ACTIBELAM, AFGEKORT : ACTIBEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACTIBELAM, AFGEKORT : ACTIBEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.508.743

Publication

23/04/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

Ifl

rite van ae akte



NEERGELEGD

10 APR. 2014

RECHT K VAN

KOOPHAND~RE GENT

Ondernemingsnr : 0885.508.743

Benaming

(voluit) : Actibelam

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel ; Gasmeterlaan 207 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit de raad van bestuur de dato 7 juni 2013

Het mandaat van volgende bestuurder loopt tot 2012 zodat er op de algemene vergadering zal worden overgegaan tot herbenoeming. Indien deze bestuurder wordt herbenoemd, zal voor een periode van 6 jaar tot gedelegeerd bestuurder worden gekozen :

Dhr. Vereecke Michel (A.V. (2019))

Hij aanvaardt zijn mandaat

Uittreksel uit de algemene vergadering de dato 28 juni 2013:

De algemene vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen om de volgende bestuurder te herbenoemen voor een periode van 6 jaar.

- De heer Vereecke Michel - bestuurder (A.V. (2019))

Hij aanvaardt zijn mandaat.

Gedaan te Gent op 28 juni 2013

Gedelegeerd bestuurder

Vereecke Michel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 01.08.2014 14383-0505-014
21/03/2014
ÿþMod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 (1 Pf1lAit[ 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAN)E _ TE GENT

Ondernemingsnr : 0885.508.743

Benaming

(voluit) : ACTIBELAM

(verkort): ACTIBEL

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GASMETERLAAN 207, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET DOEL-KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laarne op 27 februari 2014, geregistreerd te Wetteren op 4 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap «ACTIBELAM», in het kort «ACTIBEL», waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Gasmeterlaan 207, de volgende beslissingen heeft genomen:

Doelwijziging:

De vergadering besloot het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van Artikel 3  Doel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon:

- Het verrichten van dienstverleningen in de financiële sector voorzover zij geen betrekking hebben op del activiteiten die voorbehouden zijn aan wettelijk gereglementeerde beroepen zoals bedrijfsrevisoren, accountants, boekhouder, vermogensbeheerders, vermogensadviseurs, enzovoort.

- De uitoefening van de activiteit van tussenpersoon of agent inzake bovenvermelde activiteiten. Prospectie en aanbrengen van klanten bij derde partijen.

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur.

- Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren. Het verlenen van advies op het gebied van: bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, planning, organisatie.

- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies.

- Het ter beschikking stellen van een netwerk voor het verwezenlijken van oplossingen in de persoonlijke levenssfeer, door het aanstellen van vertrouwensmensen, en opvolging van de rapportering over hun werkzaamheden voor het aangebrachte cliënteel.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of In het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, Zij kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie."

Maststelling van de belaste.reser_ves : _ _______

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" O

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering stelde vast dat de overdragen winst zoals die ten laatste op eenendertig maart , tweeduizend dertien werd goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap tweehonderd vijftienduizend en zes euro (215.006,00 EUR) bedroeg en zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van eenendertig december tweeduizend en elf en goedgekeurd door de algemene vergadering van negenentwintig juni tweeduizend en twaalf.

Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag:

De bijzondere algemene vergadering van zestien december tweeduizend en dertien heeft vastgesteld dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen tweehonderd vijftienduizend en zes euro (215.006,00 EUR) bedroeg.

Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend:

De voormelde bijzondere algemene vergadering van zestien december tweeduizend en dertien besloot over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend voor een bedrag van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR).

De aandeelhouders hebben bij voormelde bijzondere algemene vergadering van zestien december tweeduizend dertien verklaard de intentie te hebben om minstens het verkregen bedrag onverwijld en ten laatste op eenendertig maart tweeduizend en veertien, aan te wenden om het kapitaal te verhogen overeenkomstig artikel 537 WIB92.

Huidige algemene vergadering bevestigde dit

tussentijds bruto dividend voor een bedrag van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) overeenkomstig artikel 537 WIB92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend,

Huidige algemene vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur, om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de tijdige betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien ten honderd (10%) van het tussentijds dividend. De raad van bestuur verklaarde dat de roerende voorheffing reeds tijdig werd betaald, namelijk op drieëntwintig december tweeduizend en dertien.

Kapitaalverhoging door inbreng in geld:

De algemene vergadering besloot onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het bruto tussentijdse dividend, zijnde honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd werd van driehonderd zestigduizend euro (360.000,00 EUR) tot vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 EUR), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 573 WIB92.

De algemene vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door inbreng in geld en dat zij niet gepaard ging met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op deze kapitaalverhoging door de aandeelhouders pro rata hun huidig aandelenbezit en deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk volledig volstort.

Wijzigen van de statuten:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafging, besloot de algemene vergadering het Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal te vervangen door de volgende tekst: «Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd zestigste (1/360ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.»

Coördinatie van de statuten:

De vergadering verleende aan ondergetekende notaris Guy Danckaert aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Machtiging aan de raad van bestuur:

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, elk met de macht om afzonderlijk te kunnen optreden.

Bijzondere volmacht:

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan Van Colle & Partners, Accountants Belastingconsulenten, Boelenaar 1, 9031 Drongen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B1W, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Guy Danckaert

Gelijktijdige neerlegging: expeditie, verslag raad van bestuur, bankattest, gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0209-014
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12353-0376-014
20/07/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

Mod 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 111111111111 Mn

*11111740*

NEERGELEGD

0 8 JULI 2011

RECHT` KOOPHAN~~

VAN

E GENT

Ondernemingsnr : 885.508.743

Benaming

(voluit) : ACTIBELAM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GASMETERLAAN 207, 9000 GENT

Onderwerp akte : WIJZIGEN DATUM AFSLUITING BOEKJAAR, DATUM JAARVERGADERING, ONTSLAG EN BENOEMING VAN EEN BESTUURDER

Uit het proces-verbaal opgesteld door notaris Guy Danckaert met standplaats Laame-Kalken op 29 juni'

2011, geregistreerd te Wetteren op 1 juli 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de.

aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap «ACTIBELAM», in het kort «ACTIBEL» met zetel te 9000,

Gent, Gasmeterlaan 207, de volgende beslissingen heeft genomen:

Wijzigen van het boekjaar:

De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te

sluiten op éénendertig december van ieder jaar.

De vergadering besloot de eerste alinea van het artikel 34 van de statuten te vervangen door de volgende;

tekst:

«Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.»

Wijzigen datum jaarvergadering:

De enige vennoot besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de:

laatste vrijdag van de maand juni om twintig (20u) uur.

De vergadering besloot de eerste alinea van artikel 20 van de statuten te vervangen door de volgende:

tekst:

«De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u).»

Overgangsbepalingen:

De vergadering besloot het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en:

tien (01.07.2010) te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig december tweeduizend en elf (31.12.2011).

De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening

afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf (31.12.2011), zal gehouden worden op de laatste:

vrijdag van de maand juni tweeduizend en twaalf.

Ontslag bestuurder:

De vergadering besloot met ingang vanaf 29 juni 2011 een einde te stellen aan het mandaat van bestuurder'

van de heer Picarelle Luc, wonende te 9230 Wetteren, Zuidlaan 109.

Benoeming bestuurder:

De vergadering besloot als nieuwe bestuurder te benoemen: de Naamloze Vennootschap R.V.D.D. met

maatschappelijke zetel te 9031 Drongen, Boelenaar 1 met ondernemingsnummer 0435.576.520. Haar mandaat

gaat in op 29 juni 2011 en wordt toegekend voor een periode van zes jaar.

Voor deze vennootschap zal de heer VEREECKE Michel, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle),

Oude Vierschaarstraat 60, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek.

van Vennootschappen.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

Volmacht coördinatie statuten:

De vergadering verleende aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de:

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van:

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Machtiging aan de raad van bestuur:

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Bijzondere volmacht:

De vergadering verleende bijzonder volmacht aan Van Coile & Partners, Accoutants en

: Belastingconsulenten, Boelenaar 1, 9031 Drongen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden l aan het

Belgisch Staatsblad

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.



Notaris Guy Danckaert

Werden gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte, volmacht en de gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 30.12.2010 10650-0566-013
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 30.12.2009 09913-0271-014
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 30.01.2009 09030-0018-011
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15339-0390-014

Coordonnées
ACTIBELAM, AFGEKORT : ACTIBEL

Adresse
GASMETERLAAN 207 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande