ACQUINNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACQUINNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.595.045

Publication

13/11/2013
ÿþmod 11.1

PLZIriIn de bijlagen en bïJ het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

N

~

'13171059*

NkCRGELEGD

3 1 CU. 2013

RECHTB. N VAN

KOOPHANDE1I GENT

Ondernemingsnr S

:;

Benaming (voluit) :Acquinno

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidstraat 100

9040 Gent (Sint Amandsberg)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Baes - De Brauwere" te Gent op negenentwintig oktober] tweeduizend dertien, ter neerlegging vôôr registratie op de griffie van de Rechtbank van; '? Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1. De heer VERLAET Stijn, geboren te Gent op 2 november 1981, wonende te 9041 Gent, (Oostakker), Lourdesstraat 40, ongehuwd.

2. Mevrouw VAN LIERDE Liesbet Leentle Geertrui, geboren te Gent op 7 juli 1982, wonende te; 9041 Gent (Oostakker), Lourdesstraat 40, ongehuwd.

De naam van de vennootschap luidt: Acquinno".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9040 Gent (Sint Amandsberg), Nijverheidstraat 105.

De zetel Kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandsei taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

"Het versenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve,; organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het] vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy; en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan; verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en aile; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels, Zij kan tevens rechtstreeks of= onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle; vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of' soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

i. mai 11.1

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten,

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan."

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Acquinno" in oprichting bij KBC Bank,

De heer Stijn Verlaet dient nog een bedrag van zesduizend driehonderd en drie euro drieëndertig cent (6.303,33 EUR) te volstorten.

Mevrouw Liesbet Van Lierde dient nog een bedrag van zesduizend zesennegentig euro zevenenzestig cent (6.096,67 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd

- de heer Stijn Verlaet, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Lourdesstraat 40.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

\;«.----I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

J ~ . ~1 h mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot dertig september tweeduizend veertien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van maart om tien uur op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats in België.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de

inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 29/10/2013, met bankattest.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACQUINNO

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 105 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande