AC/TC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AC/TC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.874.903

Publication

25/09/2014
ÿþbs

B

St

II



Mal Me 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

18 -09- 2014

NEERGELEGD

1 2 SEP, 2014

R.rmeiffieuNK vAN

BELGISCH

*14175759*

Ondernemingsnr : 0849.874.903 Benaming

(voluit) : AC/TC (verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9052 Gent (Zwijnaarde), Technologiepark 12 Bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte: ZETELVERPLAATS1NG

UITTREKSEL HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS VAN 18 juli 2014

De vergadering, gehouden op de zetel van de vennootschap, beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel met ingang van 01 augustus 2014 te verplaatsen naar 9090 Melle, Kardinaal, Mercierlaan 1A,

Gent, 18 juli 2014 de heer COOLS Jan

de heer TAILLIEU Philip Zaakvoerder

Zaakvoerder

Wordt tegelijk hiermee neergelegd afschrift proces-verbaal dd, 18 juli 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/11/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : © ~~ ~ Pr \- 003

Benaming

(voluit) : AC/TC

(verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

1

*sziaoeas

Rechtsvorrn : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Technologiepark 12 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris; optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 18 oktober 2012, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "AC/TC", waarvan de zetel gevestigd is te 9052 Gent (Zwijnaarde), Technologiepark 12 bus 13, en met de volgende kenmerken

OPRICHTERS

1. De heer TAILLIEU Philip Fernande Vital, geboren te Veurne op 29 augustus 1975, identiteitskaart nummer 590-2375954-62, rijksregister nummer 750829 309-64, echtgenoot van mevrouw BROUWERS Isabel Marie Louise Frederik, wonende te 9140 Temse (Elversele), Hof ter Elstlaan 9.

Gehuwd te Temse op 29 oktober 2005, onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Michel Willems, te Gent, op 27 september 2005, niet gewijzigd alzo verklaard.

2. De heer COOLS Jan Christiaan Jozef, geboren te Sint-Niklaas op 3 januari 1975, identiteitskaart nummer 590-5626650-94, rijksregister nummer 750103 209-22, echtgenoot van mevrouw BEEL Mieke Hilde Lieve, wonende te 9860 Oosterzele, Gijzenzelestraat 2.

Gehuwd te Bornem op 06 augustus 2005, onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Peter Verhaegen, te Puurs, op 13 juli 2005, niet gewijzigd alzo verklaard.

3. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TC-Matix" met zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde),

Technologiepark 12 bus B, RPR GENT, ondernemingsnummer 0878.003.418,

Opgericht bij akte verleden voor notaris Michel Willems te Gent op 13 december 2005, gepubliceerd in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december daarna onder nummer 05190871, waarvan de statuten tot

op heden niet werden gewijzigd;

OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap

komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend achthonderd achtentwintig

euro negenennegentig cent (¬ 1.828,99) BTW inclusief.

STATUTEN

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft, met ais naam "AC/TC".

, De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt deze laten voorafgaan of volgen door de

melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven ofwel afgekort tot CVBA,

Ter vervollediging van de identificatie moet de vennootschap steeds de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel

toevoegen aan haar naam en rechtsvorm, samen met de vermelding van haar ondernemingsnummer, alsook

de vermelding van "Rechtspersonenregister" of "RPR" gevolgd door de zetel van de rechtbank van het

rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9052 Zwijnaarde (Gent), Technologiepark 12 bus B.

De zetel van de vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders verplaatst worden naar om het

even welke plaats in het Vlaamse of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en waar dan ook bijkantoren en andere

centra van werkzaamheden oprichten.

DOEL:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: 1 . Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook Contracten van onroerende leasing afsluiten,

2, Het aanleggen, het 44rdeetkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; acte veerichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

5, Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut.

6. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

7. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn; de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit de oprichtingsakte. De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voorwijziging van de statuten.

KAPITAAL

Het Kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en bedraagt de som van het vaste en veranderlijke gedeelte van het kapitaal.

Het Kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van elk één euro (1,00 EUR).

Vaste gedeelte

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal fs bepaald op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen.

1. Voornoemde heer TAILLIEU Philip, vennoot categorie A, verklaart in te schrijven op negenduizend tweehonderd vijfenzeventig (9.275,00) aandelen,

2. Voornoemde heer COOLS Jan, vennoot categorie B, verklaart in te schrijven op negenduizend tweehonderd

vijfenzeventig (9.275,00) aandelen.

VOLSTORTING IN GELD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De verschijners verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben, ten belope van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) volgestort zijn in geld zcdat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) beschikt.

BLOKKERINGSATTEST

Deze gelden werden gestort op de rekening geopend bij de KBC BANK te Gent  Sterre onder nummer BE09 7370 3697 7857;

Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 18 oktober 2012, dat cns is overhandigd om in het dossier te bewaren.

Tot een verhoging of een vermindering van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering; in geval van kapitaalverhoging mits naleving van de desbetreffende bepalingen van artikel 418 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en in geval van kapitaalvermindering mits inachtneming van de desbetreffende bepalingen van de artikels 425 en 426 van het Wetboek van vennootschappen.

Veranderlijke gedeelte en inkomgelden

Het veranderlijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, te weten het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten vereist is, ten gevolge van terugneming van aandelen door de vennoten of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten.

Bij toetreding door nieuwe vennoten kan door de algemene vergadering een inkomgeld of uitgiftepremie worden vastgesteld. Het inkomgeld is niet beschikbaar als reserve voor uitkering als dividend.

Wijzigingen aan het veranderlijke gedeelte van het kapitaal en het inkomgeld dienen steeds het voorwerp uit te maken van een besluit van de algemene vergadering.

De comparanten verklaren en erkennen dat het variabel kapitaal thans vastgelegd op honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125,000,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd vijfentwintig duizend (125.000,00) aandelen met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) ieder,

Voornoemde vennootschap "TC-Matix", vertegenwoordigd als voormeld, vennoot categorie C, verklaart in te schrijven op honderd vijfentwintig duizend (125.000,00) aandelen.

VOLSTORTING IN GELD

De verschijner verklaart dat alle aandelen waarop zij ingeschreven heeft, ten belope van honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00) volgestort zijn in geld zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00) beschikt.

BLOKKERINGSATTEST

Deze gelden werden gestort op de rekening geopend bij de KBC BANK te Gent  Sterre onder nummer BE09 7370 3697 7857;

Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op ? g oktober 2012 dat ons is overhandigd om in het dossier te bewaren,

AANDELEN

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van elk één euro (¬ 1,00).

De aandelen zijn op naam; zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de venncotschap wcrdt een aandelenregister gehouden overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan elke vennoot inzage kan nemen. In het aandelenregister wordt aangetekend:

1 °de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot;

2°het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, met opgave van de datum;

3°de overdrachten van aandelen, met hun datum;

4°de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

5°de gedane stortingen;

6°de opgave van de bedragen die voor gedeeltelijke terugneming van aandelen of voor de uittreding of uitsluiting worden aangewend,

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister. De zaakvoerders worden belast met de inschrijvingen, De inschrijvingen geschieden op grond van documenten met bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend zijn. Zij vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De aandelen zijn ondeelbaar, Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden alle rechten verbonden aan het aandeel uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De aandelen kunnen niet in pand gegeven worden.

BESTUUR EN TOEZICHT

!INTERN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders, waarvan één benoemd wordt uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoot van categorie A en één uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoot van categorie B.

t" De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur of voor een bepaalde duur door de algemene vergadering vastgesteld. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. In geval van overlijden van een zaakvoerder of in geval van onbekwaamheid om zijn mandaat uit te oefenen, gal de overige zaakvoerder de algemene vergadering van vennoten bijeen roepen, teneinde een nieuwe zaakvoerder te benoemen, rekening houdend met de bepalingen van de eerste alinea van dit artikel, BEVOEGDHEID

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden voor het besturen van de vennootschap en kunnen daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is,

AI wat niet door de statuten en/of door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt onder de bevoegdheid van de zaakvoerders.

Beslissingen worden in gezamenlijk overleg en met wederzijdse toestemming genomen. Verdere modaliteiten worden uitgewerkt in het reglement van inwendige orde.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De vennootschap kan bovendien vertegenwoordigd worden door bijzonder gevolmachtigden, ai dan niet vennoot, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling door de zaakvoerders. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

CONTROLE

De controle op de vennootschap zal geschieden door één of meer commissaris-'sen in zoverre zulks wettelijk vereist is of indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij/zij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde en aldus handelende algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Wijze van oproeping

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerders telkens het belang van de vennootschap het vereist. Het bestuursorgaan is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen,

De vennoten moeten minstens acht dagen vóór de algemene vergadering opgeroepen worden via e-mail, gevolgd door een bevestiging van ontvangst door de bestemmeling, met vermelding van plaats, datum, uur en agenda van de vergadering.

Aan de vennoten die erom verzoeken, wordt door het bestuursorgaan onverwijld en kosteloos een afschrift verzonden van de stukken waarvoor het Wetboek van vennootschappen in deze mogelijkheid voorziet. Bureau

De vergadering wordt voorgezeten door de (oudste) zaakvoerder. Indien rechtspersonen ais zaakvoerder benoemd werden, is de leeftijd van de vaste vertegenwoordigers determinerend om te bepalen wie de vergadering voorzit.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hijlzij vrij kan kiezen, ook buiten de aanwezige vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, uit haar leden één of meer stemopnemers.

Al deze personen samen vormen het bureau.

Vóôr de zitting wordt geopend, wordt een aanwezigheidslijst opgesteld; het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling hiervan. Verdagingrecht algemene vergaderingen door de zaakvoerders

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting, alle algemene vergaderingen, dus zowel de jaarvergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering, één enkele keer met drie weken uit te stellen.

De zaakvoerders zullen uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van de commissaris(sen) of van vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Toelatingsvoorwaarden

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Aile stemgerechtigde vennoten kunnen in persoon of bij volmacht stemmen, Een vennoot kan zich bij volmacht

laten vertegenwoordigen door een andere vennoot; een vennoot kan drager zijn van meerdere volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de tweede woensdag van de

maand juni om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping,

De jaarvergadering zal desgevallend het jaarverslag en het eventuele verslag van de commissaris(sen) horen

en samen met de jaarrekening, waaronder de balans, bespreken en een bestemming geven aan het resultaat;

zij zal eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan de zaakvoerders en eventuele

commissaris(sen) en tot hun benoeming overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten op de

agenda.

Notulen en afschriften notulen

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door de voorzitter.

STEMMING

Elke vennoot (met uitzondering van de vennoten van categorie C) heeft recht op één stem, ongeacht het aantal

aandelen dat hij/zij bezit,

De vennoten van categorie C hebben geen stemrecht.

Behoudens strengere aanwezigheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, kunnen de

besluiten slechts genomen worden indien binnen elke categorie minstens de helft van de vennoten aanwezig is.

Behoudens strengere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, worden de

besluiten genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Alle schikkingen, die niet wettelijk of statutair voorzien zijn, kunnen worden getroffen in een reglement van

inwendige orde, opgesteld door de zaakvoerders en door de algemene vergadering aangenomen.

Met reglement van inwendige orde kan nadien slechts door een algemene vergadering worden gewijzigd.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de winst, mits inachtneming van de

volgende regels:

1.de winst wordt in eerste instantie aangewend tot compensatie van verliezen uit vorige boekjaren;

2.jaarlijks zal ten belope van vijf procent (5 %) van het saldo na 1. een wettelijke reserve worden gevormd totdat

deze reserve tien procent (10 %) van het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt;

3.over het saldo na 2. beslist de algemene vergadering; in geval van winstuitkering heeft elke vennoot recht op

een dividend zoals bepaald in artikel 4 van het reglement van inwendige orde,

ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot,

zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verder gezet worden door de andere vennoten.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerders alsdan in functie.

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de

artikels 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering blijft bevoegd de statuten te wijzigen gedurende de vereffening.

VERDELING LIQUIDATIESALDO

Het liquidatiesaldo wordt uitgekeerd aan de vennoten overeenkomstig de bepalingen van artikel 5 van het

reglement van inwendige orde.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid

verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni 2014 om

zeventien uur.

2) Eerste boekjaar,

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op eenendertig december

2013.

3) Benoeming zaakvoerders.

Worden benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur;

- op voordracht van de vennoot categorie A: de heer TAILLIEU Philip, voornoemd;

- op voordracht van de vennoot categorie B: de heer COOLS Jan, voornoemd.

4

" j :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Die verklaren de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door enige maatregel die

zich daartegen verzet. De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken

ter griffie.

4) Goedkeuring reglement van inwendige orde.

De oprichters beslissen het reglement van inwendige orde goed te keuren.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift oprichtingsakte dd, 18/10/2012

Coordonnées
AC/TC

Adresse
TECHNOLOGIEPARK 12, BUS B 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande