gemeenschappelijk fusievoorstel over de geplande fusieverrichting kunnen beslissen.

1.2. Motivering

Acer Parc is actief in de aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen, de studie het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van allerhande vastgoedprojecten en het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen.

De kernactiviteiten van Acer Parc zijn nauw verwant met de activiteiten en doelstellingen die Montea nastreeft. De geplande verrichting kadert dan ook perfect in het beleggingsbeleid van Montea, alsmede in de verwezenlijking van haar doel.

De voorgestelde verrichting is hoofdzakelijk ingegeven door een behoefte aan operationele en administratieve vereenvoudiging. Door de activiteiten van Acer Parc, die thans nog slechts beperkte operationele activiteiten uitoefent en geen eigen personeel heeft, onder te brengen binnen de Juridische structuur van Montea, wordt de operationele aansturing ervan vereenvoudigd. Hierdoor wordt het mogelijk om schaalvoordelen te realiseren, zowel op het vlak van het administratieve als van het financiële beheer van beide vennootschappen.

2.Identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, lid 2, 1° W.Venn.)

2.1.De Overnemende Vennootschap

Montea is een vastgoedbevak onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27. Het ondernemingsnummer is BTW BE 0417.186.211 (RPR Dendermonde).

Montea werd opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "PAROU", bij akte verleden voor notaris Eric Loncin, te Puurs, vervangende zijn ambtgenoot notaris Leo De Block, te Sint Amands, op 26 februari 1977, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 maart daarna, onder nummer 836-1.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Vroninks, in Elsene, op 20 juni 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna, onder nummer 0101481.

.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van Montea bedraagt EUR 132.290.154,64 EUR en is vertegenwoordigd door 6.587.896 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Overeenkomstig artikel 30 van het KB Vastgoedbevaks wordt de reële waarde van het door de openbare vastgoedbevak en haar dochtervennootschappen gehouden vastgoed door een deskundige gewaardeerd telkens wanneer de openbare vastgoedbevak overgaat tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting. De waardering mag niet eerder dan één maand voor de geplande verrichting worden uitgevoerd. Wanneer het voorstel tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting echter wordt neergelegd binnen vier maanden na de laatste waardering of actualisering van de waardering van het betrokken vastgoed en de deskundige bevestigt dat er geen nieuwe waardering vereist is, zal geen nieuwe waardering vereist zijn.

De waarde van de vastgoedportefeuille van Montea bedroeg op 30 juni 2013 305.328.788 EUR. De statutaire doelomschrijving van Montea luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het collectief beleggen van uit het publiek aangetrokken financieringsmiddelen in vastgoed, zoals gedefinieerd in de vastgoedbevak wetgeving en waaronder begrepen wordt:

1.onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en zakelijke rechten op onroerende goederen;

2.aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vastgoedbevak;

3.optierechten op vastgoed;

4.aandelen van openbare of institutionele vastgoedbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend;

5.rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed, die zijn ingeschreven op de lijst bedoeld in artikel 129 van de wet van 20 juli 2004;

6.rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Economische Economisdhe Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de voormelde in artikel 129 bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

7.vastgoedcertificaten zoals omschreven in de toepasselijke financiële wetgeving;

8.rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de vastgoedbevak één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

9.alsook alle andere goederen, aandelen of rechten die als vastgoed gedefinieerd worden door de vastgoedbevak wetgeving.

Binnen de grenzen van het beleggingsbeleid, zoals omschreven in artikel 5 van de statuten en in overeenstemming met de vastgoedbevak wetgeving, mag de vennootschap zich inlaten met:

" de aankoop, de verbouwing, het bouwen (zonder afbreuk te doen aan het verbod om op te treden als bouwpromotor, behoudens wanneer het occasionele verrichtingen betreft), de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van medeeigendom van vastgoed zoals hierboven beschreven, het verlenen van opstalrechten, vruchtgebruik, erfpacht;

" het verwerven en uitlenen van effecten conform de toepasselijke reglementering;

" onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing nemen; het in leasing geven van één of meer onroerende goederen met koopoptie mag evenwel slechts als bijkomende activiteit worden uitgeoefend, behalve indien die onroerende goederen bestemd zijn voor doeleinden van algemeen belang (in dat geval kan de activiteit in hoofdorde worden uitgeoefend);

«de vennootschap mag slechts occasioneel optreden ais bouwpromotor.

De vennootschap mag tevens in overeenstemming met de vastgoedbevak wetgeving

" ten bijkomende of tijdelijke titel, beleggen in effecten die geen vastgoed zijn en niet-toegewezen middelen bezitten. De beleggingen in effecten zullen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, gediversifieerd zijn teneinde een gepaste verdeling van het risico te verzekeren. De liquiditeiten kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie;

" afdekkingsinstrumenten kopen of verkopen, met uitzondering van speculatieve verrichtingen, op voorwaarde dat deze enkel dienen om het rente- en wisselkoersrisico te dekken.

shypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten of deze van de groep;

«kredieten verstrekken, zekerheden stellen of garanties geven ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap.

De vennootschap mag alle roerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover verenigbaar met het statuut van vastgoedbevak, kan de vennootschap door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, gedeeltelijke of volledige splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

In het algemeen wordt de vennootschap geacht het geheel van haar activiteiten en transacties te verrichten in overeenstemming met de regels en binnen de grenzen voorgeschreven door de vastgoedbevak wetgeving en iedere andere toepasselijke wetgeving.

Voor een doelwijziging van de vennootschap is de goedkeuring vooraf van de Autoriteit Financiële Diensten en Markten of "FSMA" vereist."

2.2.De Over te Nemen Vennootschap

Acer Para is een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel in 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27. Het ondernemingsnummer is BTW BE 0846.024.201 (RPR Dendermonde).

Acer Parc werd opgericht als naamloze vennootschap, bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman, in Gent, op 15 mei 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei daarna, onder nummer 0097648.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, in Aalst, op 23 september 2013. Een uittreksel werd neergelegd ter griffie met het oog op publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het maatschappelijk kapitaal van Acer Parc bedraagt 61.500 EUR en is vertegenwoordigd door 615 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De statutaire doelomschrijving van Acer Parc luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in onderlinge samenwerking met derden voor zover de eventueel vereiste vergunningen en/of erkenningen zijn bekomen:

-De aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

-Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

-De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

-Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

-Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

-Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd, het financieren van vastgoedprojecten, het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties en in dit kader zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin en het verrichten van aile handels- en financiële operaties, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

-Het uitbaten van een algemene bouwondernemingen beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten;

-Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouw, infrastructuurwerken en ontginning van olie en natuurlijke rijkdommen, alle mogelijke operaties met betrekking tot schepen, enzovoort, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering, het verwerven door inschrijving op of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-Het ccbrdineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

-Alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen;

-Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald de projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beheren, buren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen en productief maken van, alsook het beleggen in , alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot; gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retailpanden, horeca- en vrijetijdspanden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort, alsook alle aanverwante goederen;

-Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen,

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uihaneren, die rechtstreeks af anrect tstseeks verband bouder~ met kaas maatschapiselijk doel af die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of In natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen."

3.Datum vanaf welke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (art. 719, lid 2, 2° W.Venn.)

De handelingen van de Over te nemen Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap sinds 14 juni 2013.

Overeenkomstig artikel 727 W.Venn. zal de jaarrekening van de Over te nemen Vennootschap over het tijdvak tussen 1 januari 2013 en 14 juni 2013 door de raad van bestuur van de Over te nemen Vennootschap worden opgemaakt en ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap.

4.Bijzondere rechten en voordelen (art. 719, lid 2, 3° en 4° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Over te nemen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen zullen worden gecreëerd die bijzondere rechten toekennen, Er bestaan geen andere effecten binnen de Over te nemen Vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5.Ruilverhouding

Vermits de voorgenomen verrichting een met een fusie gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 W,Venn., worden geen nieuwe aandelen uitgegeven en stelt zich de vraag niet naar de emissievoorwaarden en de onderliggende ruilverhoudingen.

6.Wijziging van de statuten van de Overnemende Vennootschap

De statuten van de Overnemende Vennootschap dienen niet gewijzigd te worden naar aanleiding van de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

7.Beschrijving van de Over te nemen Vennootschap en de onroerende goederen/rechten die tot haar patrimonium behoren

Tot de activa van de Over te nemen Vennootschap behoort een onderopstalrecht voor een duur van 30 jaar, betreffende delen van de volgende percelen grond gelegen te 1931 Brucargo, Machelen, 2e afdeling/Diegem, sectie A: percelen 212B, 212C, 212D met een oppervlakte van ca. 31.000 m2,

De Over te nemen Vennootschap zal op deze grond een ontwikkeling realiseren met een warehouse (ce. 6.047 m2), kantoren (ca. 1.908 m2), mezzanine (ce. 1.728 m2) en 141 autoparkeerplaatsen.

Het door de Over te nemen Vennootschap aangehouden vastgoed werd door de vastgoeddeskundige gewaardeerd op 30 juni 2013. De waarde bedroeg 6.050.000 EUR,

8.Bodemattesten

Krachtens artikel 2, 18° f) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het Bodemdecreet) wordt deze met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als een "overdracht van gronden" beschouwd voor doeleinden van het Bodemdecreet en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

1, Bodemattest A: 20120429751  R: 20120382052  D: 37071 afgeleverd door OVAM op 8 oktober 2012 "1 Kadastrale gegevens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 23015 MACHELEN 2 AFD/DIEGEM/

Straat + nr: LUCHTHAVEN BRUSSEL NATIONAAL.

Sectie: A

Nummer: 0212/00B000

Verder "deze grond genoemd"

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 10.11.2011 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwalititeit

2.2,1 Historische verontreiniging

DATUM: 10.11.2011

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek i.o.v. The Brussels Airport Company nv, toekomstig gebouw 830,

Brucargo West te 1830 Machelen (Diegem) (3845)

AUTEUR: ESHER NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.belgrondverzet

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www. ovam.belinzage

Te Mechelen, 08.10.2012»

2. Bodemattest A: 20120384012  R: 2012038252 afgeleverd door OVAM op 12 september 2012 "1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 23015 MACHELEN 2 AFD/DIEGEM/

Straat + nr: LUCHTHAVEN BRUSSEL NATIONAAL

Sectie: A

Nummer: 02121000000

Verder "deze grond genoemd"

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 12.09.2012»

3. Bodemattest A; 20120384013  R: 20120382052 afgeleverd door OVAM op 12 september 2012 "1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 23015 MACHELEN 2 AFD/DIEGEM/

Straat + nr: LUCHTHAVEN BRUSSEL NATIONAAL

Sectie; A

Nummer; 0212/00D000

Verder "deze grond genoemd"

2 inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 12.09.2012»

9.Rechten van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en van de Over te nemen Vennootschap

Iedere aandeelhouder van Montea en Acer Parc heeft het recht om ten minste één maand voordat de fusie van kracht wordt, op de maatschappelijke zetel kennis te nemen, alsook op verzoek kosteloos een afschrift te verkrijgen van:

a)het gemeenschappelijk fusievoorstel;

b)de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van Montes en Acer Parc;

c)de verslagen van de bestuurders en van de commissarissen van de laatste drie boekjaren;

d)de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van Acer Parc, die niet meer dan drie maanden

voor de datum van dit fusievoorstel zijn opgemaakt;

e)het halfjaarlijkse financieel verslag van Montea als bedoeld in artikel 13 van het Koninklijk Besluit van 14

november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot

de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Overeenkomstig artikel 720, § 1, 2e lid W.Venn. wordt uiterlijk één maand voor de datum van de fusieverrichting zoals bedoeld in artikel 719 W.Venn. een afschrift van het fusievoorstel bezorgd aan alle aandeelhouders op naam van respectievelijk Montea en Acer Parc.

Overeenkomstig artikel 722, § 6 W.Venn. hebben één of meer aandeelhouders van Montea, die aandelen bezitten die 5 efo van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het recht de bijeenroeping te vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over de geplande verrichting moet besluiten en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de bekendmaking van het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

10,Gelijktijdige operaties

De statutaire zaakvoerder van Montea overweegt om op de dag van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met Acer Parc ook de volgende verrichting te voltrekken: de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met Evenstuk NV, met maatschappelijke zetel in 9320 Aalst (Erembodegem), industrielaan 27, ondememingsnummer BTW BE 0835.648.763 (RPR Dendermonde).

11. Kosten

De kosten verbonden aan de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° W.Venn. zullen worden gedragen als volgt:

(a) in de veronderstelling dat dit fusievoorstel in de zin van artikel 719 W Venn, niet wordt goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap, elk voor gelijke delen,

(b) in de veronderstelling dat dit fusievoorstel in de zin van artikel 719 W.Venn. door alle bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen goedgekeurd wordt, zullen de kosten verbonden aan de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° W.Venn, gedragen worden door de Ovememende Vennootschap.

12.Verbintenissen

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden.

Zij verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar, alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap alle nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit gemeenschappelijk fusievoorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Acer Parc verbinden zich er derhalve wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

13. Neerlegging

Dit fusievoorstel wordt door de bestuurders van de Over te nemen Vennootschap en de statutaire zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap of hun gemachtigden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel in Dendermonde, in één exemplaar per betrokken vennootschap.

Opgemaakt op 24 september 2013 in vier (4) exemplaren, waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging ter griffie en twee exemplaren voor de Overnemende en de Over te nemen Vennootschap.

Voor Montea Comm. VA.,

Montea Management NV,

statutair zaakvoerder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf BVBA,

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf, vaste vertegenwoordiger

Voor eensluidend uittreksel,

Jo De Wolf BVBA,

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

PSN Management BVBA

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Peter Snoeck, vaste vertegenwoordiger

PSN Management BVBA

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Peter Snoeck, vaste vertegenwoordiger

PSN Management BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door Peter Snoeck,

vaste vertegenwoordiger.

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger

Voor Acer Parc NV:

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Voor- A IIII131 I II510II IYfi6*IIII NEERGELEGD

behouden *

aan het

Belgisch

staatsblad

A



2 5 SEP, 2013





RE Ct1-1-GTÍtkeJArr1 1cOcnHA,.rr)PI









"

Ondernemingsnr : 0846.024.201.

Benaming

(voluit) : ACER PARC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 23 september 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ACER PARC", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste beslissing: Adreswijzing

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) naar B-9320 Aalst Erembodegem, Industrielaan 27, en de eerste zin van artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap Is gevestigd te B-9320 Aalst Erembodegem, Industrielaan 27."

Tweede en derde beslissing: Ontslag bestuurders  décharge  benoeming van de nieuwe bestuurders:

a) de vergadering beslist met ingang op 14 juni 2013 het ontslag te bevestigen van volgende bestuurders in de naamloze vennootschap:

1/ De naamloze vennootschap "MG INVEST', met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, Ondememingsnummer 0894.100.765.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc Dehaene te Gent (Sint-Amandsberg), op 10 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 december daarna, onder nummer 07183034.

Hier vertegenwoordigd door de heer De Paepe Ignace, hierna gemeld, vaste vertegenwoordiger.

21 De heer DE PAEPE Ignace Albert Adile, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kleine Verbindingslaan

21.

De vergadering geeft kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht.

b) De vergadering beslist met ingang op 14 juni 2013 te benoemen als nieuwe bestuurders:

1/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JO De Wolf BVBA", met zetel te 1730 Asse, Assestraat 15. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, Ondernemingsnummer 0478.720.239,

Vennootschap opgericht onder vorm van een Vennootschap onder Firma blijkens onderhandse akte de dato: 20 september 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 november daarna, onder; nummer 02137516.

Vennootschap omgevormd tot Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid blijkens akte. verleden voor notaris Frans Van Achter te Halle, op 27 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober daarna, onder nummer 10148768.

Hier vertegenwoordigd door de heer DE WOLF Jo Huibrecht, wonende te 1730 Asse, Assestraat 15, vaste vertegenwoordiger.

2/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PSN MANAGEMENT", met zetel te 9300 Aalst, Oude Gentbaan 10. ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, Ondememingsnummer 0806.373.668.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Caudron, op 15 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september daarna, onder nummer 08153034.

Hier vertegenwoordigd door de heer SNOECK Peter Jozef Georges, wonende te 9300 Aalst, Oude Gentbaan 10, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bi] fiée T é1gisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dit mandaat wordt hen toegekend tot de jaarlijkse algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend

zestien

Vierde beslissing  machtiging raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing  coördinatie statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

liijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmacht en coördinatie.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

~1ea`ocie rd Notarissen -

00

_~ nutst z.Yv ~~ avermelden " legt; am en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

l- g D l~ voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53v7:óam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 18.12.2014 14699-0029-026
30/05/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18 -05- 2012

REH ! L EAN

KOOPHlM~!! L TE GENT

Ondernemingsnr : ca $ 4 ' " o 4

P

Benaming (voluit) : ACER A RC

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

! Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor Christophe Blindeman geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN,; iI VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter;

27, op vijftien mei tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat x i

1,. De naamloze vennootschap "MG INVEST', met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem),; Adelaarsstraat 24, ondernemingsnummer BE0894.100.765, RPR Gent, en

2, De naamloze vennootschap "11.G.-HOLDING", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-j ;; Westrem), Adelaarsstraat 24, ondernemingsnummer BE0474.873.495, RPR Gent,

!i zijn verschenen en een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "ACER PARC", met: maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, waarvan het geplaatst: maatschappelijk kapitaal eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61,500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door: zeshonderdvijftien (615) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze zeshonderd vijftien (615) aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

1. aan "MG INVEST", naamloze vennootschap: zeshonderd veertien

ó Ï; M'

De oprichters verklaren en erkennen vervolgens:

Dat elk aandeel volledig is volgestort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op

naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 449 van de Wetboek van Vennootschappen bij,

de Dexia Bank.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank, op 15 mei 2012, wordt aan de ondergetekende notaris:

,; voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot haar;

beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt (bij uittreksel)

Artikel 1: Rechtsvorm- Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "ACER PARC",

Artikel 2: Maatschap " el-ke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24,

Artikel 3: Maatschap " eli'k doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van:

derden, of in onderlinge samenwerking met derden voor zover de eventueel vereiste vergunningen en/of;

erkenningen zijn bekomen;

De aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

I-let kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het; verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en: ;: advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

- Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

...-.-r-- ....-..~.~w....



=izos~sas

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



aandelen. 614

2. aan "M.G.-HOLDING": één aandeel. 1

SAMEN: zeshonderdvijftien aandelen. 615

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan' niet met hypotheek gewaarborgd, het financieren van vastgoedprojecten, het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties en in dit kader zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin en het verrichten van alle handels- en financiële operaties, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

- Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten; Alje mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouw, infrastructuurwerken en ontginning van olie en natuurlijke rijkdommen, alle mogelijke operaties met betrekking tot schepen, enzovoort, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering, het verwerven door inschrijving op of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

- Alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen;

Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald de projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beheren, huren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen en productief maken van, alsook het beleggen in, alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot: gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retailpanden, horeca- en vrijetijdspanden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort, alsook alle aanverwante goederen;

Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waamemen

De vennootschap mag aile handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderdvijftien (615) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven,

Artikel 8: Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs als ze volledig volgestort zijn.

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik e.vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 ~

"

mod 11.1

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Artikel 0: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur, De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan, De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennoofschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid,

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net ais degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarvergadering,

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur, In geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan. Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 39: Boekiaar - Jaarrekening- Controleverslaq

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van toepassing Es,

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd als de oproeping. Iedere effectenhouder heeft het recht, mits overlegging van zijn effect, kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor vermelde stukken,

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer.

Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40: Wetteliike reserve - bestemming van de winst _ dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenornen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 46: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verenigen de oprichters, vertegenwoordigd zoals gezegd, zich en verklaren, met unanimiteit, de volgende overgangsbepalingen aan te nemen, die slechts gevolg zullen ressorteren vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, te weten op het ogenblik van de neerlegging van een uittreksel van de akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

1. Afsluiting van het eerste boekiaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

worden afgesloten op 31 december 2013.

2. De eerste iaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van juni 2014.

3. Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op twee. Tot bestuurder worden benoemd, voor een

termijn, die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van juni 2017:

- "MG INVEST', naamloze vennootschap, voornoemde oprichter sub 1, met als vast vertegenwoordiger de heer

De Paepe, Ignace Albert Adile, gedomicilieerd en verblijvende te 9850 Nevele, Braamdonk 8A.

- De heer DE PAEPE Ignace,

Hun opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal

voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 166, paragraaf twee, eerste alinea van het Wetboek van

Vennootschappen, besluiten de oprichters, vertegenwoordigd zoals gezegd, om geen commissaris te

benoemen.

4. Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer De Clerck Nikolaas, kantoorhoudende te 9051 Gent

(Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van

de vennootschap bij het ondernemingsloket, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en

eventuele andere administraties aan te vragen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, inbegrepen een onderhandse volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

s

" ' ~ Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0846.024.201

Benaming

(voluit) : ACER PARC

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Industrielaan 27 -- 9320 Erembodegem (Aalst)

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN ACER PARC DOOR MONTEA.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene,

op 16 december 2014, met als registratierelaas

"Geregistreerd 8 Blad(en) 0 Verzending(en)0 op het registratiekantoor BRUXELLES V-AA op achtentwintig

januari tweeduizendvijftien (28-01-2015)

Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 1701

Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00)

De Ontvanger",

- dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ACER PARC", waarvan de zetel gevestigd is te 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27, bijeengekomen is en besloten heeft de opslorping goed te keuren van de Vennootschap door de commanditaire vennootschap op aandelen "MONTEA", openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 9320 Aalst (Erembodegem), lndustrielaan 27, gekend onder het ondememingsnummer BTW BE 0417.186.211 RPR Dendermonde, door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig de artikelen 676, 1° juncto 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zoals beschreven in het fusievoorstel, goedgekeurd, neergelegd en bekendgemaakt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap, en wordt de Vennootschap ' ontbonden zonder vereffening.

De handelingen van de Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor

" rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 juli 2014.

Vermits de voorgenomen opslorping van de Vennootschap door middel van een met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, een rechtshandeling betreft waarbij het gehele vermogen van de Vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de Overnemende Vennootschap, die houdster is van ai haar aandelen (en er geen andere effecten dan aandelen in de Vennootschap zijn), zijn de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen van toepassing en dienen er geen nieuwe aandelen uitgegeven te worden.

- dat de besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit

tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de statutaire zaakvoerder van de overnemende

;vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH IJITTREKSEL.

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gel ktijd e neerleygin_g :

- de expeditie van het proces-verbaal.

Op" delaatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT"

23 KART 2015

AFDELING lRMÓNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACER PARC

Adresse
INDUSTRIELAAN 27 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande