ACTE AVEC TACT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ACTE AVEC TACT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 568.572.824

Publication

14/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. Rechtsvorm en benaming

Artikel 2. Zetel

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbreng in speciën:

- de heer Browaeys Matthias, voornoemd, belooft en doet een inbreng in speciën van driehonderd (300,00) euro

waarvoor hij zes (6) aandelen als vergoeding ontvangt;

- mevrouw Danneels Leen, voornoemd, belooft en doet een inbreng in speciën van vijftig (50,00) euro waarvoor

zij één (1) aandeel als vergoeding ontvangt;

- de heer Van Bever Gilles, voornoemd, belooft en doet een inbreng in speciën van vierhonderd (400,00)

waarvoor hij acht (8) aandelen als vergoeding ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en volstort, zevenhonderdvijftig (750,00) euro.

De comparanten

- de heer Browaeys, Matthias Armand L., wonende te Speelstraat 71, 9750 Zingem

- mevrouw Danneels, Leen Elisabeth A., wonende te Luchterenhof 6, 9031 Drongen

- de heer Van Bever, Gilles Louis P., wonende te Koning Leopold II-laan 99/701, 9000 Gent

verklaren

de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

De vennootschap is een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming ACTE AVEC TACT. De rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan worden gewijzigd.

I. OPRICHTING EN INBRENG

De vennootschap is een vennootschap onder firma. Haar naam luidt ACTE AVEC TACT.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Koning Leopold II-laan 99/701, 9000 Gent.

II. STATUTEN

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Koning Leopold II-laan 99/701, 9000 Gent en wordt verplaatst naar

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Acte Avec Tact

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Koning Leopold II-laan 99 701

*15300699*

Luik B

9000

België

0568572824

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Griffie

Neergelegd

11-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 3. Duur

Mod PDF 11.1

enige andere plaats binnen België bij besluit van de vennoten.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts worden ontbonden in de gevallen voorzien bij artikel 10.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtsreeks, hetzij als tussenpersoon, de hierna vermelde activiteiten. De vennootschap kan daarbij optreden als tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin van het woord.

Artikel 6. Vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Al het voorgaande in zoverre toegelaten door de wet of voor zover de vennootschap hiervoor aan de wettelijke vereisten voldoet. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Artikel 5. Kapitaal

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: textiel, ceremonie-, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren als voor kinderen.

- Het ontwerpen, geven en organiseren van presentaties, opleidingen, lezingen en seminaries, workshops of andere privé of openbaar.

- Het optreden als deejay en alle aanverwante activiteiten en handelingen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden, tevens alle warborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van zevenhonderdvijftig (750,00) euro.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onder bewindstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtverkrijgende(n) hebben het recht op terugbetaling van zijn inbreng.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in de algemene vergadering.

Deze overdracht van aandelen tussen vennoten zal gebeuren op basis van de boekhoudkundige waarde (eigen vermogenswaarde) van de vennootschap.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 7. Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten (hierna  de zaakvoerder(s) genoemd) die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Van Bever, Gilles, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in het geval van vrijwillig ontslag of

herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In geval van ontslag, herroepping of overlijden van een zaakvoerder, en indien de vennoten, verenigd in algemene vergadering, dienen over te gaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder andere dan hiervoor vermeld, dan zal die statutenwijziging worden gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van een zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8. Algemene vergadering

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of de voorliggende akte alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) word(t)(en) belast met het bestuur van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals is vastgelegd in artikel 4 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Voor het verrichtingen van handelingen waarvan de waarde duizend (1.000,00) euro overtreft, is evenwel de handtekening van alle zaakvoerders vereist. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere vennoot heeft daarnaast individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming wordt benoemd of indien de vergoeding ten haren laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel, en dit de laatste

werkdag van de maand juni om 13.00 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Behoudens in geval van hoogdringendheid, dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering te worden verstuurd.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt.

Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van de vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. Vertegenwoordiging is geoorloogd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan de medevennoot, en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen.

De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de ondervoorzitter en dit bij brief, verzonden aan de vennoten.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door, en bij zijn afwezigheid, vervangen door de ondervoorzitter.

Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel.

De notulen worden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn.

Er wordt gestemd per hoofd. In de regel wordt er bij naamafroeping door handopsteking gestemd.

Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract is slechts mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen in verband met de relatieve onoverdraagbaarheid van de lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria voor toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels in verband met de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperking van de vennoten.

Indien het wordt gevraagd door een van de vennoten is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit een geschrift dat, desgevallend, moet worden opgemaakt in de vorm opgelegd door het bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 9. Boekjaar  Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

Het boekjaar loopt van 1 januari en tot en met 31 december. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015. Op het einde van boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt/maken de zaakvoerder(s) de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt/maken hij/zij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering die wordt gehouden de laatste werkdag van de maand juni om 13.00 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de vennoten bij meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel. Het positieve of negatieve saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst of nettoverlies van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10. Ontbinding

Artikel 11. Wettelijke bepalingen

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in zijn vervat, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

Alle verbintenissen die werden aangegaan, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten die werden ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

De comparanten verklaren van deze verbintenissen en activiteiten volledig op de hoogte te zijn.

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig akkoord van alle vennoten hetzij door het besluit van de vennoot.

In geval van ontbinding, benoemd de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening. Deze heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen comparanten, in algemene vergadering verenigd, de volgende besluiten:

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij meerderheid van de vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering vindt plaats in 2016 conform de statutaire datum.

Iedere vennoot verklaart één exemplaar van deze overeenkomst te hebben ontvangen. Een kopie voor de voorlegging ter registratie werd eveneens ondertekend.

25/08/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

REC 1 " SIK VAN KOOPFrZ~t. TE GENT

Ondernemingsnr : 0568.572.824

Benaming

(voluit) : Acte Avec Tact

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Koning Leopold 11-laan 99/701.9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : overdracht aandelen

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 13.08.2015.

De algemene vergadering aanvaardt dat mevrouw Leen Danneels haar aandeel (1) overdraagt aan de heer Gilles Van Bever en bevestigt dat mevrouw Leen Danneels geen aandeelhouder meer is van de vennootschap en dit per 30.06.2015.

Gilles Van Bever

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACTE AVEC TACT

Adresse
KONING LEOPOLD II-LAAN 99, BUS 701 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande