ACG IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACG IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.523.488

Publication

06/11/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Beigisr aatsbIad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va def I RGELEGD J



iu II11lllllI11Iliiuoniuiu ORS. 2013

13 68008* RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT







Griffie



Ondernemingsnr : 0508.523.488

Benaming

(voluit) ACG IMMO

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IJZERWEGLAAN 101 - 9050 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG-BENOEMING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 27/09/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf heden

- de heer Tom De Bruyckere, Gaverstraat 33 - 9070 Destelbergen RR 740322 157 79

- de heer Paul De Keukeleire, Hooistraat 96 - 9070 Destelbergen RR 430619 265 13 . zij aanvaarden hun mandaat.

De Algemene Vergadering vermeldt hierbij ook dat de huidige zaakvoerder Itinecar NV voortaan vast vertegenwoordigd wordt door Arjulo BVBA, vast vertegenwoordigd door Tom De Bruyckere.

NV ITINECAR

ZAAKVOERDER

Vast vertegewoordigd door

Arjulo BVBA

Vast vertegenwoordigd door

Tom De Brucykere

t?r1

cie. hc3tda+l+çlh4,u ?ti-r r!4 frr31r+3mer3;e:1ef>-id^ r' f!a3r., hr' "il . ,  r3g,,.., ,)^re" Z,

%+cíf04`t{..1 C1t r£d`3" i(Me.^x`e,,` +<:,' 75.v1: L+i:r" ," ," ir, . :~ S lr. 1 r^.~ss' " ,+C:S:

~tifi:f'-.0 i~{..1 i" Z e:13

31/12/2012
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111

*12209066*

Ondernemingsnr: o .50g e,

Benaming

(voluit) : ACG IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : ljzerweglaan 101, te 9050 Gent (Ledeberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 04 december 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACG IMMO" werd opgericht

OPRICHTER:

De Naamloze Vennootschap "ITINECAR", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, ljzerweglaan 101, ondememingsnummer 0871.698.121 RPR Gent, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Astrid De Wulf, met standplaats te Dendermonde, op 3 februari 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari nadien onder nummer 0026997, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn bij procesverbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door ondergetekende notaris Michel Willems op 30 maart 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 april daarna onder nummer 0077990.

BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "ACG IMMO".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), ijzerweglaan 101,

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

(i) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het nemen en stellen van erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het; aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen of zelf, bouwen, doen of zelf verbouwen, activiteiten van bouwpromotor, de ontwikkeling van vastgoed, onderhouden,' verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, concessie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur, onderhuur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, dit alles rechtstreeks, onrechtstreeks of via deelname in tijdelijke handelsvennootschappen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doei in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. In dit kader mag zij ook vastgoedcertificaten uitgeven.

(iii) het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, in aile sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door iedere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

(iii) het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij, participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie: van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren,

NEERf; ;' LE GD

1 8 DEC. 2012

RECI-J f iK Vr~N

KOOPHA ~ ~~ erE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(iv) het toestaan van leningen en kredietopeningen onder om het even welke vorm, het borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen en interestvoeten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

(v) het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, enzovoort, en het beheer van deze roerende waarden.

(vi) Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

a) het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

b) Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

c) Het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hoger vernielde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

d) het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

(vil) het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en ander intellectuele rechten.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan leningen toestaan aan alle verbonden vennootschappen, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen dle een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Naamloze Vennootschap "ITINECAR", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde, volledig volgestort.

Het genoemde bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE03 7370 3786 3284 bij de KBC bank Gent Kouter te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 848, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " ACG IMMO" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 03 december tweeduizend en twaalf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zat blijven.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder (s) kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder (s) in geval van overdreven volmacht.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet warden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 17 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden,

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN,

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk neemt de oprichter met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei twee duizend en

veertien te 17 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december twee

duizend dertien.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de Naamloze Vennootschap "ITINECAR", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: de heer DE BRUYCKERE Tom Annie Willy Pieter, geboren te Gent op 22 maart 1974, wonende te 9070 Destelbergen (Neusden), Gaverstraat 33, identiteitskaart nummer 590-7500277-69, rijkaregistemummer 74032215779;

Voor-

behouden aan het ieelgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte notaris Willems dd. 04 december 2012.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACG IMMO

Adresse
IJZERWEGLAAN 101 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande