ACTIVEBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVEBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.185.944

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 07.06.2013 13160-0451-012
04/03/2011
ÿþna neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301552*

Neergelegd

02-03-2011



Griffie

0834185944

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, Geassocieerd Notaris te Deerlijk, op vierentwintig februari tweeduizend elf, dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

De Heer WILLEMEN, Gustaaf, geboren te Antwerpen op 24 oktober 1935, nationaal nummer 351024 123 59, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef 22.

onder de naam  ACTIVEBOUW , waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig door de comparant in geld onderschreven. De heer Willemen Gustaaf, voornoemd, schrijft bijgevolg in op de honderd (100) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), die hij volstort in speciën ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Het bedrag van de door de heer Willemen Gustaaf nog niet volgestorte inbrengen bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 W.Venn., gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6362166-12 bij de BNP PARIBAS Fortis bank te Sint-Martens-Latem zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22-02-2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één: naam.

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : ACTIVEBOUW.

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef 22.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, exploitatiezetels en bijhuizen vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie: doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ACTIVEBOUW

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830Sint-Martens-Latem Kleine Reinaertdreef 22

Onderwerp akte : Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op we-derbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het uitoefenen van alle werkzaamheden van vastgoedpromotor, dit zowel als vastgoedhandelaar, projectontwikkelaar, verkavelaar, of als algemene coördinator van de werkzaamheden op de bouwwerf in de meest ruime zin: in het bijzonder zal de vennootschap optreden als coördinator bij het bouwen  sleutel op de deur ,  verkopen op plan of  verkopen wind en waterdicht .

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake Organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Artikel vier: duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel vijf: kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

De statuten bevatten bijzondere overdrachtsbepalingen

Artikel tien: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaak-voerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd.

Artikel elf: bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, wordt een college van zaakvoerders ge-vormd, waarbij de besluitvorming:

a. bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat;

b. bij gewone meerderheidsbeslissing indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs. Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf: bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien: algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 14u00 op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bij-eenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle be-sluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel vijftien: verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot eenendertig december daarop.

Artikel zeventien: winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien: ontbinding  vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening vervolgd door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders die de bevoegdheid van vereffenaars zullen hebben, tenzij de algemene vergadering bij drie/vierden van de stemmen beslist andere vereffenaars aan te stellen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening wordt, na betaling van de schulden en lasten, verdeeld tussen de vennoten a rato van het aantal van hun aandelen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de oprichter volgende besluiten genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen op de eerste vrijdag van de maand

juni 2013.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De oprichter beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één en benoemt tot

zaakvoerder: de heer Willemen Gustaaf, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt, onder de

bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan alleen optredend de vennootschap vertegenwoordigen in

handelingen en in rechte.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de

zaakvoerder onbezoldigd.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichter beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe

verplicht is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 W.Venn., dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. Bijzondere volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), aan DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN B.V. o.v.v.e. B.V.B.A. gevestigd te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beide kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

31/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

NEERGELEGD

19 MM 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAnbeiTE GENT

Ondernemingsnr : 0834.185.944

Benaming

(voluit) : ACTIVEBOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9830 SINT-MARTENS-LATEM, Kleine Reinaertdreef 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 20.032015 te verplaatsen naar 9830 SINT-MARTENS-LATEM, De Blaupoort 18.

Gustaaf WILLEMEN,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 26.08.2015 15482-0083-012
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0196-013

Coordonnées
ACTIVEBOUW

Adresse
WARANDEDREEF 16 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande